ZYO Szeretni és szeretve lenni – Feltétel nélküli szeretet: Máj. 2.

A ZYO Szeretni és szeretve lenni c. esemény a szeretet rosszul rögzült mintáit oldja benned és utat mutat a tiszta szeretet Énedbe, Önvalóba. Akiben tévhitek nélküli a szeretet, tudatalatti szinten is, az maga a szeretet “napja”. Bármerre is megy, fénye beragyogja a környezetét, jelenléte megáldja a körülötte levőket, cselekedetei a kegyelem energiáját továbbítják. Ahhoz, hogy a sötétségből fény legyen elég egyetlen gyertya fénye :).

A szeretet a lényed illata, de hogy illatozhatna, ha önmagad iránt rejtetten nem táplálódik a szereteted? Tudatosan kevesen tudják, hogy nem teljes az önmaguk iránti szeretetük. Miért? Mert az Elme tudatunk 12%-ra korlátozódik, a többi a tudatalatti. Hogyan szerethetnél mást igazán, ha önmagadat sem tudod igazán szeretni? S, hogyan tudnának mások szeretni, ha nem tudod mi gátol ebben és nem tudod mi gátol a szeretet elfogadásában? Honnan tudhatnád, hogy valójában mi a szeretet, ha nem is tudod, hogy ezt téves elképelések, minták sora akadályozza benned?

ZYO Szeretni és szeretve lenni 

 • Honnan tudhatod, hogy tudatalatti szinten is szereted-e magad?
 • Természetes önszeretet, erőfeszítés nélkül
 • A szeretet energetikája: Ha “célja”, szándéka van a szeretetednek, akkor az nem szeretet illatot áraszt, hanem mögöttes, rejtett szándékot. Az is szándék, cél, ha pl. párkapcsolatot szeretnél, hogy szerethess….  Még az is, ha szeretetet szeretnél, mert hiányát érzed… Az is, ha viszonzást vársz a szeretetedért.
 • Hogyan lehetünk szeretettek? – A tudatalatti szerepe
 • Hogy szeressünk másokat, feltétel nélkül?
 • Mi a feltétel nélküliség?
 • Hiába a szeretet, ha nem veszik észre, nem értékelik. – Hogy lehet ezen változtatni?
 • Hogyan fejezzük ki a szeretetet szeretetteljesen?
 • Szeretsz és szeretnek – ez még nem feltétel nélküli szeretet: Mi az és milyen?
 • Szeretet tudatalatti téves hitrendszerek nélkül. Pl. azt hisszük, hogy mindenkit “illik” szeretni és ha nem megy, bajnak hisszük, pedig erre csak Önvalóként vagyunk képesek 🙂
 • A Mindenség szeretet “hálója”, szeretet tere, lásd meg itt és most Te magad, ki vagy benne. “Áramlás a szeretet hátán” személyhez való kötődés nélkül. Túl a szívedbe szorított szereteten is :).
 • Önvaló és feltétel nélküli szeretet, szeretet korlátok és korlátozottság nélkül

ThetaHealinget is használhatunk és Önvalónkból is tapasztalunk mély befelé fordulással. ThetaHealing tudás nem szükséges.

Szeretni és szeretve lenni előadás – Helyszín

BIJO Energia Központ

XIII. ker., Budapest, Róbert K. krt. 96-100.

Időpont

2018. május 2., 18.30-tól (kb. 2 órás)

Ár

3.500 Ft

Jelentkezés

Lentebb a hozzászólásoknál vagy e-mail-en: katalin.fekete@naturmagazin.hu. Kérlek jelentkezz írásban, hogy értesíteni tudjalak, ha változás van.

Elérhetőség

Fekete Kata természetgyógyász, ThetaHealing tanár, ZYO

További eseményeket, előadásokat itt találsz, nézd meg az Önértékelésről szólót is.

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!