ZYO Örökölt tudatalatti blokkjaink a valódi Énünk kibontakozásának útjában

A ZYO Örökölt tudatalatti blokkjaink c. ZYO egy önfelszabadító, önismereti esemény, ahol a téves önmegítéléseink okozta szenvedések, problémák, korlátok és az ezekhez való ragaszkodások ismerődnek fel és foszlanak szét.  Ezúttal kifejezetten a felmenőinktől örökölt, nem vagy csak részben tudatosult energia mintázataink, szokásaink kerülnek a felszínre és oldódnak a megértésünk hatására.

Belső megbocsátás születik meg a megértés hatására, létrejön a nem csinált, hanem természetéből adódó elengedődés. Felmenőinktől rengeteg ilyen mintázatot örökölhettünk és a végtelenségig boncolgathatnánk őket. Ehelyett most az Önvaló Énünk kibontakozását lassító, blokkoló mintákra fókuszálunk. Hogy miért? Mert amint az illuzórikus egónk (személyiség) “kezéből visszakerül az irányítás” az Önvalóhoz, akkor a többi mintázat is a “helyére” kerül. 

Most is, ahogy a többi ZYO alkalmával is – valódi lényedet, az Önvalót fedezed fel. Az sem baj, ha még nem tudod mi is ez az Önvaló dolog, rá fogsz jönni :). Ez nem a szokásos fejtágító. Az Önvalóra “épül”, szóval feje tetejére áll a szokott világod, és felolódnak benned a téves, ámde igaznak hitt berögződések, melyek miatt úgy látod a világot, mintha te a világtól különálló személyiség-test lennél (Egó).

Korábbi ZYOk-ból egy-egy részlet videót itt találsz a Youtube-on: https://www.youtube.com/channel/UCu40d8exg2ZqpFM0F0sTVUg

Ezt az eseményt is videóra rögzítettem neked. Ha szeretnéd, akkor így utólag is hozzáférsz. Lentebb találod a hozzáférés díját (megegyezik a részvétel díjával) és az elérhetőséget, ahol jelentkezni tudsz.

Ez egy interaktív előadás, meditációs és tréning (gyakorlati) elemekkel, amely tükröt tart neked, hogy megláthasd benne a valódi lényed, amit eddig nem vettél észre. Mélyülsz a valódi lényedben, akkor is, ha már ismered azt. Ugyanekkor így oldódik az egós működésed is.

Tisztul a lelked a téves, örökölt mintáktól, tudatalatti programoktól, fölösleges szenvedéstől, problémáktól, szorongástól, félelemtől, stb., miközben érzékeled, tapasztalod önmagad a valódi lényedként.

ZYO Örökölt tudatalatti blokkjaink c. esemény témája

 • Hogyan örököljük felmenőink véleményét, következtetéseit, elméleteit?
 • Hogyan lesz ebből számunkra mókuskerék (energia mintázat), mely tudattalanul működteti életünket?
 • Hogyan keressük hiábavalóan a valódi Énünket, az Önvalónkat miattuk?
 • Hogyan szűnnek meg mindezek?
 • Hogyan fókuszáljunk kifejezetten azokra a mintázatokra, amik az Önvaló “útjában állnak”?
 • Felszínre hozzuk belőletek felmenőitek (olyan felmenőitekét is, akikkel nem is találkoztatok) valódi lényeteket blokkoló gyökér akadályaitokat
 • Olyan akadályokra fókuszálunk első sorban, amiket most (a ZYO-n) ismertek fel, ezért ezt nem tudom előre meghatározni, hogy melyek ők
 • A test-elme mély tudatalatti szintjeire megyünk ehhez megfelelő speciális, rátok szabott, spontán meditációval
 • Magatokon dolgoztok, vezetetten
 • Minden a saját tapasztalataitokra épül, ez szolgál alapjául ennek az eseménynek, ezért nem misztikus, legfeljebb fura, ahogy “összeállnak” a dolgok
 • Sírás, nevetés, közöny, menekülhetnék, bármi előjöhet :), a belső szembenézés néha nehéz lehet, a megkönnyebbülés, a teher letétel, az öröm viszont annál nagyobb
 • Olyan érzelmi energiák mozdulhatnak meg, amiknek még a nevét sem tudod, talán nem tudod őket szavakba önteni, mégis oldódnak
 • Előadás annyi lesz benne, amennyi feltétlenül kell a megértéshez, a biztonság érzethez

Az egész ZYO HANGSÚLYOZOTTAN AZ ÖNVALÓRA “épül”, “szigorúan” visszatérünk mindig ide, akkor is, mikor az elme megpróbál elkalandozni.

Ennek a ZYO-nak a folytatása a ZYO Emlékek Egó nélkül . Ugyanakkor mindkét esemény önállóan is megállja a helyét, akkor sincs semmi, ha úgy érzed, csak az egyiket szeretnéd.

Időpont

Már elmúlt, azonban felvételről meg tudod nézni. Ehhez kérd a videót.

Hozzájárulás, videós hozzáférési díj

20.000 Ft/fő

Ez egész napos esemény volt, ezért több videót is tartalmaz, s ennek megfelelő a díjazása is.

Helyszín

BIJO Energia Központ, XIII. Bp, Róbert K. krt. 96-100., Galéria 11-es terem.

Részvétel esetén a videót vissza tudod nézni.

Jelentkezés 

katalin.fekete@naturmagazin.hu mail címen vagy lentebb a Hozzászólásoknál, kérlek segíts nekem azzal, hogy nem a Facebookon jelentkezel :).

Ha videót szeretnél, kérlek azt is itt jelezd.

Mi az a ZYO?

További előadásokat itt találsz.

Elérhetőségem

Fekete Kata, természetgyógyász, ThetaHealing tanár, ZYO 

Korábbi események videóit itt találod.

Nézd meg ezt is

ZYO Az Önvaló - Kapcsolódás egységben

ZYO Az Önvaló – Kapcsolódás egységben – Feb. 18-20. élőben

Érzékelési, észlelési gyakorlatok fizikailag, élőben támogatják a nem tudatosult kapcsolódási területek, szintek, energiák harmonizálódását az egységben.

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!