ZYO Cselekvő Szeretet, Szeretetet akadályozó cselekvés, 3 részes

A ZYO Cselekvő Szeretet, Szeretetet akadályozó cselekvés c. esemény a valódi Énünk örömből, szabadságból, szeretetből fakadó cselekvéséről szól. Utólag megvásárolható az eseményen készült videóhoz a hozzáférés.

Azt lehet hinni, hogy a szeretet olyankor cselekszik, amikor maga a cselekedet szeretetteljes (pl. egy ölelésnél, egy önzetlen ajándéknál, a segítő kéz nyújtásánál, stb.), s ha nem szeretetteljes a cselekedet (pl. sétálok), akkor nem a szeretet cselekszik. Azt is szoktuk hinni, hogy akkor van szó a cselekvő szeretetről, ha a szeretteinkkel kapcsolatosan ténykedünk, s nincs szó róla, ha pl. egy ismeretlent szolgálunk ki egy boltban.

Valójában minden cselekedet a Szeretet cselekedete, még a legnegatívabbak is ebben jönnek létre.

Utóbbiak azonban az elménknek a múlt által való progamozottsága, kapcsolódó mozgása révén keletkeznek negatívként, s van, hogy annyira, hogy nem látszik sehol sem a mögötte lélegző szeretet, ami még ezt is átjárja. Ilyenkor a cselekvés maga korlátozza le a szeretet szabad áramlását, szabad érzékelését, hiány érzetet, ezáltal negatív érzéseket, érzeteket eredményezve.

Mindenki jót akar, s ebből indul ki a cselekvése… Mégis mennyi tett sül el balul…  Igen, ez is az elmén programozottsága, értékelő, félreértelmező, megítélő műkődése révén valósul meg.

Ezért (is) érdemes megismerkedni az Önvaló Énünk feltétel nélküli szeretetből fakadó cselekvése és a személyes (az Egós) cselekvés között. Utóbbi az elménk programozottságából indul ki (pl. félelemből, aggódásból), előbbi peddig a szeretetből.

Hogyan lehetne tudatosnak lenni már akkor, amikor épp tenni készülünk valamit?

Tudatosnak lenni arra, hogy ez most vajon igaz szeretetből jövő tett, vagy pl. félek, hogy mi lesz, ha nem ezt teszem?

Előadáson, gyakorlatokon, meditációkon keresztül tapasztalod önmagad a valódi Énedként (Önvaló) és felismered a különbséget a szeretetből és a negatívból, a félelemből, a bizonytalanságból, a küzdésből, a neveltetésből, a szokásmintákból, az Egóból származó cselekedetek között. Ez megnyitja benned a teret a folyamatosan a MOST-ból, a feltétel nélküli szeretetből fakadó hétköznapi cselekvésekhez, alkotáshoz.

A Cselekvő Szeretet

Nem korlátozódik pusztán fizikai cselekvésre. Nem a megfelelni vágyás vezérli. Nem elvárás, hogy ilyen legyen. Nem menekül a pénz elől, de nem is a pénz, a megélhetés határozza meg. Ennél sokkal, sokkal hatalmasabb, tágabb, nyitottabb, boldogabb, szabadabb, mély jó érzés kíséri…

Az emberen keresztül az egyetemesség, a tiszta tudat áramlik, cselekvésként, az univerzum cselekvésének (mozgásának) része. Cselekvése eredendően szabad, békés, harmonikus kölcsönhatásban van mindennel, mindenkivel. Éppen odaillő, természetes, helyénvaló. A cselekvése a szeretet mozgása, a Lét örömének kifejeződése. Nem csoda, hogyha eddig nem ilyennek tapasztaltad a cselekedeteidet… Ez az Egó blokkja az eredendő cselekvésen. Többek között ilyen jelei vannak az Egóból származó cselekvésnek:

Vannak dolgok, amiket meg sem próbálunk megtenni, mert tartunk tőle, hogy mi lesz belőle. Vagy amiket azért teszünk, mert félünk mi lesz, ha nem tesszük meg. Vagy, mert muszáj, mert elvárják, vagy mi magunktól. Van, hogy teszünk valamit és emiatt utáljuk magunkat, undorodunk magunktól, megbánjuk. Vagy hiába tesszük, vagy így sikerül, vagy nem tudjuk mit és hogy kéne tenni, esetleg így tapasztaltuk, láttuk, neveltek, szoktuk. Van, hogy egyfolytában teszünk és teszünk, megállás nélkül, vagy épp egyfolytában állunk, nem haladunk. Esetleg lelkiismeretfurdalásunk van, hogy nem csinálunk semmit, nem eleget teszünk. Esetleg unatkozunk, mert nincs tennivalónk, stb.

A ZYO Cselekvő Szeretet eseményen ilyesmiről lesz szó és még sok másról

Vajon mitől függ, hogy a cselekedeteink örömmel, boldogan, szeretetből történnek-e? Vagy aggodalomból, félelemből, ijedtségből, feszültségből, bizonytalanságból? Hogy lehetünk erre tudatosak?

