ZYO Elménk függőségei az Önvalóban, online

A ZYO Elménk függőségei c. online esemény észrevett és észrevétlen függéseinkről, a kapcsolódó összefüggésekről 🙂 szól. Olyan módon, hogy lehetősége legyen a feloldódásra és tapasztalhasd az Önvaló Éned függés mentes tiszta Tudatosságát.

Elménk úgy kondicionálódik már gyermekkorban, hogy a függés alaptermészetünkként láttatja magát. Alapvető hiedelmünk pl., hogy attól függenek a sikereink, az anyagi javaink, a kapcsolataink, a párkapcsolatunk, a munkánk, stb., hogy az Én milyen eredményt képes elérni. Pl. párkapcsolatunk attól függ, hogy milyen és mennyi érzelmi, szeretet adásra képes az Én. Vagy a munkánk attól függ, hogy milyen jól tudjuk végezni, azaz milyen eredménnyel ténykedünk, milyen teljesítményt nyújtunk. Ugye ezek mennyire egyértelműnek és igaznak látszanak? 🙂

Függünk (látszólag) a környezetünktől, a szüleinktől, a tapasztalatainktól, a múltunktól, a gyerekeinktől, a párunktól, a testünk erejétől, stb. Ugye milyen nehéz, vagy egyenesen képtelenségnek tűnik, hogy hogy is lehetne ez másként? És valóban, amíg a függés korlátai közzé helyezzük magunkat, addig ebből a szűk perspektívából valóban nem megy a függetlenség.

Így hát belső konfliktus születik, hiszen ugyanekkor függetlennek szeretjük érezni magunkat, mert az szabadság 🙂

Ugyanez a függőségbe gabalyodottság, az Én egy személy vagyok érzetének is összetevője, így “szerepe van” a megvilágosodás során.

Függőségeink szorosan összefüggenek a ragaszkodással is. Így végül is úgy éljük az életünket, mint a bogarak, amikor a pókhálóba ragadnak. 🙂 🙂

Ugyanez a függőség zavarja be a “mester és tanítvány” kapcsolat tisztaságát.

Ez az esemény is önfelszabadító, valódi Én, Önvaló – gyakorlati, önismereti esemény.

Az Önvalót fedezed fel, önmagadban

Most is, ahogy a többi ZYO alkalmával is – valódi lényedet, az Önvalót fedezed fel. Lehet, hogy még nem tudod, nem érted, mégis az vagy (itt ezt is megtapasztalhatod). Valahol mélyen amögött az személyiség mögött, aminek hiszed magad, ott van az a csoda, az a teljesség, ami valójában vagy. Ez egy interaktív előadás, meditációs és tréning (gyakorlati) elemekkel, amely tükröt tart neked, hogy megláthasd benne a valódi lényednek ezt az arcát, és azt is ahol tévesen azonosítod magadat valami mással. Az eseményen egyúttal ezek az eltérések oldódnak is, így mélyülsz a valódi lényedben, akkor is, ha már ismered azt. Ugyanekkor így oldódik az egós működésed is.

Tisztul az elméd a téves, örökölt mintáktól, tudatalatti programoktól, fölösleges szenvedéstől, problémáktól, szorongástól, félelemtől, zavaroktól, káosztól, stb., miközben érzékeled, tapasztalod önmagad a valódi lényedként.

Az egész ZYO HANGSÚLYOZOTTAN AZ ÖNVALÓRA “épül”, szóval engedj el minden elvárást, elképzelést…. 🙂

Videók

Korábbi ZYOk-ból egy-egy részlet videót itt találsz a Youtube-on: https://www.youtube.com/channel/UCu40d8exg2ZqpFM0F0sTVUg

ZYO Elménk függőségei – Időpont

Ez a ZYO esemény már megvalósult. A itt készült felvétel utólagos megtekintési joga megvásárolható.

Hozzájárulás

4.000 Ft/fő, fizetés utalással.

Kérlek jelezd (e-mailen), ha szeretnél résztvenni az eseményen, de a jelenlegi helyzetben ez számodra túl magas összeg. Írd meg mennyit tudsz úgy bevállalni, hogy az ne okozzon gondot, és – automatikusan – megkapod ezt a lehetőséget.
Nincs szükségem magyarázatra, megbízom benned, csak az összeget írd meg.

Ha pedig a jelenlegi helyzetedben is rendben vagy anyagilag, akkor kérlek segítsd a többieket azzal, hogy a teljes összeget fizeted. Köszönöm szépen!

ZYO Tagsággal rendelkezőknek (kattints a részletekért, ha érdekel) az esemény ingyenes! 

Jelentkezés 

katalin.fekete@naturmagazin.hu mail címen vagy lentebb a Hozzászólásoknál, kérlek segíts nekem azzal, hogy nem a Facebookon jelentkezel :).

Jelentkezésedre válaszolva elküldöm az utalási adatokat. Ha már utaltál korábban: vigyázat, új számlaszámom van!

Mi az a ZYO?

További előadásokat itt találsz.

Elérhetőségem

Fekete Kata, ZYO 

Nézd meg ezt is

ZYO Testünk Önvaló tudatos meditációja

ZYO Testünk Önvaló tudatos meditációja – online, máj. 29.

A meditáció vezetett, mégis a saját, azonnali tapasztalásaidon alapszik, ezáltal magad "újítod" a testedet, a testedről alkotott fogalmaidat, véleményed, nézeteidet, teljes tudatossággal. Ez a meditáció elsősorban a tapasztalásra, a megérzésre, az érzékelésre épül, nem annyira a megértésre, nem elméletekre, nem vizualizációra. 

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!