ZYO Természetes megfelelés és vágy, erőlködés nélkül

Milyen az ember természetes, ösztönös megfelelése? Ami nem az érdekekről, a muszájokról, a teljesítményről, a félek, ha nem teszem meg-ról szól?

A ZYO Természetes megfelelés c. eseményen az Önvaló Énedből nézünk rá az eredendő és eredendően jó természetes megfelelési vágyra, és hogy hogyan, miért torzul el. Ilyen pl. amikor a megfelelés muszáj (pl. a főnök felé), erőltetett (azt kell csinálni, amit nem akarok, ami nem jó nekem), stb. Persze, lehet úgy is élni, hogy fütyülünk magunkra és helyette inkább mások elvárásaival foglalkozunk, és ezeknek igyekszünk megfelelni. Csak így nem olyan élvezetes az élet…. 

AZ ESEMÉNYRŐL KÉSZÜLT VIDEÓ MEGTEKINTÉSI JOGA MEGVÁSÁROLHATÓ A LENTI ÁRON.

Most is, ahogy a többi ZYO alkalmával is – valódi lényedet, az Önvalót fedezed fel. Lehet, hogy még nem tudod, nem érted, mégis az vagy (itt ezt is megtapasztalhatod). Valahol mélyen amögött az személyiség mögött, aminek hiszed magad, ott van az a csoda, az a teljesség, ami valójában vagy. Ez egy interaktív előadás, meditációs és tréning (gyakorlati) elemekkel, amely tükröt tart neked, hogy megláthasd benne a valódi lényednek ezt az arcát, és azt is ahol nem a valódi önmagadat éled. Az eseményen egyúttal ezek az eltérések oldódnak is, így mélyülsz a valódi lényedben, akkor is, ha már ismered azt. Ugyanekkor így oldódik az egós működésed is.

A megfelelés kényszerességének, erőltetettségének, muszáj-ságának leépítése nem az egó, a személyiség építését célozza, inkább segít felülemelkedni ott, ahol a kapcsolódó tévedések ellenállásként “gátolják” az Önvaló Éned “tisztánlátását”. Tisztul a lelked a téves, örökölt mintáktól, tudatalatti programoktól, miközben érzékeled, tapasztalod önmagad a valódi lényedként.

 • A megfelelés nem a másik ember akarata előtti főhajtás
 • A megfelelés nem az önmagad elnyomása árán való teljesítés
 • A megfelelés nem az önkifejezés abbahagyása
 • A megfelelés kényszerességének elengedése nem eredményezi, hogy nem felelsz meg, hogy érdektelen vagy, hogy fütyülsz másokra
 • Milyen a természetes, ösztönös megfelelés?
 • Honnan ered a megfelelés vágya?
 • Mi hozza létre? Hogy működik?
 • Mitől érezzük úgy, hogy megfeleltünk vagy sem?
 • Hogyan torzulhatott el?
 • Hogyan rontja az életminőséget a megfelelés erőfeszítés jellege?
 • Hogy lehet megfelelni önmagunknak? Hogy lehet úrrá lenni a sok téves, rögzült mintánkon, ami bezavarja, hogy megfelelhessünk magunknak?
 • Hogy lehet úgy élni, hogy nem kell választani a saját és a másoknak való megfelelés között? Hogy lehet ezt egyszerre, erőfeszítés nélkül, könnyedén?
 • Pajzsmirigy betegségek lelki okai között szerepel a megfelelés torzulása

A megfelelés témaköre összefügg az önértékelés témakörével, ezért ha nem vettél részt a ZYO Önértékelésen (és érdekel), akkor meg tudod vásárolni az eseményen készült videó megtekintési jogát.

ZYO Természetes megfelelés – időpont

2019. június 12-én 18.30-kor

Hozzájárulás

3.000 Ft/fő

Helyszín

BIJO Energia Központ, XIII. Bp, Róbert K. krt. 96-100., Galéria 11-es terem.

Az eseményen Skype-on is részt tudsz venni vagy megvásárolhatod a videó felvétel megtekintési jogát. Mindkettőre a fenti ár érvényes.

Részvétel esetén a videót vissza tudod nézni.

Jelentkezés 

katalin.fekete@naturmagazin.hu mail címen vagy lentebb a Hozzászólásoknál, kérlek segíts nekem azzal, hogy nem a Facebookon jelentkezel :).

VÁLTOZÁSOK LEHETSÉGESEK, EZÉRT KÉRLEK ÍRÁSBAN JELEZD RÉSZVÉTELI SZÁNDÉKOD, hogy értesíthesselek erről.

Mi az a ZYO?

További előadásokat itt találsz.

Elérhetőségem

Fekete Kata, természetgyógyász, ThetaHealing tanár, ZYO (ha nem jelenik meg a link itt, kérlek keress rám a magazin keresőjében)

Korábbi események videóit itt találod.

Nézd meg ezt is

ZYO Az Önvaló - Kapcsolódás egységben

ZYO Az Önvaló – Kapcsolódás egységben – Feb. 18-20. élőben

Érzékelési, észlelési gyakorlatok fizikailag, élőben támogatják a nem tudatosult kapcsolódási területek, szintek, energiák harmonizálódását az egységben.

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!