ZYO Emlékek: Egós Énképünk tévedései helyükre kerülnek az Önvaló Énünkben

A ZYO Emlékek c. ZYO egy önfelszabadító, önismereti esemény, ahol a téves önmegítéléseink okozta szenvedések, problémák, korlátok és az ezekhez való ragaszkodások ismerődnek fel és foszlanak szét. Emlékeink olyanok, amilyenek, azonban van velük kapcsolatosan egy fontos felismerendő.

Ezt az eseményt is videóra rögzítettem neked. Ha szeretnéd, akkor így utólag is hozzáférsz. Lentebb találod a hozzáférés díját (megegyezik a részvétel díjával) és az elérhetőséget, ahol jelentkezni tudsz.

Egyúttal illúzórikus Egónk székhelyei is. Észrevétlenül, önkéntelenül azonosítjuk Énünket az emlékeinkkel. Miért fontos ebből kiszállni? Mert egy illúziót dédelgetünk, egy illúziót élünk meg komolyan, hittel. Emiatt pl. egy rossz emlék esetén, nem csupán ez okozza a szenvedésünket, problémáinkat, hanem az, hogy belehelyeztük az Énünket, s emiatt részévé vált a rossz emlék az életünknek, az Énképünknek. Ami pedig része az Énképünknek, az meghatározza életünk további eseményeit is. Ha tudatos ez, ha tudatalatti. Azaz akkor is, ha már elfelejtettük, elnyomtuk az emléket. Az újra és újra felbukkan, hogy más formában ugyan, de közvetítse a korábbi megéléseket, érzésekben.

Egyfajta “túlzása” ez az emlékeknek

A valódi Énünk, az Önvalóként egészen érdekes “helyre kerülnek” az emlékek. Többé nem forrásai szenvedésünknek és érzelmi, probléma viharainknak. Innen és eként válik lehetővé az emlékek mellett és ellenére is csodásan, szabadon élni. Nem kell többé cipelni a múlt terheit (a felmenőinkét sem), sem tudatosan, sem tudat alatt. Nincs szükség arra sem, hogy felgöngyölítsük, kielemezzük az összes tudattalan, sem a tudatos emléket (ezt így akár örökké folytathatnánk :)). Elég, ha felismerjük önmagunkat a valódi Énünkként, az Önvalóként.

Szokott Énképünk az útban

Ugyanakkor önmagunk valójának felismerése “beleütközhet” megszokott Énképünk rendíthetetlenül elhitt – amúgy téves alapokon nyugvó – igazságaiba. Ezzel legátlódik, akadályozódik, elnyúlik Önvalónk teljességének felismerése. Emiatt ezt a ZYO-t egy másik előzi meg, amely kifejezetten ezeknek a gyökereknek a feloldódására fókuszál: https://naturmagazin.hu/zyo-orokolt-tudatalatti-blokkjaink-a-valodi-enunk-utjaban/.

A két esemény külön-külön is megállja a helyét, azaz nem feltétlenül kell, hogy mindkettőn részt vegyél. Rajtad áll, melyiket, vagy mindkettőt választod-e.

 A ZYO Emlékek nem egy szokásos fejtágító

Most is, ahogy a többi ZYO alkalmával is – valódi lényedet, az Önvalót fedezed fel. Az sem baj, ha még nem tudod mi is ez az Önvaló dolog, rá fogsz jönni :). Ez nem a szokásos fejtágító. Az Önvalóra “épül”, szóval feje tetejére áll a szokott világod, és felolódnak benned a téves, ámde igaznak hitt berögződések, melyek miatt úgy látod a világot, mintha te a világtól különálló személyiség-test lennél (Egó).

Ez egy interaktív előadás, meditációs és tréning (gyakorlati) elemekkel, amely tükröt tart neked, hogy megláthasd benne a valódi lényed, amit eddig nem vettél észre. Mélyülsz a valódi lényedben, akkor is, ha már ismered azt. Ugyanekkor így oldódik az egós működésed is.

Tisztul a lelked a téves, örökölt mintáktól, tudatalatti programoktól, fölösleges szenvedéstől, problémáktól, szorongástól, félelemtől, stb., miközben érzékeled, tapasztalod önmagad a valódi lényedként.

ZYO Emlékek c. esemény témája

 • Hogyan jönnek létre az emlékek?
 • Hova tűnnek el, mikor elfelejtjük őket?
 • Memória, felejtés másképp, mint megszoktad
 • Emlékek az Egós Énünk kialakításában
 • Emlékek az illúzióink létrehozásában
 • Neveltetésünk és szokásaink, kollektív elméleteink az Egós illúzió elmélyülésében
 • Nem a valódi Önmagunkat látjuk az emlékek miatt
 • Az emlékek nemcsak a sajátjaink, a felmenőinkéi, a társadaloméi, a Föld emlékei, mégis Egós illúziót tudnak építeni nekünk
 • Emlékek a múlt, a jövő  és a jelen teremtésében
 • Másokkal, a világgal szembeni düh, harag, sértettség, neheztelés konfliktus forrása, hogy az emlékek nincsenek a “helyükön”
 • A félelem forrása is az emlékezésben gyökerezik, akkor is, mikor olyan ősünk emlékéről van szó, akiről semmit sem tudunk
 • Hogy vegyük észre a valóságot és az illúziót az emlékek és az általuk keltett jövőbeni hullámokban?
 • A nosztalgia jó érzés, mégis van “negatív” hatása, amikor a valódi Önmagunk teljessége szeretnénk lenni
 • “Pozitív és negatív” emlékek: nemcsak a negatív emlékek korlátoznak, hanem a pozitívak is: Hogyan?
 • Töredezett emlékek – osztatlan Tiszta tudat
 • Fizikai testünket is emlékek építik fel. Pl. kié az orrod, a szemed, az ujjaid? Az ő emléküket hordozzuk…. – Ennek is mélyére megyünk, felforgatjuk az eddigi testlátásodat 🙂

Még sok másról is lesz szó az Emlékek kapcsán, aszerint, ami tőletek jön, spontán feljön.

Az egész ZYO HANGSÚLYOZOTTAN AZ ÖNVALÓRA “épül”, “szigorúan” visszatérünk mindig ide, akkor is, mikor az elme megpróbál elkalandozni.

Időpont

Az esemény már elmúlt, azonban felvételről meg tudod nézni utólag is. Ehhez kérd az esemény videóit.

Hozzájárulás, videós hozzáférés díja

20.000 Ft/fő

Ez egy egész napos esemény volt, több videóval, ezért a díja is ennek megfelelő.

Helyszín

BIJO Energia Központ, XIII. Bp, Róbert K. krt. 96-100., Galéria 11-es terem.

Részvétel esetén a videót vissza tudod nézni.

Jelentkezés 

katalin.fekete@naturmagazin.hu mail címen vagy lentebb a Hozzászólásoknál, kérlek segíts nekem azzal, hogy nem a Facebookon jelentkezel :).

Ha videót szeretnél, kérlek azt is itt jelezd.

Mi az a ZYO?

További előadásokat itt találsz.

Elérhetőségem

Fekete Kata, természetgyógyász, ThetaHealing tanár, ZYO 

Korábbi események videóit itt találod.

Nézd meg ezt is

ZYO Az Önvaló - Kapcsolódás egységben

ZYO Az Önvaló – Kapcsolódás egységben – Feb. 18-20. élőben

Érzékelési, észlelési gyakorlatok fizikailag, élőben támogatják a nem tudatosult kapcsolódási területek, szintek, energiák harmonizálódását az egységben.

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!