ZYO Negatív élethelyzetben is Önvaló – online, feb. 23.

A ZYO Negatív élethelyzetben is Önvaló c. online esemény “központja” az Önvaló, a valódi Énünk. Életünk alakulása attól függ, hogy mennyire Önvaló-Tudatossággal éljük. Az életünk célja ugyanis nem egyszerűen az, hogy minden pillanatban boldogok legyünk, hanem az, hogy felfedezzük a valódi Énünket (a személyes helyett). Ez maga a boldogság. Vagyis a boldog élet kulcsa nem az élethelyzetekben található, hanem abban, hogy milyen mélységéig hatolunk a valódi Énünk mélyére. Az élethelyzetek pedig olyanok, amilyennel ezt a “célt” a legjobban lehet szolgálni. 

A valódi Énünk mélységeiben a megszokotthoz képest különös dolgokat fedezünk fel. Ilyen az is, hogy ahogyan a negatív élethelyzetek először teljes béke-minden rendben vanságra találnak a lényünkben, a negativitásuk ellenére is. Felfedezzük, hogy meglepő módon ez magától így van, nem pedig azért, mert megtanultunk így gondolkodni, viselkedni, vagy így elképzelni. Később pedig további mélységeink felfedezésében, egyre jobban köddé válik a negatív helyzetek negatívként észlelése, érzékelése. A helyét a feltétel nélküli szeretet veszi át, szintén magától!

A negatív élethelyzetek építő jellegű fogadásához és a lényünkbe bele nem ragadásához is kulcs, hogy ezekkel képesek legyünk a valódi Énünkként, Önvalóként találkozni. A negatív élethelyzetek a személyes Ént (amiről előbb-utóbb látjuk, hogy nem valós) rombolják, leépítik. Az élet kegyelme teszi ezt, annak ellenére, hogy ez az élet bántásának tűnik ilyen helyzetben. A lerombolt személyes Én mögött pedig felragyog a valódi Énünk, vagy – pl. ha nem értjük a folyamatot – visszaépül a személyes Én másik verziója, a maga szokott szenvedősségével másik köntösben. A valódi Énünkként a belső béke, öröm, szeretet, boldogság ragyogja be a személyes én, a személyes élet romjait, és egy valóban új élet épül fel ebből a vonz-energiából. Az önmagunkról való tudatosság ebben is kulcs.

Ez a mostani témánk és mindaz, amit kérdeznél a témában.

Az esemény 3 részes, együtt “begyakorolt” példákkal.

Ez az esemény is önfelszabadító, valódi Én, Önvaló – gyakorlati, interaktív, önismereti esemény.

Ha nem tudsz rajta résztvenni, akkor kérheted a videó megtekintési jogát utólag is.

Az Önvalót fedezed fel, önmagadban

Most is, ahogy a többi ZYO alkalmával is – valódi lényedet, az Önvalót fedezed fel. Lehet, hogy még nem tudod, nem érted, mégis az vagy (itt ezt is megtapasztalhatod). Valahol mélyen amögött az személyiség mögött, aminek hiszed magad, ott van az a csoda, az a teljesség, ami valójában vagy. Ez egy interaktív előadás, meditációs és tréning (gyakorlati) elemekkel, amely tükröt tart neked, hogy megláthasd benne a valódi lényednek ezt az arcát, és azt is ahol tévesen azonosítod magadat valami mással. Az eseményen egyúttal ezek az eltérések oldódnak is, így mélyülsz a valódi lényedben, akkor is, ha már ismered azt. Ugyanekkor így oldódik az egós működésed is.

Tisztul az elméd a téves, örökölt mintáktól, tudatalatti programoktól, fölösleges szenvedéstől, problémáktól, szorongástól, félelemtől, zavaroktól, káosztól, stb., miközben érzékeled, tapasztalod önmagad a valódi lényedként.

Az egész ZYO HANGSÚLYOZOTTAN AZ ÖNVALÓRA “épül”, szóval engedj el minden elvárást, elképzelést…. 🙂

Videók

Korábbi ZYOk-ból egy-egy részlet videót itt találsz a Youtube-on: https://www.youtube.com/channel/UCu40d8exg2ZqpFM0F0sTVUg

ZYO Negatív élethelyzetben is Önvaló – Időpont

2021. feb. 23-án 18.00 – 20.00-ig

feb. 27-én 9.00-tól kb. 11.00-ig

márc. 2-án 18.00 – 20.00-ig

Az időtartamok az élettől függenek :), ezért a kb.

Helyszín

Online, a Zoom rendszeren keresztül.

Az esemény a Zoom internetes rendszer használatával érhető el és utólag visszanézhető, sőt utólag is megvásárolható a hozzáférési jog.

Jelentkezésed után e-mail-ben küldöm el a Zoom eseményhez a linket, amivel be tudsz lépni a találkozóra és élőben látjuk, halljuk egymást.

Ha nem ismered a Zoom-ot, kérlek jelezd jelentkezéskor, s ekkor elküldöm neked a használatát segítő videót (pár perc, nagyon egyszerű).

Hozzájárulás

15.000 Ft/fő.

A ZYO-n felvétel készül, ami az élő részvétellel együtt benne van az árban. Ill. a felvétel videó megtekintési jogát utólag is megvásárolhatod.

Kérlek jelezd (e-mailen), ha szeretnél résztvenni az eseményen, de a jelenlegi helyzetben ez számodra túl magas összeg. Írd meg mennyit tudsz úgy bevállalni, hogy az ne okozzon gondot, és – automatikusan – megkapod ezt a lehetőséget.
Nincs szükségem magyarázatra, megbízom benned, csak az összeget írd meg.

Ha pedig a jelenlegi helyzetedben is rendben vagy anyagilag, akkor kérlek segítsd a többieket azzal, hogy a teljes összeget fizeted. Köszönöm szépen!

ZYO Tagsággal rendelkezőknek (kattints a részletekért, ha érdekel) az esemény ingyenes! 

Jelentkezés 

katalin.fekete@naturmagazin.hu mail címen vagy lentebb a Hozzászólásoknál, kérlek segíts nekem azzal, hogy nem a Facebookon jelentkezel 🙂.

Jelentkezésedre válaszolva elküldöm az utalási adatokat. Ha már utaltál korábban: vigyázat, új számlaszámom van!

Mi az a ZYO?

További előadásokat itt találsz.

Elérhetőségem

Fekete Kata, ZYO 

Nézd meg ezt is

ZYO Testünk Önvaló tudatos meditációja

ZYO Testünk Önvaló tudatos meditációja – online, máj. 29.

A meditáció vezetett, mégis a saját, azonnali tapasztalásaidon alapszik, ezáltal magad "újítod" a testedet, a testedről alkotott fogalmaidat, véleményed, nézeteidet, teljes tudatossággal. Ez a meditáció elsősorban a tapasztalásra, a megérzésre, az érzékelésre épül, nem annyira a megértésre, nem elméletekre, nem vizualizációra. 

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!