ZYO Érték és értékelő képesség – Önvaló, online – márc. 27.

A ZYO Érték és értékelő képesség c. 2 részes online esemény “központja” az Önvaló, a valódi Énünk.

Az Én értékmérője nem csupán az, hogy mennyi pozitív dolgot tesz, tud, nyújt, ad, szolgál vagy hogy mennyi negatívon ment keresztül, mire idáig jutott :). A tapasztalatok (történések, testünk, kapcsolataink, stb.) értékmérője nem csupán az, hogy mennyire “jók” vagy a célnak megfelelőek.

Ezek mércék, melyek mögött mély boldogtalanság, megszokottá vált “halk” szenvedés rejtőzik, ahol csendes belső sóhaj tudatja, hogy de jó lenne, ha valahogy valami más lenne… Sok ötlet, tipp, megoldás jelentkezik, hogy minek kéne másnak lennie, hogy kéne boldogabbnak lenni, de ezek valahogy mégsem érik el a várt eredményt. Nem utolsósorban azért, mert az eredményt is ugyanaz a valami értékeli, ugyanazon módon, mint az, ami megteremtette a “halk” szenvedés csöndes zúgását. Ritkán jut eszünkbe megkérdőjelezni magát az értékelő működést… 🙂

Pedig szerintem te is tudod milyen fontos ez. Hiszen, ha az értékelő működés úgy értékeli, hogy pl. te még nem nyújtottál elég jót, akkor mi lesz erre a reakció? Az érzés, hogy nem vagyok elég jó… S, ha nem vagyok elég jó, akkor ez mit jelent? Hogy leértékelem önmagam, ugye? És ugye ez milyen logikusan hangzik? Mennyire na ná, hogy ha nem nyújtottam elég jót, akkor jogos, hogy nem értékelhetem magam máshogy csakis lefelé…

És mi van, az egész alapból téves alapokon nyugszik, mert sosem kérdőjeleztem meg az értékelő “rendszert”? 

Hogyan “értékel” a valódi Énünk (Önvaló)?

Hogyan válik a megszokott elmés értékmérésből az Én vagy annak valamelyik része értéktelenné, nem számítóvá, kevéssé, rosszá, kisebbrendűvé, vagy épp felsőbbrendűvé, túl értékessé, túl fontossá, vagy akár maximálissá, nagyon jóvá, stb.?

Hogyan keveredik össze a valódi érték az elmés értékmérés értékelésével?

 

Ezt a témát vesszük most górcső alá, a teljesség igénye nélkül, ami belefér és amit a pillanat igénye.

 

Ez a téma összefügg ennek a korábban feltárt részeivel, melyekről videó készült (és utólag megvásárolható): ZYO Mennyit ér az életem?, ZYO Ami Aktuális (A pozitív-negatív  élet-elvárásokat dolgozza fel), valamint a ZYO Mit érdemelünk az élettől?

Ennek a témának mintegy folytatása a ZYO Feltétel nélküli hála is, hiszen hogyan tudnék hálás lenni valamiért, ha egyszer azt nem tudom értékelni?

Ez az esemény is önfelszabadító, valódi Én, Önvaló – gyakorlati, interaktív, önismereti esemény, azaz a meditáció végén kérdezni is tudsz.

Ha nem tudsz rajta résztvenni, akkor kérheted a videó megtekintési jogát utólag is.

Az Önvalót fedezed fel, önmagadban

Most is, ahogy a többi ZYO alkalmával is – valódi lényedet, az Önvalót fedezed fel. Lehet, hogy még nem tudod, nem érted, mégis az vagy (itt ezt is megtapasztalhatod). Valahol mélyen amögött az személyiség mögött, aminek hiszed magad, ott van az a csoda, az a teljesség, ami valójában vagy. Ez egy interaktív előadás, meditációs és tréning (gyakorlati) elemekkel, amely tükröt tart neked, hogy megláthasd benne a valódi lényednek ezt az arcát, és azt is ahol tévesen azonosítod magadat valami mással. Az eseményen egyúttal ezek az eltérések oldódnak is, így mélyülsz a valódi lényedben, akkor is, ha már ismered azt. Ugyanekkor így oldódik az egós működésed is.

Tisztul az elméd a téves, örökölt mintáktól, tudatalatti programoktól, fölösleges szenvedéstől, problémáktól, szorongástól, félelemtől, zavaroktól, káosztól, stb., miközben érzékeled, tapasztalod önmagad a valódi lényedként.

Az egész ZYO HANGSÚLYOZOTTAN AZ ÖNVALÓRA “épül”, szóval engedj el minden elvárást, elképzelést…. 🙂

Videók

Korábbi ZYOk-ból egy-egy részlet videót itt találsz a Youtube-on: https://www.youtube.com/channel/UCu40d8exg2ZqpFM0F0sTVUg

ZYO Érték és értékelő képesség – Időpont

  1. rész: 2021. márc. 27-én 9.00-11.00.-ig
  2. rész: márc. 30-án 18.00 – 20.00-ig

Az időtartamok az élettől függenek :), ezért a kb.

Helyszín

Online, a Zoom rendszeren keresztül.

Az esemény a Zoom internetes rendszer használatával érhető el és utólag visszanézhető, sőt utólag is megvásárolható a hozzáférési jog.

Jelentkezésed után e-mail-ben küldöm el a Zoom eseményhez a linket, amivel be tudsz lépni a találkozóra és élőben látjuk, halljuk egymást.

Ha nem ismered a Zoom-ot, kérlek jelezd jelentkezéskor, s ekkor elküldöm neked a használatát segítő videót (pár perc, nagyon egyszerű).

Hozzájárulás

10.000 Ft/fő.

A ZYO-n felvétel készül, ami az élő részvétellel együtt benne van az árban. Ill. a felvétel videó megtekintési jogát utólag is megvásárolhatod.

Kérlek jelezd (e-mailen), ha szeretnél résztvenni az eseményen, de a jelenlegi helyzetben ez számodra túl magas összeg. Írd meg mennyit tudsz úgy bevállalni, hogy az ne okozzon gondot, és – automatikusan – megkapod ezt a lehetőséget.
Nincs szükségem magyarázatra, megbízom benned, csak az összeget írd meg.

Ha pedig a jelenlegi helyzetedben is rendben vagy anyagilag, akkor kérlek segítsd a többieket azzal, hogy a teljes összeget fizeted. Köszönöm szépen!

ZYO Tagsággal rendelkezőknek (kattints a részletekért, ha érdekel) az esemény ingyenes! 

Jelentkezés 

katalin.fekete@naturmagazin.hu mail címen vagy lentebb a Hozzászólásoknál, kérlek segíts nekem azzal, hogy nem a Facebookon jelentkezel 🙂.

Jelentkezésedre válaszolva elküldöm az utalási adatokat. Ha már utaltál korábban: vigyázat, új számlaszámom van!

Mi az a ZYO?

További előadásokat itt találsz.

Elérhetőségem

Fekete Kata, ZYO 

Nézd meg ezt is

ZYO Testünk Önvaló tudatos meditációja

ZYO Testünk Önvaló tudatos meditációja – online, máj. 29.

A meditáció vezetett, mégis a saját, azonnali tapasztalásaidon alapszik, ezáltal magad "újítod" a testedet, a testedről alkotott fogalmaidat, véleményed, nézeteidet, teljes tudatossággal. Ez a meditáció elsősorban a tapasztalásra, a megérzésre, az érzékelésre épül, nem annyira a megértésre, nem elméletekre, nem vizualizációra. 

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!