A tudatalatti érzelmi mintázatai – a Vonzás törvénye erre válaszol, videó

A tudatalatti érzelmi mintázatai a fizikai test DNS-e által tárolódnak, tudattalan folyamatok során, automatikusan. Mikor történik valami, és úgy érzed, ez veled történik, akkor ez az emlék beíródik a tudatalattiba, nemcsak maga a történet, hanem – és ez a fő – a komplett érzelmi viszonyulásod a történethez.

Az érzelmi viszonyulások sora mintázatokat alkot. Miért? Mert rendre hasonló történetek során, hasonló érzelmek szabadulnak fel, és a rájuk adott érzelmi válaszod is hasonló. A sok hasonlóból pedig automatikus, tudatalatti programok keletkeznek. Azaz egyre jobban és jobban egy bizonyos reakció-lánc társul a részedről egyes történésekre (a történések látszólag különbözőek lehetnek, valójában csokorba lehet őket szedni, ugyanazok pepitában).

A tudatalatti érzelmi mintázatai nem állnak meg a bőröd szélénél 🙂

A bőr nem határolja az érzelmi mintázatokat. Sokan hiszik azt, hogy az érzelmeik az övék, hogy azokat csak ők érzik. Nem, az érzelmek nem állnak meg a bőrünk szélénél. Az érzelmek tökéletesen érzékelhetőek bárki által! Ami megtévesztő, hogy bár mindenki érzékeli az adott érzelmet, azonban ezt mindenki másként értelmezi, vagy esetleg máshoz tartozónak véli (a leggyakoribb, hogy a másik ember érzelmét a sajátunknak hisszük, csak mert a testünkben érezzük).

Az érzések rezgések

Az érzések rezgés formájában vannak jelen. Mikor nem “alszanak” a DNS-ben, hanem aktiválódnak (pl. tapasztalunk valamit, ami a felszínre hozza az adott érzést), akkor az érzés rezgése szabadon áramlik a külvilágba. Azonban, amikor “alszik”, akkor is ott van. Ha pedig ott van, akkor – mivel rezgés, energia – ezért hatással bír. Ez az energia, ez a rezgés az, amire a vonzás törvénye válaszol. Ez az energia az, ami behozza az életünkbe az aktiválódásához szükséges történéseket, s ezáltal a tapasztalatok ismétlődését, újabb és újabb formában.

Például

Pl. ha a kicsi gyerek akkor jutott csak csokihoz, ha jó teljesítményt nyújtott (pl. ügyesen rajzolt, 5-öst kapott, elpakolt maga után, stb.), akkor a jutalom érzése a kiérdemlés érzésével összefonódva mintát alkot a tudatalattijában. Ez a minta pedig magához vonzza a teljesítményt, méghozzá a sikereset. Gyermekként ez megjelenik olyan történésekben, amikor a gyerek bestresszel minden felmérő előtt (nem kapok jutalmat, ha nem érdemlem meg a sikeres teljesítményemmel), versenyezni kezd, akár sportban, akár tanulásban. Felnőttként teljesítmény munkahelyre megy, pl. értékesítésbe, vállalkozást vezetni, stb. Sikere pedig jelentős összefüggésben alakul azzal, hogy milyen eredményeket ért el a jutalom csokik tekintetében 🙂 gyermekként. Ha a mintája alapján folyton lemaradt a csokiról, vagy csak kicsit kapott, akkor felnőttként ez pl. azt eredményezi, hogy a versenysportban folyton épp lemarad a győzelemről, a munkahelyén épp lemarad a bónuszról (vagy csak kicsit kap). Ez természetesen csupán a megértést segítő példa, mert minden sok módon képes alakulni, ahogyan az érzelmi minták is sok módon tudnak programozódni, sőt gabalyodni a tudatalatti hitrendszerekkel.

A tudatalatti érzelmi mintázatai és a vonzás törvénye összefüggéséről

Érdemes ezt a videót is megnézni.

Fekete Kata, természetgyógyászat, ThetaHealing, ZYO

Nézd meg ezt is

A szenvedés mély gyökere az elkülönültségbe, elválasztottságba vetett hit

A szenvedés mély gyökere az elkülönültség, az elválasztottság

Nem az elméből, hanem Innen látható a szenvedés mély gyökere... Mit hiszel magadról? Mennyire szenvedsz ettől? Látod-e az összefüggést?

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!