ZYO Mester és Tanítvány az Önvalóban, online

A ZYO Mester és Tanítvány c. online esemény azt a kérdést tisztázza, hogyan kapcsolódik tisztán a Mester és a Tanítvány, anélkül, hogy függőség jönne létre.

A Mester gyakran “magasan” áll a Tanítvány szemében, mert olyat tud, úgy tud megoldani dolgokat, ahogyan a Tanítvány nem, vagy még nem. Emiatt jó hozzá fordulni, megnyugtató, megoldás, ugyanakkor kialakulhat egyfajta “rászorulás”, minta a Mestertől függene, hogy a Tanítványnál megoldódnak-e dolgok vagy sem. Így az amúgy pozitív, felemelő, előrevivő energia lesilányul valamiféle destruktív hatalommal bíró (a tudás, a megoldás hatalmával bíró) és arra, akinek a jól-léte ettől a hatalomtól függ. A Tanítvány a Mestertől várja a dolgai megoldását, és rátámaszkodva elkezd leszokni az önálló megoldásról.

Azaz egyfajta kiszolgáltatottság jelenhet meg, ráadásul pozitív energiába ágyazva.

A Mester “befolyása”, “hatása” lehet tökéletesen helyénvaló, tökéletesen pozitív, mentes hatalmi játszmáktól, mentesen a Mester saját céljaitól. Lehet olyan, ami valódi segítség, mert valójában  a Tanítványról szól. Az ő valódi szabadságáról, az ő megoldani tudásáról, az ő tudatosságáról, az ő tisztán látásáról, az ő felismeréseiről, az ő tapasztalásairól, szabadságba vezető módon. Azaz Önvalóba “vezető” módon. Fontos a szimpátia, a bizalom, amit nem rombolhat le a félelem a Mester hatalmától, befolyásától, a tőle való függéstől.

Ez az esemény is önfelszabadító, valódi Én, Önvaló – gyakorlati, önismereti esemény. Szorosan összefügg a ZYO Ragaszkodás és a ZYO Elménk függőségei c. eseményekkel. Ha nem tudtál rajtuk résztvenni, akkor kérheted a videó megtekintési jogát utólag is.

Az Önvalót fedezed fel, önmagadban

Most is, ahogy a többi ZYO alkalmával is – valódi lényedet, az Önvalót fedezed fel. Lehet, hogy még nem tudod, nem érted, mégis az vagy (itt ezt is megtapasztalhatod). Valahol mélyen amögött az személyiség mögött, aminek hiszed magad, ott van az a csoda, az a teljesség, ami valójában vagy. Ez egy interaktív előadás, meditációs és tréning (gyakorlati) elemekkel, amely tükröt tart neked, hogy megláthasd benne a valódi lényednek ezt az arcát, és azt is ahol tévesen azonosítod magadat valami mással. Az eseményen egyúttal ezek az eltérések oldódnak is, így mélyülsz a valódi lényedben, akkor is, ha már ismered azt. Ugyanekkor így oldódik az egós működésed is.

Tisztul az elméd a téves, örökölt mintáktól, tudatalatti programoktól, fölösleges szenvedéstől, problémáktól, szorongástól, félelemtől, zavaroktól, káosztól, stb., miközben érzékeled, tapasztalod önmagad a valódi lényedként.

Az egész ZYO HANGSÚLYOZOTTAN AZ ÖNVALÓRA “épül”, szóval engedj el minden elvárást, elképzelést…. 🙂

Videók

Korábbi ZYOk-ból egy-egy részlet videót itt találsz a Youtube-on: https://www.youtube.com/channel/UCu40d8exg2ZqpFM0F0sTVUg

ZYO Mester és Tanítvány – Időpont

Ez a ZYO esemény már megvalósult. A itt készült felvétel utólagos megtekintési joga megvásárolható.

Hozzájárulás

4.000 Ft/fő, fizetés utalással.

Kérlek jelezd (e-mailen), ha szeretnél résztvenni az eseményen, de a jelenlegi helyzetben ez számodra túl magas összeg. Írd meg mennyit tudsz úgy bevállalni, hogy az ne okozzon gondot, és – automatikusan – megkapod ezt a lehetőséget.
Nincs szükségem magyarázatra, megbízom benned, csak az összeget írd meg.

Ha pedig a jelenlegi helyzetedben is rendben vagy anyagilag, akkor kérlek segítsd a többieket azzal, hogy a teljes összeget fizeted. Köszönöm szépen!

ZYO Tagsággal rendelkezőknek (kattints a részletekért, ha érdekel) az esemény ingyenes! 

Jelentkezés 

katalin.fekete@naturmagazin.hu mail címen vagy lentebb a Hozzászólásoknál, kérlek segíts nekem azzal, hogy nem a Facebookon jelentkezel :).

Jelentkezésedre válaszolva elküldöm az utalási adatokat. Ha már utaltál korábban: vigyázat, új számlaszámom van!

Mi az a ZYO?

További előadásokat itt találsz.

Elérhetőségem

Fekete Kata, ZYO 

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!