ZYO Pozitív élethelyzetben is Önvaló – online, márc. 6.

A ZYO Pozitív élethelyzetben is Önvaló c. online esemény “központja” az Önvaló, a valódi Énünk. Úgy szoktuk tartani, hogy attól érezzük magunkat jól, hogy valami jó történik. Ez a hit pedig azzal ját, hogy amikor rossz történik, akkor automatikusan rosszul érezzük magunkat. Ebből a hitből kiindulva érezheted e szavakat olvasva is azt, hogy igen, igen, persze hogy így van.

Ez a hit (egyébként kollektív, így ha másokat kérdezel, ők is egyet fognak érteni 🙂 :)) az, ami egyfajta függőséget hoz létre közted és a történések között. A tetteidbe pedig egyfajta belső kényszerességet visz bele, ahol folyton azon kell igyekezned, hogy mindent úgy csinálj, hogy a legjobb dolgok történjenek. Ez amúgy rendben is van. Csak az a bökkenő benne, hogy nem tudod elengedni magad, nem tudsz belelazulni az élet szépségébe, nem igazán tudod élvezni. Mert állandó igyekvésben vagy, hogy a dolgok jól történjenek.

Talán mindez már annyira természetessé vált a számodra, hogy fel sem figyelsz erre az állandósult belső feszültségre, így azt sem veszed észre, milyen hatással van a testi egészségre mindez, a lelki egészségen túl.

Vajon hogyan lehet másként? Vajon tényleg csak egy hit ez? Vajon mi van, ha nem hiszünk többé ebben? Vajon min múlik az élethelyzetek pozitivitása? Vajon mire van szükség a részedről? Hogyan élvezhetnéd az életet a történésektől való függés nélkül? Nem az a pozitív, ami történik, hanem AZ, aki megéli a történést. Hogy is van ez?

Ez a mostani témánk és mindaz, amit kérdeznél a témában.

Az esemény 3 részes, együtt “begyakorolt” példákkal.

Ez az esemény is önfelszabadító, valódi Én, Önvaló – gyakorlati, interaktív, önismereti esemény.

Ha nem tudsz rajta résztvenni, akkor kérheted a videó megtekintési jogát utólag is.

Az Önvalót fedezed fel, önmagadban

Most is, ahogy a többi ZYO alkalmával is – valódi lényedet, az Önvalót fedezed fel. Lehet, hogy még nem tudod, nem érted, mégis az vagy (itt ezt is megtapasztalhatod). Valahol mélyen amögött az személyiség mögött, aminek hiszed magad, ott van az a csoda, az a teljesség, ami valójában vagy. Ez egy interaktív előadás, meditációs és tréning (gyakorlati) elemekkel, amely tükröt tart neked, hogy megláthasd benne a valódi lényednek ezt az arcát, és azt is ahol tévesen azonosítod magadat valami mással. Az eseményen egyúttal ezek az eltérések oldódnak is, így mélyülsz a valódi lényedben, akkor is, ha már ismered azt. Ugyanekkor így oldódik az egós működésed is.

Tisztul az elméd a téves, örökölt mintáktól, tudatalatti programoktól, fölösleges szenvedéstől, problémáktól, szorongástól, félelemtől, zavaroktól, káosztól, stb., miközben érzékeled, tapasztalod önmagad a valódi lényedként.

Az egész ZYO HANGSÚLYOZOTTAN AZ ÖNVALÓRA “épül”, szóval engedj el minden elvárást, elképzelést…. 🙂

Videók

Korábbi ZYOk-ból egy-egy részlet videót itt találsz a Youtube-on: https://www.youtube.com/channel/UCu40d8exg2ZqpFM0F0sTVUg

ZYO Pozitív élethelyzetben is Önvaló – Időpont

2021. márc. 6-án 9.00-től kb. 11.00-ig

márc. 9-én 18.00 – 20.00-ig

márc. 13-án  9.00-tól kb. 11.00-ig

Az időtartamok az élettől függenek :), ezért a kb.

Helyszín

Online, a Zoom rendszeren keresztül.

Az esemény a Zoom internetes rendszer használatával érhető el és utólag visszanézhető, sőt utólag is megvásárolható a hozzáférési jog.

Jelentkezésed után e-mail-ben küldöm el a Zoom eseményhez a linket, amivel be tudsz lépni a találkozóra és élőben látjuk, halljuk egymást.

Ha nem ismered a Zoom-ot, kérlek jelezd jelentkezéskor, s ekkor elküldöm neked a használatát segítő videót (pár perc, nagyon egyszerű).

Hozzájárulás

15.000 Ft/fő.

A ZYO-n felvétel készül, ami az élő részvétellel együtt benne van az árban. Ill. a felvétel videó megtekintési jogát utólag is megvásárolhatod.

Kérlek jelezd (e-mailen), ha szeretnél résztvenni az eseményen, de a jelenlegi helyzetben ez számodra túl magas összeg. Írd meg mennyit tudsz úgy bevállalni, hogy az ne okozzon gondot, és – automatikusan – megkapod ezt a lehetőséget.
Nincs szükségem magyarázatra, megbízom benned, csak az összeget írd meg.

Ha pedig a jelenlegi helyzetedben is rendben vagy anyagilag, akkor kérlek segítsd a többieket azzal, hogy a teljes összeget fizeted. Köszönöm szépen!

ZYO Tagsággal rendelkezőknek (kattints a részletekért, ha érdekel) az esemény ingyenes! 

Jelentkezés 

katalin.fekete@naturmagazin.hu mail címen vagy lentebb a Hozzászólásoknál, kérlek segíts nekem azzal, hogy nem a Facebookon jelentkezel 🙂.

Jelentkezésedre válaszolva elküldöm az utalási adatokat. Ha már utaltál korábban: vigyázat, új számlaszámom van!

Mi az a ZYO?

További előadásokat itt találsz.

Elérhetőségem

Fekete Kata, ZYO 

Nézd meg ezt is

ZYO Testünk Önvaló tudatos meditációja

ZYO Testünk Önvaló tudatos meditációja – online, máj. 29.

A meditáció vezetett, mégis a saját, azonnali tapasztalásaidon alapszik, ezáltal magad "újítod" a testedet, a testedről alkotott fogalmaidat, véleményed, nézeteidet, teljes tudatossággal. Ez a meditáció elsősorban a tapasztalásra, a megérzésre, az érzékelésre épül, nem annyira a megértésre, nem elméletekre, nem vizualizációra. 

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!