ZYO Rend és káosz a fejünkben: Önvaló Énünk tiszta látása – Okt. 8.

A ZYO Rend és káosz a fejünkben c. esemény egy önfelszabadító, önismereti esemény, ahol a téves önmegítéléseink okozta szenvedések, problémák, korlátok és az ezekhez való ragaszkodások ismerődnek fel és foszlanak szét.  Bizonyos nézőpontból ez valamiféle felszabadulás. Az Önvaló Énedből nézünk rá – ahogy mindig – erre a témára is. Az sem baj, ha még nem tudod mi is ez az Önvaló dolog, rá fogsz jönni :). Ez nem a szokásos fejtágító. Az Önvalóra “épül”, szóval feje tetejére áll a szokott világod, és felolódnak benned a téves, ámde igaznak hitt berögződések, melyek miatt úgy látod a világot, mintha te a világtól különálló személyiség-test lennél (Egó). 

ZYO Rend és káosz a fejünkben c. esemény témája

Észrevetted már, hogy sokszor úgy tele van a fejünk mindenféle gondolatokkal, hogy szinte zavar, mikor hozzánk szólnak? Hogy annyira el vagyunk foglalva azzal, hogy rendet tegyünk a gondolatainkban, hogy úgy érezzük nem érünk rá?

Találkoztál már olyannal, amikor annyi egymásnak ellentmondó érzés, gondolat volt benned, hogy úgy érezted teljes a káosz?

Van, hogy nem tudod mi is legyen, mert annyi minden zajlik benned egyszerre?

El szoktál fáradni, pedig nem csinálsz semmi olyat, ami ezt indokolná?

Nézel tévét, Facebookot csak azért, hogy végre kikapcsolj?

Észrevetted-e mekkora terhelés “tele” fejjel élni? Mennyi energiát, figyelmet von el? Mennyire nem tudsz jelen lenni miatta?

Tudod, hogy élhetsz “tiszta” fejjel? Hogy a legzavarosabb helyzetben sem kell káosznak lennie a fejedben?

Tudtad, hogy a káosz felerősödése szokványos, amikor a valódi Önmagadat, az Önvalót keresed?

Tudod, hogyan és mit érdemes kezdeni a belső káosszal?

Az Önvalót fedezed fel, önmagadban

Most is, ahogy a többi ZYO alkalmával is – valódi lényedet, az Önvalót fedezed fel. Lehet, hogy még nem tudod, nem érted, mégis az vagy (itt ezt is megtapasztalhatod). Valahol mélyen amögött az személyiség mögött, aminek hiszed magad, ott van az a csoda, az a teljesség, ami valójában vagy. Ez egy interaktív előadás, meditációs és tréning (gyakorlati) elemekkel, amely tükröt tart neked, hogy megláthasd benne a valódi lényednek ezt az arcát, és azt is ahol nem a valódi önmagadat éled. Az eseményen egyúttal ezek az eltérések oldódnak is, így mélyülsz a valódi lényedben, akkor is, ha már ismered azt. Ugyanekkor így oldódik az egós működésed is.

Tisztul a lelked a téves, örökölt mintáktól, tudatalatti programoktól, fölösleges szenvedéstől, problémáktól, szorongástól, félelemtől, zavaroktól, káosztól, stb., miközben érzékeled, tapasztalod önmagad a valódi lényedként.

Videók

Az egész ZYO HANGSÚLYOZOTTAN AZ ÖNVALÓRA “épül”, szóval ne egy szokványos fejtágítást várj :). A fentiek csupán tervezet, melyet az élet spontán átírhat a jelenlevők igényei, kérdései szerint.

Korábbi ZYOk-ból egy-egy részlet videót itt találsz a Youtube-on: https://www.youtube.com/channel/UCu40d8exg2ZqpFM0F0sTVUg

Erről az eseményről is videó készült, melynek megtekintési joga utólag is megvásárolható a lenti áron, a lenti mail címen jelentkezve. 🙂

Időpont

2019. október 8-án 18.30-kor, kb. 1,5 órás

Hozzájárulás

3.000 Ft/fő

(Videón, Skype-on is)

Helyszín

BIJO Energia Központ, XIII. Bp, Róbert K. krt. 96-100., Galéria 11-es terem.

Az eseményen Skype-on is részt tudsz venni vagy megvásárolhatod a videó felvétel megtekintési jogát. Mindkettőre a fenti ár érvényes.

Részvétel esetén a videót vissza tudod nézni.

Jelentkezés 

katalin.fekete@naturmagazin.hu mail címen vagy lentebb a Hozzászólásoknál, kérlek segíts nekem azzal, hogy nem a Facebookon jelentkezel :).

Ha videót szeretnél, kérlek azt is itt jelezd.

VÁLTOZÁSOK LEHETSÉGESEK, EZÉRT KÉRLEK ÍRÁSBAN JELEZD RÉSZVÉTELI SZÁNDÉKOD, hogy értesíthesselek erről.

Mi az a ZYO?

További előadásokat itt találsz.

Elérhetőségem

Fekete Kata, természetgyógyász, ThetaHealing tanár, ZYO 

Korábbi események videóit itt találod.

Nézd meg ezt is

ZYO Az élet nem kritikus - Kritika bántás és bántódás nélkül

ZYO Az élet nem kritikus – Kritika bántás és bántódás nélkül

A kritika természetének ismerete Önvaló Énünkből megszünteti azt, ami bántó és bántódást eredményezhet.

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.