ZYO Tévedéseink, hibáink ártatlanok – Önvaló, online – máj. 18.

A ZYO Tévedéseink, hibáink ártatlanok “központja” az Önvaló, a valódi Énünk, azaz nem a személyiségünket fejlesztjük, noha “mellékhatásként” úgy tűnhet, mintha a személyiségünk “válna jobbá”.

Lényünk mélyén eredendő ártatlanság lakik, felszínén ez a tanult, kondicionált, “örökölt”, ellesett tulajdonságok, önmagunkról alkotott elképzelések, hitek által torzult valami ettől eltérőbe. Annyira eltérőbe, hogy szinte nem tartjuk normálisnak, hogy ártatlanok vagyunk, Azt viszont igen, hogy hibásak, elrontók, elbénázók, tévedők, bűnösök, negatívan gondolkodók, ill. azt is, hogy utóbbiak áldozatai vagyunk. Így hát már el sem tudjuk képzelni, hogy hogy is lehetnénk ártatlanok, ha egyszer elhibáztunk valamit? Vagy, ha nem tudtunk valamit, vagy ha tévedtünk? Vagy, ha rossz lett az eredemény? Így hát azt mondja egy elítélő hang a fejünkben, hogy hibásak vagyunk, mert miért nem tuduk jobban, figyeltünk jobban, stb. Természetesen ugyanezt gondoljuk másokról is, nem sejtve ennek összefüggését az Énünkkkel, s emiatt nem ismerve a ránk gyakorolt hatását. Könnyebb ítélkeznünk, mint szembenézni vagy kimutatni ártatlan, s így sebezhető, védtelen Énünket. Ezzel ugyanakkor elveszítjük a valódi magunkkal való kapcsolatunkat, s így a szeretett, nyugodt, örömteli teljességünket.

A valódi Énünk, az Önvaló maga az a tapasztalás, ahová az ártatlanság szó mutat. Vajon, ha ez az ártatlanság az eredendő bennünk, akkor mi ez a sok hiba, tévedés, ill. az ezek miatti megítélés? Akkor mi van a bűnösséggel? A bűnösökkel?

Ez az esemény is önfelszabadító, valódi Én, Önvaló – gyakorlati, interaktív, önismereti esemény, kérdésekkel.

Ha nem tudsz rajta résztvenni, akkor kérheted a videó megtekintési jogát utólag is.

Az Önvalót fedezed fel, önmagadban

Most is, ahogy a többi ZYO alkalmával is – valódi lényedet, az Önvalót fedezed fel. Lehet, hogy még nem tudod, nem érted, mégis az vagy (itt ezt is megtapasztalhatod). Valahol mélyen amögött az személyiség mögött, aminek hiszed magad, ott van az a csoda, az a teljesség, ami valójában vagy. Ez egy interaktív előadás, meditációs és tréning (gyakorlati) elemekkel, amely tükröt tart neked, hogy megláthasd benne a valódi lényednek ezt az arcát, és azt is ahol tévesen azonosítod magadat valami mással. Az eseményen egyúttal ezek az eltérések oldódnak is, így mélyülsz a valódi lényedben, akkor is, ha már ismered azt. Ugyanekkor így oldódik az egós működésed is.

Tisztul az elméd a téves, örökölt mintáktól, tudatalatti programoktól, fölösleges szenvedéstől, problémáktól, szorongástól, félelemtől, zavaroktól, káosztól, stb., miközben érzékeled, tapasztalod önmagad a valódi lényedként.

Az egész ZYO HANGSÚLYOZOTTAN AZ ÖNVALÓRA “épül”, szóval engedj el minden elvárást, elképzelést…. 🙂

Videók

Korábbi ZYOk-ból egy-egy részlet videót itt találsz a Youtube-on: https://www.youtube.com/channel/UCu40d8exg2ZqpFM0F0sTVUg

ZYO Tévedéseink, hibáink ártatlanok – Időpont

2021. máj. 18-án  18.00-20.00.-ig kb. 

Az időtartamok az élettől függenek :), ezért a kb.

Helyszín

Online, a Zoom rendszeren keresztül.

Az esemény a Zoom internetes rendszer használatával érhető el és utólag visszanézhető, sőt utólag is megvásárolható a hozzáférési jog.

Jelentkezésed után e-mail-ben küldöm el a Zoom eseményhez a linket, amivel be tudsz lépni a találkozóra és élőben látjuk, halljuk egymást.

Ha nem ismered a Zoom-ot, kérlek jelezd jelentkezéskor, s ekkor elküldöm neked a használatát segítő videót (pár perc, nagyon egyszerű).

Hozzájárulás

5.000 Ft/fő.

A ZYO-n felvétel készül, ami az élő részvétellel együtt benne van az árban. Ill. a felvétel videó megtekintési jogát utólag is megvásárolhatod.

Kérlek jelezd (e-mailen), ha szeretnél résztvenni az eseményen, de a jelenlegi helyzetben ez számodra túl magas összeg. Írd meg mennyit tudsz úgy bevállalni, hogy az ne okozzon gondot, és – automatikusan – megkapod ezt a lehetőséget.
Nincs szükségem magyarázatra, megbízom benned, csak az összeget írd meg.

Ha pedig a jelenlegi helyzetedben is rendben vagy anyagilag, akkor kérlek segítsd a többieket azzal, hogy a teljes összeget fizeted. Köszönöm szépen!

ZYO Tagsággal rendelkezőknek (kattints a részletekért, ha érdekel) az esemény ingyenes! 

Jelentkezés 

katalin.fekete@naturmagazin.hu mail címen vagy lentebb a Hozzászólásoknál, kérlek segíts nekem azzal, hogy nem a Facebookon jelentkezel 🙂.

Jelentkezésedre válaszolva elküldöm az utalási adatokat. Ha már utaltál korábban: vigyázat, új számlaszámom van!

Mi az a ZYO?

További előadásokat itt találsz.

Elérhetőségem

Fekete Kata, ZYO 

Nézd meg ezt is

ZYO Testünk Önvaló tudatos meditációja

ZYO Testünk Önvaló tudatos meditációja – online, máj. 29.

A meditáció vezetett, mégis a saját, azonnali tapasztalásaidon alapszik, ezáltal magad "újítod" a testedet, a testedről alkotott fogalmaidat, véleményed, nézeteidet, teljes tudatossággal. Ez a meditáció elsősorban a tapasztalásra, a megérzésre, az érzékelésre épül, nem annyira a megértésre, nem elméletekre, nem vizualizációra. 

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!