ZYO Önvaló Énünk és a tény – Hogy is lehetnénk boldogok, ha illúziókat ténynek kezelünk? – Jan. 14.

A ZYO Önvaló Énünk és a tény Én c. esemény egy önfelszabadító, önismereti esemény, ahol a téves önmegítéléseink okozta szenvedések, problémák, korlátok és az ezekhez való ragaszkodások ismerődnek fel és foszlanak szét.  Bizonyos nézőpontból ez valamiféle felszabadulás. Az Önvaló Énedből nézünk rá – ahogy mindig – erre a témára is. Az sem baj, ha még nem tudod mi is ez az Önvaló dolog, rá fogsz jönni :). Ez nem a szokásos fejtágító. Az Önvalóra “épül”, szóval feje tetejére áll a szokott világod, és felolódnak benned a téves, ámde igaznak hitt berögződések, melyek miatt úgy látod a világot, mintha te a világtól különálló személyiség-test lennél (Egó). 

ZYO Önvaló Énünk és a tény

Nézd meg ezt a pillangót a képen… Mi a tény? Az, hogy ez pillangó? Dehogy, ez csak egy kép. Akkor a pillangó képe? Nem, mert ez nem egy pillangó. Hát akkor mi a tény itt? Nem papír, nem műanyag, nem pillangó, nem élő, nem élettelen. Hát akkor mi a tény ebben az esetben? A pillangó illúziója.  Ugye?

El tudod képzelni mennyi ehhez hasonló eset van az életedben? Amit ugyanúgy tényként kezelsz, mint a pillangót a képen? El tudod képzelni, hogy ugyanúgy rossz érzéseket keltenek ezek benned, mint ahogy rossz érzést keltene, amikor megpróbálnád ezt a pillangót (a tényt) megragadni?

Azt tanultuk, hogy a tények, tények, ez van és kész. Ezzel kell együttélnünk. Mi van, ha mégsem? Mi van, ha túlságosan beleéltük magunkat a tények ténységébe és már nem látjuk a fától az erdőt? A személyes Énképünk nagyon korlátozott. Ebből a korlátozott nézőpontból nézve nem látunk át az illúziók szitáján 🙂 , mert innen nézve próbáljuk megítélni a dolgainkat. Persze, hogy nem az igazi… Innen ténynek tűnik az is, ami nem az… Mi meg komolyan vesszük. 🙂 Hát hogyan is tudnánk boldog lenni így?

Ez csupán témaindító, s hogy pontosan miről lesz szó, az spontán bukkan fel :).

Az Önvalót fedezed fel, önmagadban

Most is, ahogy a többi ZYO alkalmával is – valódi lényedet, az Önvalót fedezed fel. Lehet, hogy még nem tudod, nem érted, mégis az vagy (itt ezt is megtapasztalhatod). Valahol mélyen amögött az személyiség mögött, aminek hiszed magad, ott van az a csoda, az a teljesség, ami valójában vagy. Ez egy interaktív előadás, meditációs és tréning (gyakorlati) elemekkel, amely tükröt tart neked, hogy megláthasd benne a valódi lényednek ezt az arcát, és azt is ahol nem a valódi önmagadat éled. Az eseményen egyúttal ezek az eltérések oldódnak is, így mélyülsz a valódi lényedben, akkor is, ha már ismered azt. Ugyanekkor így oldódik az egós működésed is.

Tisztul a lelked a téves, örökölt mintáktól, tudatalatti programoktól, fölösleges szenvedéstől, problémáktól, szorongástól, félelemtől, zavaroktól, káosztól, stb., miközben érzékeled, tapasztalod önmagad a valódi lényedként.

Az egész ZYO HANGSÚLYOZOTTAN AZ ÖNVALÓRA “épül”, szóval ne egy szokványos fejtágítást várj :).

Videók

Korábbi ZYOk-ból egy-egy részlet videót itt találsz a Youtube-on: https://www.youtube.com/channel/UCu40d8exg2ZqpFM0F0sTVUg

Erről az eseményről is videó készül, melynek megtekintési joga UTÓLAG IS megvásárolható a lenti áron, a lenti mail címen jelentkezve. 🙂

Időpont

2020. jan. 14-én, 18.30-tól, kb. 1,5 órás

Hozzájárulás

3.000 Ft/fő

(Videón, Skype-on is)

Helyszín

BIJO Energia Központ, XIII. Bp, Róbert K. krt. 96-100., Galéria 11-es terem.

Az eseményen Skype-on is részt tudsz venni vagy megvásárolhatod a videó felvétel megtekintési jogát. Mindkettőre a fenti ár érvényes.

Részvétel esetén a videót vissza tudod nézni és ennek nincs plusz költsége (jelenleg).

Jelentkezés 

katalin.fekete@naturmagazin.hu mail címen vagy lentebb a Hozzászólásoknál, kérlek segíts nekem azzal, hogy nem a Facebookon jelentkezel :).

Ha videót szeretnél, kérlek azt is itt jelezd.

VÁLTOZÁSOK LEHETSÉGESEK, EZÉRT KÉRLEK ÍRÁSBAN JELEZD RÉSZVÉTELI SZÁNDÉKOD, hogy értesíthesselek erről.

Mi az a ZYO?

További előadásokat itt találsz.

Elérhetőségem

Fekete Kata, természetgyógyász, ThetaHealing tanár, ZYO 

Nézd meg ezt is

Az Önvaló Énünk felfedezése és a rút kiskacsa története

Az Önvaló Énünk felfedezése és a rút kiskacsa története

Kollektíven nem vesszük észre, hogy nem a rút kiskacsa vagyunk (a személyes Énünk), hanem ott van "mögötte" a valódi énünk. Az Önvaló Énünk felfedezésre vár.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!