ZYO Lelkileg adni és kapni tudatosan: Online, máj. 14.

A ZYO Lelkileg adni és kapni c. interaktív, online eseményt a valódi Énünk felfedezését befolyásoló lelkileg adni és kapni vágyás ihlette.

Vajon észreveszed-e az élet ajéndékait vagy zsigerből utasítod el őket?

Vajon benne maradsz-e a szeretettől, örömtől, nevetéstől “csöpögő” helyzetekben és tudatosan élvezed őket? Vagy inkább zavartan kimented belőlük magadat, valamilyen ennél fontosabb dolog kapcsán?

Vajon hajszolod-e, motivál-e, hogy érzelmi jóféléket kapj? Küzdesz-e értük? Pl. küzdesz-e, dolgozol-e, teszel-e a viszontszeretetért?

Vagy inkább az motivál, hogy érzelmi jóféléket adj másoknak? Azon dolgozol, hogy másoknak adj? Küzdesz azért, hogy fogadják el a jót, amit adsz, a segítséged, a jó tanácsod?

Mit szeretsz jobban? Adni vagy kapni (érzelmileg)?

Melyik megy jobban? Adni vagy kapni?

Vársz-e érzelmi viszonzást, visszajelzést, hálát, pozitívan értékelést, a másik örömének jelét?

Vagy valahogy máshogy érzékelsz valamiféle feszültséget, zavart, furcsaságokat az adni és kapni témában?

Van, hogy annyira belegabalyodunk az elménk adni és kapni vágyó program rendszereibe, hogy ez beleragaszt a személyes Énünkbe (egó), miközben a valódi önmagunk teljességére vágyunk.

Így ezúttal tudatosságot viszünk ebbe a témába 🙂

Most is lesz gyakorlat, meditáció. 

Ez az esemény is önfelszabadító, valódi Én, Önvaló – önismereti esemény.

Az Önvalót fedezed fel, önmagadban

Most is, ahogy a többi ZYO alkalmával is – valódi lényedet, az Önvalót fedezed fel. Lehet, hogy még nem tudod, nem érted, mégis az vagy (itt ezt is megtapasztalhatod). Valahol mélyen amögött az személyiség mögött, aminek hiszed magad, ott van az a csoda, az a teljesség, ami valójában vagy. Ez egy interaktív előadás, meditációs és tréning (gyakorlati) elemekkel, amely tükröt tart neked, hogy megláthasd benne a valódi lényednek ezt az arcát, és azt is ahol tévesen azonosítod magadat valami mással. Az eseményen egyúttal ezek az eltérések oldódnak is, így mélyülsz a valódi lényedben, akkor is, ha már ismered azt. Ugyanekkor így oldódik az egós működésed is.

Tisztul az elméd a téves, örökölt mintáktól, tudatalatti programoktól, fölösleges szenvedéstől, problémáktól, szorongástól, félelemtől, zavaroktól, káosztól, stb., miközben érzékeled, tapasztalod önmagad a valódi lényedként.

Az egész ZYO HANGSÚLYOZOTTAN AZ ÖNVALÓRA “épül”, szóval engedj el minden elvárást, elképzelést…. 🙂

Videók

Korábbi ZYOk-ból egy-egy részlet videót itt találsz a Youtube-on: https://www.youtube.com/channel/UCu40d8exg2ZqpFM0F0sTVUg

ZYO Lelkileg adni és kapni – Időpontok

2020. máj. 14-én 18.00-tól kb. 20.00-ig

Helyszín

Online, a Zoom rendszeren keresztül.

Az esemény a Zoom internetes rendszer használatával érhető el és utólag visszanézhető, sőt utólag is megvásárolható a hozzáférési jog.

Jelentkezésed után e-mail-ben küldöm el a Zoom eseményhez a linket, amivel be tudsz lépni a találkozóra és élőben látjuk, halljuk egymást.

Ha nem ismered a Zoom-ot, kérlek jelezd jelentkezéskor, s ekkor elküldöm neked a használatát segítő videót (pár perc, nagyon egyszerű).

Hozzájárulás

3.000 Ft/fő, fizetés utalással.

Kérlek jelezd (e-mailen), ha szeretnél résztvenni az eseményen, de a jelenlegi helyzetben ez számodra túl magas összeg. Írd meg mennyit tudsz úgy bevállalni, hogy az ne okozzon gondot, és – automatikusan – megkapod ezt a lehetőséget.
Nincs szükségem magyarázatra, megbízom benned, csak az összeget írd meg.

Ha pedig a jelenlegi helyzetedben is rendben vagy anyagilag, akkor kérlek segítsd a többieket azzal, hogy a teljes összeget fizeted. Köszönöm szépen!

ZYO Tagsággal rendelkezőknek (kattints a részletekért, ha érdekel) az esemény ingyenes! 

Jelentkezés 

katalin.fekete@naturmagazin.hu mail címen vagy lentebb a Hozzászólásoknál, kérlek segíts nekem azzal, hogy nem a Facebookon jelentkezel :).

Jelentkezésedre válaszolva elküldöm az utalási adatokat. Ha már utaltál korábban: vigyázat, új számlaszámom van!

Mi az a ZYO?

További előadásokat itt találsz.

Elérhetőségem

Fekete Kata, ZYO 

Nézd meg ezt is

ZYO Önvaló önazonosság

ZYO Önvaló önazonosság 2 részes, online, máj. 21.

Ezt a ZYO-t az a sok tévelygés ihlette, amivel jómagamnak is meg kellett birkóznom, mire ráébredhettem, hogy milyen is a valódi önazonosság a személyes önazonosság helyett.

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!