ZYO Kiszállás a hiány illúziójából – Önvaló online, 2 részes, jún. 13.

A ZYO Kiszállás a hiány illúziójából c. gyakorlati, online eseményt az a mély együttérzés ihlette, ahogy folyamatosan tanúja vagyok a hiány természetesnek, szükségesnek való elfogadásának. Az elfogadás téves értelmezése ez, ami benne tart a szenvedésben, ami enélkül nem létezhetne. 🙂 A hiány csupán illúzióként van jelen a létezésben, de ha újra és újra teremtjük, akkor valóságként tapasztaljuk! S, ha újra és újra irányadónak tekintjük ezt a tapasztalatot a jövőre nézve, akkor kész az ördögi kör, hogy újra és újra valóságként tapasztaljunk egy illúziót.

Láttam, éreztem, érzékeltem Kambodzsában egy mély szegénységben élő komplett falu energiájában ugyanezt a szenvedést. Azt fajtát, amikor annyira hisznek a hiányban, hogy elfogadják életükként, és leélik az életüket teljes fásultságban, állandó – a megélhetésért folytatott – küzdelemben, annyira belefáradtan, beletörődötten, hogy már koldulni sem próbálnak a “gazdag” turistától. Tudod mennyiből tartják el, az amúgy 6-8-10 fős családjukat? Napi kb. 1,5 dollárból, és az már jónak számít nekik!

Nekik nem tudom megmutatni a hiány valódi, illúzórikus természetét, de neked igen :).

A hiány nem csupán pénz hiány. Lehet, hogy a hiányt szeretet hiány, öröm hiány, boldogság hiány, társ hiány, barátság hiány, tennivaló hiány, hobby hiány, szórakozás hiány, munka hiány, karrier hiány, kreativitás hiány, önmagadba vetett bizalom hiány, vagy millió más formában tapasztalod. Ezek csupán a hiány formái, amelyek igen változatosak lehetnek, s arról szólnak, hogy neked mid nincs, milyen “hiányosságod van”.  A hiány különféle formái mély belső szenvedést képesek eredményezni, ha nem vagy tudatos a hiány illúziójára.

Ez most is egy nagyon gyakorlati, nagyon érthető, nagyon közvetlen Önvaló felfedezés lesz. Nem adunk semmilyen “csemegét” az elménknek, sőt túllépünk az elmés típusú megértésen is, gyakorlatokkal. Ennek érdekében, kérlek számolj esetleges “házi feladattal”, amit “házi játéknak” hívok.

Ez az esemény is önfelszabadító, valódi Én, Önvaló – önismereti esemény.

Az Önvalót fedezed fel, önmagadban

Most is, ahogy a többi ZYO alkalmával is – valódi lényedet, az Önvalót fedezed fel. Lehet, hogy még nem tudod, nem érted, mégis az vagy (itt ezt is megtapasztalhatod). Valahol mélyen amögött az személyiség mögött, aminek hiszed magad, ott van az a csoda, az a teljesség, ami valójában vagy. Ez egy interaktív előadás, meditációs és tréning (gyakorlati) elemekkel, amely tükröt tart neked, hogy megláthasd benne a valódi lényednek ezt az arcát, és azt is ahol tévesen azonosítod magadat valami mással. Az eseményen egyúttal ezek az eltérések oldódnak is, így mélyülsz a valódi lényedben, akkor is, ha már ismered azt. Ugyanekkor így oldódik az egós működésed is.

Tisztul az elméd a téves, örökölt mintáktól, tudatalatti programoktól, fölösleges szenvedéstől, problémáktól, szorongástól, félelemtől, zavaroktól, káosztól, stb., miközben érzékeled, tapasztalod önmagad a valódi lényedként.

Az egész ZYO HANGSÚLYOZOTTAN AZ ÖNVALÓRA “épül”, szóval engedj el minden elvárást, elképzelést…. 🙂

Videók

Korábbi ZYOk-ból egy-egy részlet videót itt találsz a Youtube-on: https://www.youtube.com/channel/UCu40d8exg2ZqpFM0F0sTVUg

ZYO Kiszállás a hiány illúziójából – Időpontok

2020. jún. 13-án 9.00-tól kb. 11.00-ig

és

jún. 16-án 18.00-tól 20.00-ig (kb.)

Az időtartamok az élettől függenek :), ezért a kb.

Helyszín

Online, a Zoom rendszeren keresztül.

Az esemény a Zoom internetes rendszer használatával érhető el és utólag visszanézhető, sőt utólag is megvásárolható a hozzáférési jog.

Jelentkezésed után e-mail-ben küldöm el a Zoom eseményhez a linket, amivel be tudsz lépni a találkozóra és élőben látjuk, halljuk egymást.

Ha nem ismered a Zoom-ot, kérlek jelezd jelentkezéskor, s ekkor elküldöm neked a használatát segítő videót (pár perc, nagyon egyszerű).

Hozzájárulás

6.000 Ft/fő, fizetés utalással.

Kérlek jelezd (e-mailen), ha szeretnél résztvenni az eseményen, de a jelenlegi helyzetben ez számodra túl magas összeg. Írd meg mennyit tudsz úgy bevállalni, hogy az ne okozzon gondot, és – automatikusan – megkapod ezt a lehetőséget.
Nincs szükségem magyarázatra, megbízom benned, csak az összeget írd meg.

Ha pedig a jelenlegi helyzetedben is rendben vagy anyagilag, akkor kérlek segítsd a többieket azzal, hogy a teljes összeget fizeted. Köszönöm szépen!

ZYO Tagsággal rendelkezőknek (kattints a részletekért, ha érdekel) az esemény ingyenes! 

Jelentkezés 

katalin.fekete@naturmagazin.hu mail címen vagy lentebb a Hozzászólásoknál, kérlek segíts nekem azzal, hogy nem a Facebookon jelentkezel :).

Jelentkezésedre válaszolva elküldöm az utalási adatokat. Ha már utaltál korábban: vigyázat, új számlaszámom van!

Mi az a ZYO?

További előadásokat itt találsz.

Elérhetőségem

Fekete Kata, ZYO 

Nézd meg ezt is

ZYO Önvaló Lélek

ZYO Önvaló Lélek – online, júl. 4.

A lelkeddel való egységet mutatja meg neked, hogy értsd, lásd, tudatában legyél az elme, a test, az érzelmi "test", a lélek, az Önvaló összefüggéseinek, különbségeinek és a részek kapcsolatának. 

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!