ZYO Lényünk megtagadott Nem-Tudás minősége boldogan

A ZYO  Lényünk megtagadott Nem-Tudás minősége boldogan c. Facebook eseményt a valódi lényünk, az Önvaló ihlette. Videón utólag is megvásárolható a hozzáférés. A teljes emberiség mélyen “gázol” a vírus okozta Nem-Tudásban… Nem tudom, holnap nem rendelnek-e megint valamit, nem tudom, hogy lesz az érettségi, hogy oldjam meg az elfoglaltságaim, a munkáim, a gyerekem, a családom, az összezártságot, a távollétet a barátaimtól, nem tudom meddig tart még ez, nem tudom mennyire durvul el, nem tudom mi lesz velem, nem tudom mi lesz, hogy lesz, ha vége lesz, stb. 

CSAK AZT TUDOM, HOGY NEM TUDOM

Azt tudom, hogy rosszul érzem magam a helyzettel kapcsolatban, de hogy igazából hogyan is, milyen értelemben is… Talán még azt sem tudom igazán… Nem tudom jól gondolom-e, jól csinálom-e, ezt kell most tenni vagy sem….

Hiába erőlködöm, annyi mindent nem tudok, hogyha végre van egy kis tudásom, akkor az már egészen nagy megkönnyebbülés…

Ugyanakkor, ha abbahagyom az erőlködést, hogy tudjak, akkor valahogy mégis rendben van, úgy, ahogy van…

A Nem-Tudás nem a tanult tudás hiánya, nem a fogalmak, a jelentések nem tudása. Valami sokkal mélyebb, itt olvashatsz róla….

Hol van ebben valami, ami nem üres remény, nem egy pozitív hit hitegetése csupán?

Vajon miféle titkot rejt magában ez a Nem-Tudomság? Vajon hová vezet ez engem?

Miért van parkoló pályán, sőt teljesen elítélve a Nem-Tudomság?

Negatív érzéseket okozó tévedések gyűjteménye a Nem-Tudás minőségről

Vajon miért állítja ez a cikk, hogy ez jó dolog? Hogyan tudom megtapasztalni, hogy ez jó dolog?

A Nem-Tudás minőség GYAKORLATBAN TAPASZTALÓDIK MEG AZ ESEMÉNYEN.

Ezeket nézzük meg a ZYO Lényünk megtagadott Nem-Tudás minősége c. Facebook eseményen és még azt is, ami spontán érkezik (mint mindig).

Most is lesz gyakorlat, meditáció. 

Ez az esemény is önfelszabadító, valódi Én, Önvaló – önismereti esemény.

Az Önvalót fedezed fel, önmagadban

Most is, ahogy a többi ZYO alkalmával is – valódi lényedet, az Önvalót fedezed fel. Lehet, hogy még nem tudod, nem érted, mégis az vagy (itt ezt is megtapasztalhatod). Valahol mélyen amögött az személyiség mögött, aminek hiszed magad, ott van az a csoda, az a teljesség, ami valójában vagy. Ez egy interaktív előadás, meditációs és tréning (gyakorlati) elemekkel, amely tükröt tart neked, hogy megláthasd benne a valódi lényednek ezt az arcát, és azt is ahol tévesen azonosítod magadat valami mással. Az eseményen egyúttal ezek az eltérések oldódnak is, így mélyülsz a valódi lényedben, akkor is, ha már ismered azt. Ugyanekkor így oldódik az egós működésed is.

Tisztul a lelked a téves, örökölt mintáktól, tudatalatti programoktól, fölösleges szenvedéstől, problémáktól, szorongástól, félelemtől, zavaroktól, káosztól, stb., miközben érzékeled, tapasztalod önmagad a valódi lényedként.

Az egész ZYO HANGSÚLYOZOTTAN AZ ÖNVALÓRA “épül”, szóval engedj el minden elvárást…. 🙂

Ingyenes videók

Korábbi ZYOk-ból egy-egy részlet videót itt találsz a Youtube-on: https://www.youtube.com/channel/UCu40d8exg2ZqpFM0F0sTVUg

Hozzájárulás

3.000 Ft/fő

Fizetés utalással.

Jelentkezés a videó hozzáféréshez

katalin.fekete@naturmagazin.hu mail címen vagy lentebb a Hozzászólásoknál, kérlek segíts nekem azzal, hogy nem a Facebookon jelentkezel :).

Jelentkezésedre válaszolva elküldöm az utalási adatokat.

Mi az a ZYO?

További előadásokat itt találsz.

Elérhetőségem

Fekete Kata,  ZYO 

Nézd meg ezt is

ZYO Testünk Önvaló tudatos meditációja

ZYO Testünk Önvaló tudatos meditációja – online, máj. 29.

A meditáció vezetett, mégis a saját, azonnali tapasztalásaidon alapszik, ezáltal magad "újítod" a testedet, a testedről alkotott fogalmaidat, véleményed, nézeteidet, teljes tudatossággal. Ez a meditáció elsősorban a tapasztalásra, a megérzésre, az érzékelésre épül, nem annyira a megértésre, nem elméletekre, nem vizualizációra. 

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!