ZYO Enyém Tiéd, elménk gazdasági kondicionáltsága és az Önvaló Énünk – Facebookon

A ZYO  Enyém Tiéd c. Facebook eseményt Adamus St. Germain videója ihlette. A videó szerint Adamus évekkel ezelőtt megjósolta a koronavírus felbukkanását. Eszerint a vírus  globális tanítanása (többek között) a gazdasági kondicionáltság elavultsága. A gazdasági rendszerek, működési mechanizmusok a videó alapján egyensúlytalanságot hoztak létre a világban. Olyat, ahol annak ellenére nyomorognak és éheznek emberek tömegei, hogy egyébként összességében bőven van elegendő. Az egyensúly helyreállása felborítja a régi megoldásokat, azzal, hogy működésképtelenné, eredménytelenné válnak, s így újak születhetnek helyettük.

Hogyan van ez az egyén szintjén? 

Ezt nézzük meg a ZYO Enyém Tiéd c. eseményen.

Emlékszel a Jégkorszak c. filmre? Ahogy a motkány folyton egy makk után szaladgál? Mikor már majdnem az övé, kicsúszik a mancsai közül, elveszti, s aztán megint megy utána…. 🙂 Hogy megszerezze… Mert az az övé…

Nem emlékeztet ez ránk emberekre? Enyém…. Az enyémnek kell lennie…. Addig megyek, amíg az enyém nem lesz… 🙂

A globális gazdasági hatások az ember szintjén is megtorpedózzák a gazdasági gondolkodást, az eddig elhitt, igaznak tűnő, elődeink mintái alapján alkalmazott mintáinkat. Ezek az elménk szintjén elhomályosítják az egyetemes bőség meglétét, azt, amely nem kivételez egyesekkel mások javára, hanem csak van. Azt, aminek épp ellene hat az enyém-ség.

A valódi Éned, az Önvaló nem szenved attól (sem), hogy ne lenne elegendő, s attól sem, hogy nem biztos, hogy majd később lesz-e elegendő. Nem kötik meg a múlt rossz tapasztalatai, s ezek nem vetülnek ki a jövőbe. A valódi Éned, bőség, teljesség. Ez a bőség nem azon a kétségbeesett igyekezeten alapszik, hogy minél többet, profitot, vagyont, jövedelmet, stb. halmozzunk fel, szerezzünk meg, birtokoljunk. Ezt ugyanis egy nagyon mélyen meghúzódó félelem teszi. Ez a bőség, a Semmi-lét bőségén alapszik és onnan tükröződik vissza fizikai bőségként.

Ennek belső tapasztalása, megélése, élése, az Enyém-Tiéd kérdésénél kezdődik.

Így hát ezúttal az egós, személyes Én, az elme gazdasági, tulajdoni, birtoklási határait feszegetjük….

Most is lesz gyakorlat, meditáció. 

Ez az esemény is önfelszabadító, valódi Én – önismereti esemény.

Az Önvalót fedezed fel, önmagadban

Most is, ahogy a többi ZYO alkalmával is – valódi lényedet, az Önvalót fedezed fel. Lehet, hogy még nem tudod, nem érted, mégis az vagy (itt ezt is megtapasztalhatod). Valahol mélyen amögött az személyiség mögött, aminek hiszed magad, ott van az a csoda, az a teljesség, ami valójában vagy. Ez egy interaktív előadás, meditációs és tréning (gyakorlati) elemekkel, amely tükröt tart neked, hogy megláthasd benne a valódi lényednek ezt az arcát, és azt is ahol tévesen azonosítod magadat valami mással. Az eseményen egyúttal ezek az eltérések oldódnak is, így mélyülsz a valódi lényedben, akkor is, ha már ismered azt. Ugyanekkor így oldódik az egós működésed is.

Tisztul a lelked a téves, örökölt mintáktól, tudatalatti programoktól, fölösleges szenvedéstől, problémáktól, szorongástól, félelemtől, zavaroktól, káosztól, stb., miközben érzékeled, tapasztalod önmagad a valódi lényedként.

Az egész ZYO HANGSÚLYOZOTTAN AZ ÖNVALÓRA “épül”, szóval engedj el minden elvárást…. 🙂

Videók

Korábbi ZYOk-ból egy-egy részlet videót itt találsz a Youtube-on: https://www.youtube.com/channel/UCu40d8exg2ZqpFM0F0sTVUg

ZYO Enyém Tiéd – Időpont

2020. márc. 24-én, 18.00-tól, kb. 1,5-2 órás

Az esemény zárt Facebook oldalon keresztül utólag is elérhető. Így, ha nem érsz rá, utólag is tudsz csatlakozni és vissza tudod nézni a videót.

Helyszín

Egyenlőre csak Online.

Facebook zárt csoportban találod meg.

Neve: ZYO Enyém Tiéd c. esemény

Elérhetősége: ide kattintva jelentkezz tagnak:

https://www.facebook.com/groups/602659070465086/

A csoportba való felvételed feltétele a fenti hozzájárulás előzetes utalása az esemény kezdete előtt.

Hozzájárulás

3.000 Ft/fő

Fizetés utalással.

Jelentkezés 

katalin.fekete@naturmagazin.hu mail címen vagy lentebb a Hozzászólásoknál, kérlek segíts nekem azzal, hogy nem a Facebookon jelentkezel :).

Jelentkezésedre válaszolva elküldöm az utalási adatokat.

Mi az a ZYO?

További előadásokat itt találsz.

Elérhetőségem

Fekete Kata, ThetaHealing instruktor, ZYO 

Nézd meg ezt is

ZYO Testünk Önvaló tudatos meditációja

ZYO Testünk Önvaló tudatos meditációja – online, máj. 29.

A meditáció vezetett, mégis a saját, azonnali tapasztalásaidon alapszik, ezáltal magad "újítod" a testedet, a testedről alkotott fogalmaidat, véleményed, nézeteidet, teljes tudatossággal. Ez a meditáció elsősorban a tapasztalásra, a megérzésre, az érzékelésre épül, nem annyira a megértésre, nem elméletekre, nem vizualizációra. 

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!