ZYO Önértékelés az Önvaló Éned szemével: Miért is ne lehetne jobban?

A ZYO Önértékelés c. eseményen az Önvaló Énedből nézünk rá az önértékelés téves talajára. Persze, úgy is lehet önértékelni, ahogy most teszed. Ámde miért is ne lehetne jobban?

Ez az esemény már véget ért, azonban videón meg tudod nézni, utólag. A videó 2 hetes megtekintési joga megvásárolható a lenti áron.

Most is, ahogy a többi ZYO alkalmával is – valódi lényedet, az Önvalót fedezed fel. Lehet, hogy még nem tudod, nem érted, mégis az vagy (itt ezt is megtapasztalhatod). Valahol mélyen amögött az személyiség mögött, aminek hiszed magad, ott van az a csoda, az a teljesség, ami valójában vagy. Ez egy interaktív előadás, meditációs és tréning (gyakorlati) elemekkel, amely tükröt tart neked, hogy megláthasd benne a valódi lényednek ezt az arcát, és azt is ahol nem a valódi önmagadat éled. Az eseményen egyúttal ezek az eltérések oldódnak is, így mélyülsz a valódi lényedben, akkor is, ha már ismered azt. Ugyanekkor így oldódik az egós működésed is.

Az önértékelés nem az egó, a személyiség építését célozza, inkább segít felülemelkedni ott, ahol az önértékelés téveszméi ellenállásként “gátolják” az Önvaló Éned “tisztánlátását”. Tisztul a lelked a téves, örökölt mintáktól, tudatalatti programoktól, miközben érzékeled, tapasztalod önmagad a valódi lényedként.

 • Hogy lehet olyan, hogy még azt sem vesszük észre, amikor önértékelési tévedés van, bizonyos dolgaink mögött? Hogyan hihetjük, hogy ez rendben van, amikor nincs?
 • A “kicsi” emberi Én önmagát aszerint igyekszik meghatározni, hogy őt hogyan értékelik mások
 • Miért nem képes egy visszajelzés valós önértékelést adni?
 • Miért nem képes egy cselekedet valósan meghatározni az önértékességet?
 • Miért nem lehetnek valósak az önértékelésről szóló gondolatok?
 • Miért nem lehetnek valósak az önértékelést alkotó érzések?
 • S ha a fentiek egyike sem ad helyes önértékelést, akkor mi az, ami igen és hogyan?
 • Hogyan torzul az önértékelés?
 • Hogyan tapasztaljuk meg azt, amilyenként értékeljük magunkat, annak ellenére, hogy az nem is feltétlenül valós? Hogyan önigazoljuk magunkat?
 • Hogyan vezet oda a téves önértékelésünk, hogy mást, másokat sem tudunk értékelni?
 • Hogy vezet a téves önértékelésünk ahhoz, hogy újra kell tanuljuk, hogyan kellene értékelni tudjunk mást, másokat és mi is kéne hozzá?
 • Miért nem értékeljük azt, ami van? Hogyan értékelhetnénk?
 • Hogyan, miért szenvedünk az önértékelésünktől és az értékelési folyamatainktól, miközben nem kellene?

Az önértékelés témaköre szorosan összefügg a Megfelelés témakörével, amiről egy héttel később (jún. 11-én) lesz szó, a következő ZYO-n.

ZYO Önértékelés – időpont

2019. június 4-én 18.30-kor

Hozzájárulás

3.000 Ft/fő

Helyszín

BIJO Energia Központ, XIII. Bp, Róbert K. krt. 96-100., Galéria 11-es terem.

Az eseményen Skype-on is részt tudsz venni vagy megvásárolhatod a videó felvétel megtekintési jogát. Mindkettőre a fenti ár érvényes.

Részvétel esetén a videót vissza tudod nézni.

Jelentkezés 

katalin.fekete@naturmagazin.hu mail címen vagy lentebb a Hozzászólásoknál, kérlek segíts nekem azzal, hogy nem a Facebookon jelentkezel :).

VÁLTOZÁSOK LEHETSÉGESEK, EZÉRT KÉRLEK ÍRÁSBAN JELEZD RÉSZVÉTELI SZÁNDÉKOD, hogy értesíthesselek erről.

Mi az a ZYO?

További előadásokat itt találsz.

Elérhetőségem

Fekete Kata, természetgyógyász, ThetaHealing tanár, ZYO (ha nem jelenik meg a link itt, kérlek keress rám a magazin keresőjében)

Korábbi események videóit itt találod.

Nézd meg ezt is

ZYO Az Önvaló - Kapcsolódás egységben

ZYO Az Önvaló – Kapcsolódás egységben – Feb. 18-20. élőben

Érzékelési, észlelési gyakorlatok fizikailag, élőben támogatják a nem tudatosult kapcsolódási területek, szintek, energiák harmonizálódását az egységben.

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!