ZYO Szabadság a nem szabadtól – Önvaló online, dec. 15.

A ZYO Szabadság a nem szabadtól c. online esemény lehetőség, hogy “Önvalóból” oldódhasson a “nem szabadba” ragadás, ami mélyen rögzül pici kortól kezdve.  Ez a ZYO meghívó a “nem szabad” programok mögötti Önvaló – erő szabadságába.

A “nekem ezt nem szabad”, “én ezt nem engedhetem meg magamnak”, “én ezt nem tehetem”, “nekem ezt nem lehet” kondicionált programok, amik érvényesülése esetén erőtlenné, tehetetlenné, korlátozottá teszik a tetteket, kétséget ébresztenek a képességekben, erősítik a különálló, elszigetelt személy létébe vetett hitet, s miatta észrevétlenül beleragadunk – többek között – a szabadság hiány és az általa generált szenvedés érzetébe.  Ezek a programok gyökereznek gyakran az önbizalomhiány, a feladás, a meg sem próbálás, az önmagunk lebeszélése, stb. mögött. Mögöttük pedig eredendő erő, vitalitás, áramlás, lelkesedés, játékosság, Önvaló rejlik :).

Valójában nem azért nem valósítunk meg “negatív dolgokat”, mert azt “nem szabad” vagy nem lehet, hanem azért, mert a jó szándék, a jó cselekedet eredendő természetünk.

Ez az esemény is önfelszabadító, valódi Én, Önvaló – gyakorlati, önismereti esemény.

Ha nem tudsz rajta résztvenni, akkor kérheted a videó megtekintési jogát utólag is.

Az Önvalót fedezed fel, önmagadban

Most is, ahogy a többi ZYO alkalmával is – valódi lényedet, az Önvalót fedezed fel. Lehet, hogy még nem tudod, nem érted, mégis az vagy (itt ezt is megtapasztalhatod). Valahol mélyen amögött az személyiség mögött, aminek hiszed magad, ott van az a csoda, az a teljesség, ami valójában vagy. Ez egy interaktív előadás, meditációs és tréning (gyakorlati) elemekkel, amely tükröt tart neked, hogy megláthasd benne a valódi lényednek ezt az arcát, és azt is ahol tévesen azonosítod magadat valami mással. Az eseményen egyúttal ezek az eltérések oldódnak is, így mélyülsz a valódi lényedben, akkor is, ha már ismered azt. Ugyanekkor így oldódik az egós működésed is.

Tisztul az elméd a téves, örökölt mintáktól, tudatalatti programoktól, fölösleges szenvedéstől, problémáktól, szorongástól, félelemtől, zavaroktól, káosztól, stb., miközben érzékeled, tapasztalod önmagad a valódi lényedként.

Az egész ZYO HANGSÚLYOZOTTAN AZ ÖNVALÓRA “épül”, szóval engedj el minden elvárást, elképzelést…. 🙂

Videók

Korábbi ZYOk-ból egy-egy részlet videót itt találsz a Youtube-on: https://www.youtube.com/channel/UCu40d8exg2ZqpFM0F0sTVUg

ZYO Szabadság a nem szabadtól – Időpont

2020. dec.15.-én 18.00- kb. 20.00-ig és

2020. dec.19.-én 9.00- kb. 11.00-ig és

Az időtartamok az élettől függenek :), ezért a kb.

Helyszín

Online, a Zoom rendszeren keresztül.

Az esemény a Zoom internetes rendszer használatával érhető el és utólag visszanézhető, sőt utólag is megvásárolható a hozzáférési jog.

Jelentkezésed után e-mail-ben küldöm el a Zoom eseményhez a linket, amivel be tudsz lépni a találkozóra és élőben látjuk, halljuk egymást.

Ha nem ismered a Zoom-ot, kérlek jelezd jelentkezéskor, s ekkor elküldöm neked a használatát segítő videót (pár perc, nagyon egyszerű).

Hozzájárulás

8.000 Ft/fő, fizetés utalással.

A ZYO-n felvétel készül, ami az élő részvétellel együtt benne van az árban. Ill. a felvétel videó megtekintési jogát utólag is megvásárolhatod.

Kérlek jelezd (e-mailen), ha szeretnél résztvenni az eseményen, de a jelenlegi helyzetben ez számodra túl magas összeg. Írd meg mennyit tudsz úgy bevállalni, hogy az ne okozzon gondot, és – automatikusan – megkapod ezt a lehetőséget.
Nincs szükségem magyarázatra, megbízom benned, csak az összeget írd meg.

Ha pedig a jelenlegi helyzetedben is rendben vagy anyagilag, akkor kérlek segítsd a többieket azzal, hogy a teljes összeget fizeted. Köszönöm szépen!

ZYO Tagsággal rendelkezőknek (kattints a részletekért, ha érdekel) az esemény ingyenes! 

Jelentkezés 

katalin.fekete@naturmagazin.hu mail címen vagy lentebb a Hozzászólásoknál, kérlek segíts nekem azzal, hogy nem a Facebookon jelentkezel 🙂.

Jelentkezésedre válaszolva elküldöm az utalási adatokat. Ha már utaltál korábban: vigyázat, új számlaszámom van!

Mi az a ZYO?

További előadásokat itt találsz.

Elérhetőségem

Fekete Kata, ZYO 

Nézd meg ezt is

ZYO Érték és értékelő képesség

ZYO Érték és értékelő képesség – Önvaló, online – márc. 27.

A szokott mércéink mögött a megszokottá vált "halk" szenvedés rejtőzik, csendes sóhaj tudatja, hogy de jó lenne, ha valahogy valami más lenne... A mérce maga vajon biztosan helyes?

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!