ZYO Elengedés és Önvaló, online – szept. 19.

A ZYO Elengedés és Önvaló c. online esemény Önvaló fókuszú. Azaz nem egyszerűen abban segít, hogy hogyan engedjük el, amit nem tudunk elengedni :). Bár erről is szól, sokkal inkább abban segít, hogy felfedezzük Önmagunk erőfeszítés nélküli megengedő, elengedő nyitottságát. Azt a nyitottságot, ahol nincs szenvedés. Arról az elengedésről van szó, ami a szeretet szenvedés nélküli mélységeibe vezet. 

Elengedünk az elménk összetett szintjein, hogy felismerhessük, ahogy feloldódnak az itt megrekedt energiák.

Elengedünk a szívünk szintjein, hogy felszabadulhasson az érzelmeket elfedő “betonlapjaink” alól a természetes életerő, vitalitás.

Elengedünk a testünk szintjein is (testi problémák), mint pl. a fogyás esetében. A fogyás is az elengedés egy fajtája :).

És természetesen elengedejük az elengedést is :), nem elméletileg, hanem gyakorlatilag.

A valódi elengedés sokkal mélyebb, sokkal szebb folyamat és sokkal egyszerűbb, mint az elengedésért tett erőfeszítés, vagy az erről szóló döntés, vagy akár a veszteségek magunkra erőltetése.

Az elengedés sokrétű folyamat, amely megrekedhet az elme szintjén, vagy elmélyülhet az Önvalóban, Önvalóként. Ezért ez az esemény várhatóan 4 részes lesz, sok-sok önmunkával.

Ez az esemény is önfelszabadító, valódi Én, Önvaló – gyakorlati, önismereti esemény.

Ha nem tudsz rajta résztvenni, akkor kérheted a videó megtekintési jogát utólag is.

Az Önvalót fedezed fel, önmagadban

Most is, ahogy a többi ZYO alkalmával is – valódi lényedet, az Önvalót fedezed fel. Lehet, hogy még nem tudod, nem érted, mégis az vagy (itt ezt is megtapasztalhatod). Valahol mélyen amögött az személyiség mögött, aminek hiszed magad, ott van az a csoda, az a teljesség, ami valójában vagy. Ez egy interaktív előadás, meditációs és tréning (gyakorlati) elemekkel, amely tükröt tart neked, hogy megláthasd benne a valódi lényednek ezt az arcát, és azt is ahol tévesen azonosítod magadat valami mással. Az eseményen egyúttal ezek az eltérések oldódnak is, így mélyülsz a valódi lényedben, akkor is, ha már ismered azt. Ugyanekkor így oldódik az egós működésed is.

Tisztul az elméd a téves, örökölt mintáktól, tudatalatti programoktól, fölösleges szenvedéstől, problémáktól, szorongástól, félelemtől, zavaroktól, káosztól, stb., miközben érzékeled, tapasztalod önmagad a valódi lényedként.

Az egész ZYO HANGSÚLYOZOTTAN AZ ÖNVALÓRA “épül”, szóval engedj el minden elvárást, elképzelést…. 🙂

Videók

Korábbi ZYOk-ból egy-egy részlet videót itt találsz a Youtube-on: https://www.youtube.com/channel/UCu40d8exg2ZqpFM0F0sTVUg

ZYO Elengedés és Önvaló  – Időpont

2020. szept. 19-én 9.00-tól kb. 11.00-ig és

szept. 22-én 18.00-tól kb. 20.00-ig és

szept. 26-án 9.00-tól kb. 11.00-ig és

szept. 29-én 18.00-tól kb. 20.00-ig

Az időtartamok az élettől függenek :), ezért a kb.

Helyszín

Online, a Zoom rendszeren keresztül.

Az esemény a Zoom internetes rendszer használatával érhető el és utólag visszanézhető, sőt utólag is megvásárolható a hozzáférési jog.

Jelentkezésed után e-mail-ben küldöm el a Zoom eseményhez a linket, amivel be tudsz lépni a találkozóra és élőben látjuk, halljuk egymást.

Ha nem ismered a Zoom-ot, kérlek jelezd jelentkezéskor, s ekkor elküldöm neked a használatát segítő videót (pár perc, nagyon egyszerű).

Hozzájárulás

20.000 Ft/fő, fizetés utalással.

Kérlek jelezd (e-mailen), ha szeretnél résztvenni az eseményen, de a jelenlegi helyzetben ez számodra túl magas összeg. Írd meg mennyit tudsz úgy bevállalni, hogy az ne okozzon gondot, és – automatikusan – megkapod ezt a lehetőséget.
Nincs szükségem magyarázatra, megbízom benned, csak az összeget írd meg.

Ha pedig a jelenlegi helyzetedben is rendben vagy anyagilag, akkor kérlek segítsd a többieket azzal, hogy a teljes összeget fizeted. Köszönöm szépen!

ZYO Tagsággal rendelkezőknek (kattints a részletekért, ha érdekel) az esemény ingyenes! 

Jelentkezés 

katalin.fekete@naturmagazin.hu mail címen vagy lentebb a Hozzászólásoknál, kérlek segíts nekem azzal, hogy nem a Facebookon jelentkezel 🙂.

Jelentkezésedre válaszolva elküldöm az utalási adatokat. Ha már utaltál korábban: vigyázat, új számlaszámom van!

Mi az a ZYO?

További előadásokat itt találsz.

Elérhetőségem

Fekete Kata, ZYO 

Nézd meg ezt is

ZYO Áramló Életöröm . Önvaló

ZYO Áramló Életöröm – Önvaló találkozó élőben – Ápr. 22-23-24.

Ez az önmegismerés áramlás, kiterjedés, tágulás, öröm és önszeretet tapasztalás. Olyan gyakorlatokkal, melyek ezt lehetővé teszik.

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!