ZYO megértés helyett MEGÉRTÉS: A megértés belső zajt, a MEGÉRTÉS belső békét teremt

A ZYO megértés helyett MEGÉRTÉS – ahogy a többi ZYO alkalmával is – valódi lényedet, az Önvalót fedezed fel. Lehet, hogy még nem tudod, nem érted, mégis az vagy (itt ezt is megtapasztalhatod). Valahol mélyen amögött az személyiség mögött, aminek hiszed magad, ott van az a csoda, az a teljesség, ami valójában vagy. Ez egy interaktív előadás, meditációs és tréning (gyakorlati) elemekkel, amely tükröt tart neked, hogy megláthasd benne a valódi lényednek ezt az arcát, és azt is ahol nem a valódi önmagadat éled. Az eseményen egyúttal ezek az eltérések oldódnak is, így mélyülsz a valódi lényedben. Ugyanekkor így oldódik az egós működésed is. Tisztul a lelked a téves, örökölt mintáktól, tudatalatti programoktól, miközben érzékeled, tapasztalod önmagad a valódi lényedként. 

Ténynek tartjuk, hogy a gondolkodás által értünk meg vagy nem értünk meg. Ez a látszat. A MEGÉRTÉS nem a gondolkodás eredménye, inkább a gondolkodás a következménye a MEGÉRTÉSNEK. Valójában ezt tapasztaljuk. Ezért most a mélyére nézünk a tapasztalatainknak és a mögöttük rejlő – gyakran kollektív – téves hitrendszereknek. Miért fontos ez?

Amíg abban a hitben élünk, hogy a gondolkodásnak köszönhető a megértés, addig a gondolkodás határozza meg életünk történeteit, döntéseit, irányait, stb. A gondolkodásunk azonban lehet akár téves is, pl. ha felveszek egy zöld üveges szemüveget, akkor mindent zöldben látva, gondolni tudom, hogy az ég zöld. Gondolni könnyű olyat, ami egyáltalán nem úgy van. Gondolni bármit lehet, a valóság pedig lehet egészen más… Mennyire megbízható tehát a gondolatokra bízni magunkat? Mennyire megbízható az a megértés, ami a gondolatokból fakad?

 • A megértés fakadhat a gondolatokból
 • A MEGÉRTÉS azonban nem a gondolatoknak köszönhető
 • A MEGÉRTÉS  mélységei: Hogyan értünk valójában?
 • A MEGÉRTÉS hogyan ível át az emberi elmén, honnan jön?
 • A miértek a megértéshez tartoznak és folyamatosan agyalásra késztetnek. Hogyan?
 • Valójában a MEGÉRTÉS visz előre, nem a miértre adott válasz. Hogyan?
 • A MEGÉRTÉS belső elsimulás, a belső béke forrása, a megértés viszont a belső békétlenség forrása. Hogyan?
 • Az AHA “élmény” forrása nem a miért.
 • Mi van a miértek helyett?
 • A megértésben megjelenik a kétség, a MEGÉRTÉSBEN nincs kétség.
 • A megértés személyes, a MEGÉRTÉS a valódi lényedhez, az Önvalóhoz “tartozik”.

Ez az esemény ráépül a ZYO Igaz lényed esszenciája c. eseményre, azonban nem feltétele egyik a másiknak, önállóan is érthető :). Ha mégis szeretnél hozzáférni ehhez az eseményhez, akkor kattints ide a részletekért.

Ez az esemény az előszobája a péntek-szombati ZYO Agyalás nélkül – Visszatérés a természetes működésbe c. tréningnek, amiről a részleteket itt találod (akár videó megtekintést is kérhetsz).

ZYO  megértés helyett MEGÉRTÉS – időpont

2019. május 14-én 18.30-kor volt. AZ ESEMÉNY VIDEÓ FELVÉTELÉNEK két hetes megtekintési joga megvásárolható a lenti áron.

Hozzájárulás

3.000 Ft/fő

Helyszín

BIJO Energia Központ, XIII. Bp, Róbert K. krt. 96-100., Galéria 11-es terem.

Az eseményen Skype-on is részt tudsz venni vagy megvásárolhatod a videó felvétel megtekintési jogát. Mindkettőre a fenti ár érvényes.

Fizikai részvétel esetén a videót vissza tudod nézni.

Jelentkezés 

katalin.fekete@naturmagazin.hu mail címen vagy lentebb a Hozzászólásoknál, kérlek segíts nekem azzal, hogy nem a Facebookon jelentkezel :).

VÁLTOZÁSOK LEHETSÉGESEK, EZÉRT KÉRLEK ÍRÁSBAN JELEZD RÉSZVÉTELI SZÁNDÉKOD, hogy értesíthesselek erről.

Mi az a ZYO?

További előadásokat itt találsz.

Elérhetőségem

Fekete Kata, természetgyógyász, ThetaHealing tanár, ZYO (ha nem jelenik meg a link itt, kérlek keress rám a magazin keresőjében)

Korábbi események videóit itt találod.

Nézd meg ezt is

ZYO Az Önvaló - Kapcsolódás egységben

ZYO Az Önvaló – Kapcsolódás egységben – Feb. 18-20. élőben

Érzékelési, észlelési gyakorlatok fizikailag, élőben támogatják a nem tudatosult kapcsolódási területek, szintek, energiák harmonizálódását az egységben.

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!