ZYO Önmagában mélyülő Önvaló Én: A tiszta tudatosulás “útján” – Egyéni kérdések: feb. 15.

A ZYO Önmagában mélyülő Önvaló c. esemény a személyiségeden túli, valódi Énedről, az Önvalóról szól. Egy metaforával élve: mi itt a hattyúval foglalkozunk. Azzal amikor a rút kiskacsa felismeri, hogy ő valójában gyönyörű hattyú. Bár már kezdi érteni milyen is hattyúnak lennie, a kacsa szokások, neveltetés, komfort zóna, barátok, mintázatok folyton újra “kacsásítják”. Boldog azonban csak hattyúként lehet :).

Talán már magadtól is rájöttél, hogy valami nem stimmel azzal, amikor személyiségként vagy testként tekintesz önmagadra. Talán már ismered az ősi tanításokat, jártál satsangon vagy voltál már ZYO-n. Talán különös spirituálisnak tűnő élményed is volt. Talán már érzékeled is magadban a megfoghatatlan, mégis kétségtelent, ami annyira, de annyira tiszta és jó, annyira szeretet. 

Ezen az eseményen ebben mélyülünk el, eként a megfoghatatlanként :). Ez segíti a saját felismeréseidet. Ennek révén feloldódnak maguktól az akadályozó gondolkodás minták, szokások, stb. Olyan dolgok, amik miatt most még távolinak, esetleg a hétköznapi dolgaiddal nem harmonizálónak tűnhet ez a mérhetetlen jó.

Ennek az eseménynek Te vagy a témája, a Te felismeréseid, a Te “feloldódásod” abban, ami valójában vagy. Ezért a Te kérdéseid a mérvadóak, abban az “irányban”, ami a tiszta tudatosulásodat, a tisztán “látásodat” szolgálja.

Bizony sokan vannak, akik már “szembesültek” a valódi Énjük csodáival, mégis visszatért a figyelmük a test-elme-személyiség (egó) korlátai közzé. Ez is természetes, hogy így van, de van innen tovább. Az nem egyszeri élmény, ami vagy. Nem érdemes itt megállni, mert akkor megelégszel a torta dísszel, a torta helyett :).

Ez az  esemény a test-elme-személyiség (Egó) Önvalóban olvadás folyamatát segíti, a megszokások, a komfort zóna, a tudat alatt beragadt hitrendszerek, gondolkodás minták, eltemetett érzelmek ellenható erőinek felszabadulását és feloldódását szolgálja, olyankor is, mikor te magad nem vagy tudatában ennek. Itt a tudatába kerülhetsz :).

A többi ZYO eseményen az Önvaló arcai kerülnek napirendre, amihez itt találod az esemény naptárat.

Ez az esemény most azoknak szól, akik szeretnék, ha életük egy lenne az Önvalóval, s nem egy egyszeri vagy egy ritka élmény lenne, amit elveszítenek.

A ZYO Önmagában mélyülő Önvaló c. esemény időpontja

2019. feb. 15-én 18.00-tól 19.30-ig (kb. 1,5 óra)

A ZYO Önmagában mélyülő Önvaló c. esemény helyszíne

BIJO Energia Központ

XIII. ker. Budapest, Róbert K. krt. 96-100., I. em., Galéria 11-es terem.

Hozzájárulás

3000 Ft

Tarts velem

Fekete Kata természetgyógyász, ThetaHealing tanár, ZYO

Jelentkezés

katalin.fekete@naturmagazin.hu mail címen vagy lentebb a Hozzászólásokban. Kérlek írásban jelentkezz, hogy tudjalak értesíteni, ha változás van.

Nézd meg ezt is

ZYO Áramló Életöröm . Önvaló

ZYO Áramló Életöröm – Önvaló találkozó élőben – Ápr. 22-23-24.

Ez az önmegismerés áramlás, kiterjedés, tágulás, öröm és önszeretet tapasztalás. Olyan gyakorlatokkal, melyek ezt lehetővé teszik.

5 hozzászólás

 1. Csak meg szeretném köszönni az ilyen eseményeket, mint pl. a tegnapi. Miután hazamentem azt éreztem, hogy 100%-osan fel vagyok töltve. 🙂
  Olyan sokat segít ez nekem, hogy hihetetlen! Egyre jobban felismerem a mintáimat, egyre jobban engedem az elmémet beleolvadni az Önvalómba (azért még van min dolgoznom), de egyre “jobban” alakulnak a napjaim, sokkal kevesebb erőfeszítéssel élek, és sokkal tudatosabb lettem.
  Ki szerettem volna írni magamból, hogy milyen hálás vagyok ezért Neked, hogy rajtad keresztül ez a folyamat így beindult. 🙂

 2. Tényleg az elmém behúz a csőbe P-kal 😁 mindenesetre visszatérek önvalóba , csinálom a gyakorlatot , munka után becsuktam a szemem és olyan béke és szeretet árasztott el , soha soha nem éreztem még ilyet 😮 leírhatatlan szeretetet éreztem ♥️
  Még a szerelem érzésénel is erősebb szeretet éreztem , eszméletlen volt , komolyan mondom , hihetetlen volt 😮

 3. Legszebb dolog ha érezzük az ember társaink fejlődését szeretetét önvalóból! Hisz mindenkivel egyek vagyunk és ennél nincs gyönyörűbb érzés nincs mint az önvalóban való egység LÉTÉNEK az érzése. 😊

 4. Kedves Kata!
  Közös meditációinkban csodálatos lelki élményeket élek meg, melyeket kifejező szavak talán nincsenek is. „ Rózsaszínű lebegéssel” írható le leginkább.

  A tény, hogy az önvalónkat nemcsak meditációban tapasztalhatjuk meg, hanem nyitott szemmel, életünk során folyamatosan, egyre jobban átmelegíti az életemet.

  Olyan végtagfájdalommal érkeztem a csoportra, amely egy tízes skálán 8-as erősségű volt. Bevallom, küzdöttem, hogy egyáltalán ülni tudjak a széken, miközben az önvalóról hallgattalak.

  Kedvesen próbáltál rávezetni, hogy ez a testem jelzése, amely megtanít arra, hogy ne azonosuljak a testemmel sem, és az elme játékával sem. Keressem csak a szemlélőt, aki mindezt látja. A szépséges lelki élmények előterében éreztem, ahogy a fájdalom kicsit elmozdul, szubtilis részeire esik szét. Még ott gomolyog ugyan, a test szenved, de elindult egy folyamat. Reggelre a 8-as már ötösre mérséklődött. Próbálgattam, figyelgettem, hogy változik-e, amitől tényleg, kicsit hullámzott az erőssége, de már nem korlátozott a napi rutin végzésében.

  Másnap gondoskodó szeretettel felhívtál telefonon, és kedvesen végig vetted velem újra, hogyan is nézzek a testemre az önvalómból? Mert, ahogy én megtapasztalom önmagamat, ahogy bennem a hiedelmeim által kreált világ létezik és mozog, – mennyivel könnyebb ezt megélni, mint leírni!- további fájdalom parányok váltak szét és semmisültek meg. S ami a legfontosabb, hogy felismerésem által tisztul a kollektív tudat! Ha én megteszem az önismeretem, a saját lényegem megismerése felé a megfelelő lépéseket, úgy tisztul fel az egész emberiség számára, hiszen ebben az egységben élünk.
  Köszönöm a segítségedet.
  I. Piroska

 5. Bernáth Zsuzsanna

  Szia Kata!
  Nagyon tetszett a mai “beszélgetés”, szombaton is szeretnék veled tartani.
  Puszi Zsuzsa

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!