A tudatalatti érzelmi mintázatai – a Vonzás törvénye erre válaszol, videó

A tudatalatti érzelmi mintázatai a fizikai test DNS-e által tárolódnak, tudattalan folyamatok során, automatikusan. Mikor történik valami, és úgy érzed, ez veled történik, akkor ez az emlék beíródik a tudatalattiba, nemcsak maga a történet, hanem – és ez a fő – a komplett érzelmi viszonyulásod a történethez.

Az érzelmi viszonyulások sora mintázatokat alkot. Miért? Mert rendre hasonló történetek során, hasonló érzelmek szabadulnak fel, és a rájuk adott érzelmi válaszod is hasonló. A sok hasonlóból pedig automatikus, tudatalatti programok keletkeznek. Azaz egyre jobban és jobban egy bizonyos reakció-lánc társul a részedről egyes történésekre (a történések látszólag különbözőek lehetnek, valójában csokorba lehet őket szedni, ugyanazok pepitában).

A tudatalatti érzelmi mintázatai nem állnak meg a bőröd szélénél 🙂

A bőr nem határolja az érzelmi mintázatokat. Sokan hiszik azt, hogy az érzelmeik az övék, hogy azokat csak ők érzik. Nem, az érzelmek nem állnak meg a bőrünk szélénél. Az érzelmek tökéletesen érzékelhetőek bárki által! Ami megtévesztő, hogy bár mindenki érzékeli az adott érzelmet, azonban ezt mindenki másként értelmezi, vagy esetleg máshoz tartozónak véli (a leggyakoribb, hogy a másik ember érzelmét a sajátunknak hisszük, csak mert a testünkben érezzük).

Az érzések rezgések

Az érzések rezgés formájában vannak jelen. Mikor nem “alszanak” a DNS-ben, hanem aktiválódnak (pl. tapasztalunk valamit, ami a felszínre hozza az adott érzést), akkor az érzés rezgése szabadon áramlik a külvilágba. Azonban, amikor “alszik”, akkor is ott van. Ha pedig ott van, akkor – mivel rezgés, energia – ezért hatással bír. Ez az energia, ez a rezgés az, amire a vonzás törvénye válaszol. Ez az energia az, ami behozza az életünkbe az aktiválódásához szükséges történéseket, s ezáltal a tapasztalatok ismétlődését, újabb és újabb formában.

Például

Pl. ha a kicsi gyerek akkor jutott csak csokihoz, ha jó teljesítményt nyújtott (pl. ügyesen rajzolt, 5-öst kapott, elpakolt maga után, stb.), akkor a jutalom érzése a kiérdemlés érzésével összefonódva mintát alkot a tudatalattijában. Ez a minta pedig magához vonzza a teljesítményt, méghozzá a sikereset. Gyermekként ez megjelenik olyan történésekben, amikor a gyerek bestresszel minden felmérő előtt (nem kapok jutalmat, ha nem érdemlem meg a sikeres teljesítményemmel), versenyezni kezd, akár sportban, akár tanulásban. Felnőttként teljesítmény munkahelyre megy, pl. értékesítésbe, vállalkozást vezetni, stb. Sikere pedig jelentős összefüggésben alakul azzal, hogy milyen eredményeket ért el a jutalom csokik tekintetében 🙂 gyermekként. Ha a mintája alapján folyton lemaradt a csokiról, vagy csak kicsit kapott, akkor felnőttként ez pl. azt eredményezi, hogy a versenysportban folyton épp lemarad a győzelemről, a munkahelyén épp lemarad a bónuszról (vagy csak kicsit kap). Ez természetesen csupán a megértést segítő példa, mert minden sok módon képes alakulni, ahogyan az érzelmi minták is sok módon tudnak programozódni, sőt gabalyodni a tudatalatti hitrendszerekkel.

A tudatalatti érzelmi mintázatai és a vonzás törvénye összefüggéséről

Érdemes ezt a videót is megnézni.

Fekete Kata, természetgyógyászat, ThetaHealing, ZYO

Nézd meg ezt is

Erő és gyenge vagyok érzés - Keveredés az elmében és lelki következmények videón

Erő és gyenge vagyok érzés – Keveredés az elmében és lelki következmények videón

Hol gyengék szeretnénk lenni, hol meg erősek. Az elme tudatalatti információs tárházában ezek az ellentmondó vágyaink aztán összevesznek. Problémaként tükröződnek vissza betegségekben, párkapcsolati, munkahelyi, stb. konfliktusokban.

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.