ZYO Isteni Oltalom és az Anyai szeretet biztonsága

A ZYO  Isteni oltalom c. esemény egy önfelszabadító, önismereti esemény, ahol a téves önmegítéléseink okozta szenvedések, problémák, korlátok és az ezekhez való ragaszkodások ismerődnek fel és foszlanak szét.  Bizonyos nézőpontból ez valamiféle felszabadulás. Az Önvaló Énedből nézünk rá – ahogy mindig – erre a témára is. Az sem baj, ha még nem tudod mi is ez az Önvaló dolog, rá fogsz jönni :). Ez nem a szokásos fejtágító. Az Önvalóra “épül”, szóval feje tetejére áll a szokott világod, és felolódnak benned a téves, ámde igaznak hitt berögződések, melyek miatt úgy látod a világot, mintha te a világtól különálló személyiség-test lennél (Egó). 

Ez nem egy vallási esemény. Nem kötődik semmilyen valláshoz, semmilyen hithez. Nem kötődik semmilyen Isten képhez, Isten fogalomhoz.

Az isteni oltalom érzése mélyebb, jobb, mint pusztán lelki biztonságban érezni magunkat. Ugyanakkor nélküle előfordulhat, hogy a legnagyobb lelki biztonságban is félünk, aggódunk, szorongunk.

ZYO Isteni Oltalom és az Anyai szeretet biztonsága

Mi köze van az Anyának az Isteni Oltalomhoz?

Mi tévők legyünk a hiányos, hiányzó anyai szeretettel? Mit hozhatott az életünkbe, ha a felmenőnknek hiányzott az anyai szeretet?

Hogy függ össze az egész a biztonság érzetünkkel, a világ, az emberek iránti bizalmunkkal?

Mi köze van a testsúly indokolatlannak tűnő gyarapodásához és a fogyni képtelenséghez? És az éhség rohamokhoz… 🙂

Az Isteni Oltalom végtelen finomsággal, lágysággal, láthatatlanul szövi át az ismert világunkat. Ott van benned, mérhetetlenül jóóóó. S, ha nem érzed, akkor az azt jelenti védelmezed magad ez ellen a mérhetetlenül jó ellen, öntudatlanul, elméd által önkorlátozva.

Nem látjuk, mégis tudjuk tapasztalni, érezni, érzékelni.  Talán éppen itt, most.

Ez csupán témaindító, s hogy pontosan miről lesz szó, az spontán bukkan fel :). Ha valamelyik kérdésre feltétlenül tudni szeretnéd a választ, akkor kérlek hozd magaddal a kérdést. 🙂

Az Önvalót fedezed fel, önmagadban

Most is, ahogy a többi ZYO alkalmával is – valódi lényedet, az Önvalót fedezed fel. Lehet, hogy még nem tudod, nem érted, mégis az vagy (itt ezt is megtapasztalhatod). Valahol mélyen amögött az személyiség mögött, aminek hiszed magad, ott van az a csoda, az a teljesség, ami valójában vagy. Ez egy interaktív előadás, meditációs és tréning (gyakorlati) elemekkel, amely tükröt tart neked, hogy megláthasd benne a valódi lényednek ezt az arcát, és azt is ahol nem a valódi önmagadat éled. Az eseményen egyúttal ezek az eltérések oldódnak is, így mélyülsz a valódi lényedben, akkor is, ha már ismered azt. Ugyanekkor így oldódik az egós működésed is.

Tisztul a lelked a téves, örökölt mintáktól, tudatalatti programoktól, fölösleges szenvedéstől, problémáktól, szorongástól, félelemtől, zavaroktól, káosztól, stb., miközben érzékeled, tapasztalod önmagad a valódi lényedként.

Az egész ZYO HANGSÚLYOZOTTAN AZ ÖNVALÓRA “épül”, szóval ne egy szokványos fejtágítást várj :).

Videók

Korábbi ZYOk-ból egy-egy részlet videót itt találsz a Youtube-on: https://www.youtube.com/channel/UCu40d8exg2ZqpFM0F0sTVUg

Erről az eseményről is videó készült, melynek megtekintési joga UTÓLAG IS megvásárolható a lenti áron, a lenti mail címen jelentkezve. 🙂

Időpont

Ez az esemény már megvalósult.

Hozzájárulás

3.000 Ft/fő

(Videón, Skype-on is)

Helyszín

BIJO Energia Központ, XIII. Bp, Róbert K. krt. 96-100., Galéria 11-es terem.

Az eseményen Skype-on is részt tudsz venni vagy megvásárolhatod a videó felvétel megtekintési jogát. Mindkettőre a fenti ár érvényes.

Részvétel esetén a videót vissza tudod nézni és ennek nincs plusz költsége (jelenleg).

Jelentkezés 

katalin.fekete@naturmagazin.hu mail címen vagy lentebb a Hozzászólásoknál, kérlek segíts nekem azzal, hogy nem a Facebookon jelentkezel :).

Ha videót szeretnél, kérlek azt is itt jelezd.

VÁLTOZÁSOK LEHETSÉGESEK, EZÉRT KÉRLEK ÍRÁSBAN JELEZD RÉSZVÉTELI SZÁNDÉKOD, hogy értesíthesselek erről.

Mi az a ZYO?

További előadásokat itt találsz.

Elérhetőségem

Fekete Kata, természetgyógyász, ThetaHealing tanár, ZYO 

Nézd meg ezt is

ZYO Az Önvaló - Szeretet-Tudatosság online sorozat

ZYO Az Önvaló – online sorozat (Satsang)

Összekapcsolja az egyéni léted a szív-tudat-szeretet mélységgeddel és társakkal, akkiket ugyanaz a vágy hajt, lenni igaz önmagukként tudatosan

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!