ZYO Igaz lényed esszenciája – Elég a magadról alkott gondolatokból?

A ZYO Igaz lényed esszenciája – ahogy a többi ZYO is – valódi lényedről, az Önvalóról szól. Lehet, hogy még nem tudod, nem érted, mégis az vagy (itt ezt is megtapasztalhatod). Valahol mélyen amögött az személyiség mögött, aminek hiszed magad, ott van az a csoda, az a teljesség, ami valójában vagy. Ez egy interaktív előadás, meditációs és tréning (gyakorlati) elemekkel, amely tükröt tart neked, hogy megláthasd benne a valódi lényed, és azt ahol nem a valódi önmagadat éled. Az eseményen egyúttal ezek az eltérések oldódnak is, így mélyülsz a valódi lényedben. Ugyanekkor így oldódik az egós működésed is. Tisztul a lelked a téves, örökölt mintáktól, tudatalatti programoktól, miközben érzékeled, tapasztalod önmagad a valódi lényedként. 

Ha már eleg a magadról alkotott gondolatokból, ha már látod, hogy ezek nem visznek előrébb, nem adják meg a teljességet, a boldogságot, nem hoznak neked jó életet, hiába agyalsz még többet, akkor elérkeztél oda, hogy végre a valódi lényedként élj. Ha már tudsz a valódi lényedről, mégis érzed, hogy valami nem kerek, nem teljes, ha keresel még valamit, ha valamit még nem értesz, akkor még van hová “mélyülnöd” önmagadban.

Milyen az igaz lényed esszenciája?

Miért nem értjük saját esszenciánkat?

Eleged van már abból, hogy sokat dolgoztál magadon?

Miért agyalunk magunkon?

A szakadék az igaz lényed és a “tények” között csupán látszólagos.

Miért nem lehet igaz az önmagadról való gondolkodás?

Mit tapasztalsz valójában? A gondolatot tapasztalod vagy a valóságot?

Hogy néz ki a valóság az igaz lényedből?

A test-elme-személyiségnek tapasztalod magad inkább vagy az Önvalónak, az igaz lényednek?

Mitől olyan hihető a test-elme-személyiség? Mitől olyan hihetetlen az Önvaló? – Melyik az igaz és melyik nem? Hogy keverednek ezek össze?

ZYO Igaz lényed esszenciája – időpont

2019. május 7-én 18.30-kor volt. Az eseményről videó felvétel készült, amelynek 2 hetes megtekintési joga megvásárolható a lenti áron.

Hozzájárulás

3.000 Ft/fő

Helyszín

BIJO Energia Központ, XIII. Bp, Róbert K. krt. 96-100., Galéria 11-es terem.

Az eseményen Skype-on is részt tudsz venni vagy megvásárolhatod a videó felvétel megtekintési jogát. Mindkettőre a fenti ár érvényes.

Fizikai részvétel esetén a videót vissza tudod nézni.

Jelentkezés 

katalin.fekete@naturmagazin.hu mail címen vagy lentebb a Hozzászólásoknál, kérlek segíts nekem azzal, hogy nem a Facebookon jelentkezel :).

VÁLTOZÁSOK LEHETSÉGESEK, EZÉRT KÉRLEK ÍRÁSBAN JELEZD RÉSZVÉTELI SZÁNDÉKOD, hogy értesíthesselek erről.

Mi az a ZYO?

További előadásokat itt találsz.

Elérhetőségem

Fekete Kata, természetgyógyász, ThetaHealing tanár, ZYO (ha nem jelenik meg a link itt, kérlek keress rám a magazin keresőjében)

Korábbi események videóit itt találod.

Nézd meg ezt is

ZYO Az Önvaló - Kapcsolódás egységben

ZYO Az Önvaló – Kapcsolódás egységben – Feb. 18-20. élőben

Érzékelési, észlelési gyakorlatok fizikailag, élőben támogatják a nem tudatosult kapcsolódási területek, szintek, energiák harmonizálódását az egységben.

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!