ZYO Spontán áramló élet – Az élet nem görcsöl azon, mi lesz, hogy lesz

A ZYO  Spontán áramló élet c. esemény egy önfelszabadító, önismereti esemény, ahol a téves önmegítéléseink okozta szenvedések, problémák, korlátok és az ezekhez való ragaszkodások ismerődnek fel és foszlanak szét.  Bizonyos nézőpontból ez valamiféle felszabadulás. Az Önvaló Énedből nézünk rá – ahogy mindig – erre a témára is. Az sem baj, ha még nem tudod mi is ez az Önvaló dolog, rá fogsz jönni :). Ez nem a szokásos fejtágító. Az Önvalóra “épül”, szóval feje tetejére áll a szokott világod, és felolódnak benned a téves, ámde igaznak hitt berögződések, melyek miatt úgy látod a világot, mintha te a világtól különálló személyiség-test lennél (Egó). 

ZYO Spontán áramló élet

Észrevetted már milyen megterhelő készültségben lenni, nehogy valami rossz történjen? Felkészülni a negatív verziókra? Folyton tervezni, ha A lesz, vagy ha B lesz… 🙂 Aztán újratervezni, mikor kiderül, hogy egy nem gondolt irányba mennek a dolgok? Ugye milyen jó, mikor csak úgy magától alakulnak a dolgok? Észrevetted már, hogy az élet időnként sokkal jobb dolgokat hoz, jobban alakul, mint ahogy elképzelted, ahogy megtervezted? Csak úgy spontán. Ugye milyen könnyű ilyenkor? Ugye milyen jó érzés? Vajon mitől van ez? Mi lenne, ha nemcsak időnként alakulna így? Mi lenne, ha nem kéne görcsölni azon, hogy mi lesz, hogy lesz? Vajon ezt hogy lehetne?

ZYO Spontán áramló élet - Az élet nem görcsöl azon, mi lesz, hogy lesz

A kolibri a képen nem görcsöl azon, hogy hogyan jut a táplálékához… Nem tervezi meg és nem tervezi újra. Pedig reggel még nem tudja, hol a virág, aminek a nektárjára szüksége van :). Azon sem aggódik vajon hogyan fogja megtenni 1000 km-es útját a tenger felett, leszállás nélkül. 🙂

Nekünk embereknek talán nincs olyan képességünk, hogy spontán rendben legyenek életünk dolgai?

Ez csupán témaindító, s hogy pontosan miről lesz szó, az spontán bukkan fel :). Ha valamilyen kérdésre feltétlenül tudni szeretnéd a választ, akkor kérlek hozd magaddal a kérdést. 🙂

Az Önvalót fedezed fel, önmagadban

Most is, ahogy a többi ZYO alkalmával is – valódi lényedet, az Önvalót fedezed fel. Lehet, hogy még nem tudod, nem érted, mégis az vagy (itt ezt is megtapasztalhatod). Valahol mélyen amögött az személyiség mögött, aminek hiszed magad, ott van az a csoda, az a teljesség, ami valójában vagy. Ez egy interaktív előadás, meditációs és tréning (gyakorlati) elemekkel, amely tükröt tart neked, hogy megláthasd benne a valódi lényednek ezt az arcát, és azt is ahol nem a valódi önmagadat éled. Az eseményen egyúttal ezek az eltérések oldódnak is, így mélyülsz a valódi lényedben, akkor is, ha már ismered azt. Ugyanekkor így oldódik az egós működésed is.

Tisztul a lelked a téves, örökölt mintáktól, tudatalatti programoktól, fölösleges szenvedéstől, problémáktól, szorongástól, félelemtől, zavaroktól, káosztól, stb., miközben érzékeled, tapasztalod önmagad a valódi lényedként.

Az egész ZYO HANGSÚLYOZOTTAN AZ ÖNVALÓRA “épül”, szóval ne egy szokványos fejtágítást várj :).

Videók

Korábbi ZYOk-ból egy-egy részlet videót itt találsz a Youtube-on: https://www.youtube.com/channel/UCu40d8exg2ZqpFM0F0sTVUg

Erről az eseményről is videó készül, melynek megtekintési joga UTÓLAG IS megvásárolható a lenti áron, a lenti mail címen jelentkezve. 🙂

Időpont

2020. feb. 4-énn, 18.30-tól, kb. 1,5-2 órás

Hozzájárulás

3.000 Ft/fő

(Videón, Skype-on is)

Helyszín

BIJO Energia Központ, XIII. Bp, Róbert K. krt. 96-100., Galéria 11-es terem.

Az eseményen Skype-on is részt tudsz venni vagy megvásárolhatod a videó felvétel megtekintési jogát. Mindkettőre a fenti ár érvényes.

Részvétel esetén a videót vissza tudod nézni és ennek nincs plusz költsége (jelenleg).

Jelentkezés 

katalin.fekete@naturmagazin.hu mail címen vagy lentebb a Hozzászólásoknál, kérlek segíts nekem azzal, hogy nem a Facebookon jelentkezel :).

Ha videót szeretnél, kérlek azt is itt jelezd.

VÁLTOZÁSOK LEHETSÉGESEK, EZÉRT KÉRLEK ÍRÁSBAN JELEZD RÉSZVÉTELI SZÁNDÉKOD, hogy értesíthesselek erről.

Mi az a ZYO?

További előadásokat itt találsz.

Elérhetőségem

Fekete Kata, természetgyógyász, ThetaHealing tanár, ZYO 

Nézd meg ezt is

ZYO Az Önvaló - Kapcsolódás egységben

ZYO Az Önvaló – Kapcsolódás egységben – Feb. 18-20. élőben

Érzékelési, észlelési gyakorlatok fizikailag, élőben támogatják a nem tudatosult kapcsolódási területek, szintek, energiák harmonizálódását az egységben.

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!