Mi mozgatja tetteinket? Mi “ferdíti” el őket és hogyan?

Mitől lesz jó a jó tett? Mitől lesz rossz szájíze a jó tettnek?

Miért bátortalanodunk el? Miért nem tudjuk mindig azt tenni, amit jónak érzünk?

Mi eredményezi a “rossz” cselekedetet?

Hogy lehet egy negatív tett is szeretetből fakadó? Hogyan születhet pl. kudarc élmény szeretetből?

Mitől válik nem helyénvalóvá a cselekedetünk, mikor pedig mindenre nagyon ügyelünk?

Mi a különbség az Egóból jövő cselekedet és az Önvalóból jövő között?

Hogyan hat az Önvaló Nem-Tudás minősége a cselekedeteinkre? Hogy zavarodik ez össze az elménk tudni vágyásával?

Hogyan tudunk tudatosan odafigyelni a cselekedeteink eredetére és ezáltal eredményére?

A cselekvő szeretet nem fél

A cselekvő szeretet nem kötelességből, kötelezőségből, megfelelésből, elvárásból cselekszik

Bölcsebben, szeretetteljesebben ennél:

“Jaj, csak nehogy kihagyjak, elmulasszak valamit”

“Nem győzök megcsinálni ennyi mindent”

“Nem érek erre rá, más dolgom van”

“Észre sem vettem mi történt, mert el voltam foglalva ezzel, amit most csinálok”

A cselekvés áramlik, ha szeretetből fakad, megreked, ha másból jön

Az áramló cselekedet szinkronban van

A szeretetből jövő cselekvést nem a múlt határozza meg, s nem is a jövőtől való félelem, aggódás, mégis pontosan a helyénvaló történik

Cselekedni vagy hagyni lenni?

Cselekszem vagy történik velem?

Amikor a dolgok maguktól csodás módon történnek

Alkotó, teremtő cselekvés

Érezve cselekedni

A cselekvés eredménye és mi mérgezi meg a cselekvést?

A vírus tanítása a cselekvő szeretetről

A megvilágosodásért egy adott “szintig” érdemes cselekedni, utána a cselekvés akadállyá válik

Leszokni az Egó berögzült cselekvés mintáiról

Az Önvaló nem-tudásból fakadó cselekvése

A nem-tudásból jövő cselekvés nem azonos a nem tudatos cselekvéssel

Az Egység: a tenni és a lenni egybeolvad

Stb.

Ez a ZYO is felszabadító, önismereti esemény

Ahol a téves önmegítéléseink okozta szenvedések, problémák, korlátok és az ezekhez való ragaszkodások ismerődnek fel és foszlanak szét.  Bizonyos nézőpontból ez valamiféle felszabadulás. Az Önvaló Énedből (ez a valódi önmagad) nézünk rá – ahogy mindig – erre a témára is. Az sem baj, ha még nem tudod mi is ez az Önvaló dolog, rá fogsz jönni :). Ez nem a szokásos fejtágító. Az Önvalóra “épül”, szóval feje tetejére áll a szokott világod, és felolódnak benned a téves, ámde igaznak hitt berögződések, melyek miatt úgy látod a világot, mintha te a világtól különálló személyiség-test lennél (Egó).
Az esemény interaktív, azaz nemcsak én beszélek, hanem te is kérdezel :), az esemény “rád szabott”. Meditálunk is, hangtálazunk is, el is csöndesülünk :), a valódi önmagunkat, arcainkat tapasztaljuk, ahogy jön spontán.

Az egész ZYO HANGSÚLYOZOTTAN AZ ÖNVALÓRA “épül”, szóval ne egy szokványos fejtágítást várj :). A fentiek csupán tervezet, melyet az élet spontán átírhat a jelenlevők igényei, kérdései szerint.

Korábbi hasonló események ingyenes videó részleteit most is megnézheted itt vagy a Youtube-on.

Hozzájárulás, utólagos hozzáférési díj

20.000 Ft/fő

ZYO Tagsággal ingyenes.

Fizetés utalással.

Jelentkezés 

katalin.fekete@naturmagazin.hu mail címen vagy lentebb a Hozzászólásoknál, kérlek segíts nekem azzal, hogy nem a Facebookon jelentkezel :).

Az utaláshoz az adatokat a jelentkező e-mailedre küldöm.

Mi az a ZYO?

További előadásokat itt találsz.

A korábbi fizetős eseményeket itt tudod visszanézni.

Ingyenes videókat itt találsz.

Elérhetőségem

Fekete Kata ThetaHealing, ZYO 

Nézd meg ezt is

ZYO Az Önvaló - Kapcsolódás egységben

ZYO Az Önvaló – Kapcsolódás egységben – Feb. 18-20. élőben

Érzékelési, észlelési gyakorlatok fizikailag, élőben támogatják a nem tudatosult kapcsolódási területek, szintek, energiák harmonizálódását az egységben.

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!