ZYO Szabadság a kapcsolatainkban – Önvaló, online, feb. 2.

A ZYO Szabadság a kapcsolatainkban c. 2 részes online esemény “központja” az Önvaló, a valódi Énünk. 

Kapcsolatainkban kifejeződik az, ahogyan, amilyenként viszonyulunk önmagunkhoz. Ha nem érezzük magunkat teljesnek, azaz hiányzik valamink (a boldogságunk, a szeretet, az elismertségünk, a tekintélyünk, a valakikhez tartozás, együttlét, a támogatottság, az egység, az önbizalom, stb.), akkor a kapcsolatainkban is ez a hiányérzet köszön vissza, miközben minden igyekezetünkkel azon vagyunk, hogy a kapcsolatok betöltsék ezt az űrt. Ha belülről folyton bíráljuk magunkat, hibáztatjuk magunkat, akkor azt tapasztalhatjuk, hogy mások is ezt teszik :).

Ha nem ismerjük magunkat a valódi Önmagunkként, akkor másoknak akarunk megfelelni, azaz másoknál keressük azt, hogy nekünk milyennek is kellene lennünk.

Ha nem tudjuk magunkat képviselni, ha nem tudunk hangot adni az önkifejeződésünknek, akkor valaki mást keresünk, aki majd helyettünk képviseli az érdekeinket, azaz támogat bennünket.

Kapcsolataink ilyen és hasonló esetekben – öntudatlanul, észrevétlenül, akaratlanul – teherként nehezednek ránk és a “másikra”, mert a háttérben ott munkál az, amit úgy érzékelünk, hogy “akarok valamit a másik féltől” ill. ennek a másik oldala, hogy “akarnak tőlem valamit”, azaz egyfajta hátsó szándék.

A kapcsolatok annál szabadabbak, s ezáltal szeretetteljesebbek, boldogok, minél inkább tudatában a valódi Önmagunknak és meg is éljük, azaz ki is fejezzük azt, aki vagyunk. Ilyenkor nem terheli a kapcsolatokat elvárás, hátsó szándék, megfelelés, nem kell a “másiknak” kielégítenie az igényeinket, mert utóbbi forrását megtaláltuk magunkban. Így nincs okunk félelemre, csalódásra, féltékenységre, aggodalomra, nem nehéz kapcsolódni, stb. Ugyanakkor, ha így is van, ha terheltek a kapcsolódásaink, akkor ugyanezek, ugyanazzal az erővel gátolnak, mint amivel ajtót nyitnak a valódi, szabad Önmagunkra, ezáltal a kapcsolataink szabadságára.

Ez a mostani témánk és mindaz, amit kérdeznél a témában.

Ez az esemény is önfelszabadító, valódi Én, Önvaló – gyakorlati, interaktív, önismereti esemény.

Ha nem tudsz rajta résztvenni, akkor kérheted a videó megtekintési jogát utólag is.

Az Önvalót fedezed fel, önmagadban

Most is, ahogy a többi ZYO alkalmával is – valódi lényedet, az Önvalót fedezed fel. Lehet, hogy még nem tudod, nem érted, mégis az vagy (itt ezt is megtapasztalhatod). Valahol mélyen amögött az személyiség mögött, aminek hiszed magad, ott van az a csoda, az a teljesség, ami valójában vagy. Ez egy interaktív előadás, meditációs és tréning (gyakorlati) elemekkel, amely tükröt tart neked, hogy megláthasd benne a valódi lényednek ezt az arcát, és azt is ahol tévesen azonosítod magadat valami mással. Az eseményen egyúttal ezek az eltérések oldódnak is, így mélyülsz a valódi lényedben, akkor is, ha már ismered azt. Ugyanekkor így oldódik az egós működésed is.

Tisztul az elméd a téves, örökölt mintáktól, tudatalatti programoktól, fölösleges szenvedéstől, problémáktól, szorongástól, félelemtől, zavaroktól, káosztól, stb., miközben érzékeled, tapasztalod önmagad a valódi lényedként.

Az egész ZYO HANGSÚLYOZOTTAN AZ ÖNVALÓRA “épül”, szóval engedj el minden elvárást, elképzelést…. 🙂

Videók

Korábbi ZYOk-ból egy-egy részlet videót itt találsz a Youtube-on: https://www.youtube.com/channel/UCu40d8exg2ZqpFM0F0sTVUg

ZYO Szabadság a kapcsolatainkban – Időpont

2021.feb. 2-án 18.00-tól 20.00-ig

2021. feb. 6-án 9.00-tól kb. 11.00-ig

Az időtartamok az élettől függenek :), ezért a kb.

Helyszín

Online, a Zoom rendszeren keresztül.

Az esemény a Zoom internetes rendszer használatával érhető el és utólag visszanézhető, sőt utólag is megvásárolható a hozzáférési jog.

Jelentkezésed után e-mail-ben küldöm el a Zoom eseményhez a linket, amivel be tudsz lépni a találkozóra és élőben látjuk, halljuk egymást.

Ha nem ismered a Zoom-ot, kérlek jelezd jelentkezéskor, s ekkor elküldöm neked a használatát segítő videót (pár perc, nagyon egyszerű).

Hozzájárulás

8.000 Ft/fő, fizetés utalással.

A ZYO-n felvétel készül, ami az élő részvétellel együtt benne van az árban. Ill. a felvétel videó megtekintési jogát utólag is megvásárolhatod.

Kérlek jelezd (e-mailen), ha szeretnél résztvenni az eseményen, de a jelenlegi helyzetben ez számodra túl magas összeg. Írd meg mennyit tudsz úgy bevállalni, hogy az ne okozzon gondot, és – automatikusan – megkapod ezt a lehetőséget.
Nincs szükségem magyarázatra, megbízom benned, csak az összeget írd meg.

Ha pedig a jelenlegi helyzetedben is rendben vagy anyagilag, akkor kérlek segítsd a többieket azzal, hogy a teljes összeget fizeted. Köszönöm szépen!

ZYO Tagsággal rendelkezőknek (kattints a részletekért, ha érdekel) az esemény ingyenes! 

Jelentkezés 

katalin.fekete@naturmagazin.hu mail címen vagy lentebb a Hozzászólásoknál, kérlek segíts nekem azzal, hogy nem a Facebookon jelentkezel 🙂.

Jelentkezésedre válaszolva elküldöm az utalási adatokat. Ha már utaltál korábban: vigyázat, új számlaszámom van!

Mi az a ZYO?

További előadásokat itt találsz.

Elérhetőségem

Fekete Kata, ZYO 

Nézd meg ezt is

ZYO Az Önvaló - Kapcsolódás egységben

ZYO Az Önvaló – Kapcsolódás egységben – Feb. 18-20. élőben

Érzékelési, észlelési gyakorlatok fizikailag, élőben támogatják a nem tudatosult kapcsolódási területek, szintek, energiák harmonizálódását az egységben.

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!