ZYO Valóra válás – a pénz téma segítségével, Önvaló online – feb. 13.

A ZYO Valóra válás c. online esemény “központja” az Önvaló, a valódi Énünk. Minden vágyunkak, álmunknak szabad valóra válnia. Szabad valóra válnia annak, amit szeretnénk (természetesen nem a bosszúról, vagy a bántásról, “negatív” vágyról stb. van szó). A “pozitív”  vágy az  Önvaló, az univerzum, az élet vágya. Ennek a vágynak a beteljesedése ugyanakkor beleütközik az elkülönültségből (“Én külön vagyok a világtól” érzete, egó) eredő kollektív hitrendszerekbe, őseinktől örökölt elképzelésekbe, félreértelmezésekbe, stb., amelyek mintáit követve a beteljesedés nem tud megtörténni. 

Ennek ékes példája az,

ahogyan kollektíven félreértelmezzük, hogy mit jelent a megengedés, az elfogadás, és a vágy. Hogy elhisszük, hogy ez az amúgy erősen bennünk élő, valamit (az eddiginél nagyobbat, jobbat, szebbet, egészségesebbet) alkotni akaró vágy talán nem lehet ennyire “nagy”, ennyire “jó”, túl szép, hogy igaz lehessen, csak egy vágyálom, ami úgysem válik válóra. Vagy azt, hogy meg kell elégednem ennyivel, nem törekedhetek többre, jobbra, szebbre, el kell fogadnom, hogy ennyi van, ilyen van, és kész.

Ezeket a hitrendszereket tovább erősítik a spirituális tanítások az elfogadásról, a most-ról. Ugyanis valóban csak a most van, valóban minden el van fogadva és az ezzel szembeni ellenállás az egó. Valóban egóban tart a vágyak hajszolása.

Csak éppen nem egészen abban az értelemben, ahogyan megszoktuk ezt a kérdést felfogni. És ez a nem egészen a kulcsa a megvalósulásnak. A kulcsa a dolgok szabad áramlásának, míg a megszokott felfogásunk kősziklaként áll az áramló víz útjában. 🙂

A megoldást a legegyszerűbben, a leggyakorlatiasabban a pénz témáján keresztül tudjuk felfogni és befogadni, ezért kerül ide a pénz kérdés. Miközben egyébként a fő csapás irány a megvalósulás.

Megjegyzés: a pozitív és negatív szavakat csupán technikailag használom a könnyebb érthetőség kedvéért.

Ez a mostani témánk és mindaz, amit kérdeznél a témában.

Több rész lehetséges

Egyenlőre 1 részes ZYO-ként írtam ki ezt a témát, de ha az élet azt fogja mutatni, hogy több idő kell ahhoz, hogy az egész a megfelelő helyre kerülhessen bennetek, akkor több rész is lesz. Azaz a többi ZYO ennek megfelelően csúszik. Illetve ez azt jelenti, hogy a hozzájárulás is a részek számától függ.

Ez az esemény is önfelszabadító, valódi Én, Önvaló – gyakorlati, interaktív, önismereti esemény.

Ha nem tudsz rajta résztvenni, akkor kérheted a videó megtekintési jogát utólag is.

Az Önvalót fedezed fel, önmagadban

Most is, ahogy a többi ZYO alkalmával is – valódi lényedet, az Önvalót fedezed fel. Lehet, hogy még nem tudod, nem érted, mégis az vagy (itt ezt is megtapasztalhatod). Valahol mélyen amögött az személyiség mögött, aminek hiszed magad, ott van az a csoda, az a teljesség, ami valójában vagy. Ez egy interaktív előadás, meditációs és tréning (gyakorlati) elemekkel, amely tükröt tart neked, hogy megláthasd benne a valódi lényednek ezt az arcát, és azt is ahol tévesen azonosítod magadat valami mással. Az eseményen egyúttal ezek az eltérések oldódnak is, így mélyülsz a valódi lényedben, akkor is, ha már ismered azt. Ugyanekkor így oldódik az egós működésed is.

Tisztul az elméd a téves, örökölt mintáktól, tudatalatti programoktól, fölösleges szenvedéstől, problémáktól, szorongástól, félelemtől, zavaroktól, káosztól, stb., miközben érzékeled, tapasztalod önmagad a valódi lényedként.

Az egész ZYO HANGSÚLYOZOTTAN AZ ÖNVALÓRA “épül”, szóval engedj el minden elvárást, elképzelést…. 🙂

Videók

Korábbi ZYOk-ból egy-egy részlet videót itt találsz a Youtube-on: https://www.youtube.com/channel/UCu40d8exg2ZqpFM0F0sTVUg

ZYO Valóra válás – Időpont

2021. feb. 13-án 9.00-tól kb. 11.00-ig

ha pedig kevés ennyi idő rá, akkor a folytatás

feb. 16-án 18.00 – 20.00-ig

Az időtartamok az élettől függenek :), ezért a kb.

Helyszín

Online, a Zoom rendszeren keresztül.

Az esemény a Zoom internetes rendszer használatával érhető el és utólag visszanézhető, sőt utólag is megvásárolható a hozzáférési jog.

Jelentkezésed után e-mail-ben küldöm el a Zoom eseményhez a linket, amivel be tudsz lépni a találkozóra és élőben látjuk, halljuk egymást.

Ha nem ismered a Zoom-ot, kérlek jelezd jelentkezéskor, s ekkor elküldöm neked a használatát segítő videót (pár perc, nagyon egyszerű).

Hozzájárulás

4.000 Ft/fő/1-1 RÉSZ, fizetés utalással. Ha több részes lesz és a többi részén is szeretnél résztvenni, akkor ráérsz majd akkor utalni a következő részt (részeket), amikor ez kiderül.

A ZYO-n felvétel készül, ami az élő részvétellel együtt benne van az árban. Ill. a felvétel videó megtekintési jogát utólag is megvásárolhatod.

Kérlek jelezd (e-mailen), ha szeretnél résztvenni az eseményen, de a jelenlegi helyzetben ez számodra túl magas összeg. Írd meg mennyit tudsz úgy bevállalni, hogy az ne okozzon gondot, és – automatikusan – megkapod ezt a lehetőséget.
Nincs szükségem magyarázatra, megbízom benned, csak az összeget írd meg.

Ha pedig a jelenlegi helyzetedben is rendben vagy anyagilag, akkor kérlek segítsd a többieket azzal, hogy a teljes összeget fizeted. Köszönöm szépen!

ZYO Tagsággal rendelkezőknek (kattints a részletekért, ha érdekel) az esemény ingyenes! 

Jelentkezés 

katalin.fekete@naturmagazin.hu mail címen vagy lentebb a Hozzászólásoknál, kérlek segíts nekem azzal, hogy nem a Facebookon jelentkezel 🙂.

Jelentkezésedre válaszolva elküldöm az utalási adatokat. Ha már utaltál korábban: vigyázat, új számlaszámom van!

Mi az a ZYO?

További előadásokat itt találsz.

Elérhetőségem

Fekete Kata, ZYO 

Nézd meg ezt is

ZYO Áramló Életöröm . Önvaló

ZYO Áramló Életöröm – Önvaló találkozó élőben – Ápr. 22-23-24.

Ez az önmegismerés áramlás, kiterjedés, tágulás, öröm és önszeretet tapasztalás. Olyan gyakorlatokkal, melyek ezt lehetővé teszik.

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!