ZYO Belső Jóllét Tudatosság – Önvaló önismereti online klub

A ZYO Belső Jóllét Tudatosság klub azoknak szól, akik a jóllétük forrását belül keresik és találják. Tudatosságként, Jelenlétként, Megvilágosodottságként, Szeretetként, Önvalóként szeretik vagy szeretnék megélni önmagukat és az életüket. Ez a sorozat összekapcsolja az egyént az élete mélyebb szintjével a tudatos JelenLéttel. Támogatja, hogy megélhessük a hétköznapi dolgokban is a JelenLét-et, a Tudatot, és ennek a megélésnek a hatását a belső jóllétünkre.  

A megszokotthoz képest ez mélyebb önismeretet jelent, mert túlmutat a pszichés, a személyes önismereten, és kitágítja azt az élet minden területére. Önvaló önismeret ez, az életünk felismerése önmagunkként, pillanatról, pillanatra, a mindennel való egység megélése, észlelése, érzékelése.

Ezeken az interaktív (egymással beszélgetős) online találkozókon együtt fejlődünk, oldódunk lényünk mélységeiben. Együtt járjuk a Tudatosság néha rögös útját, mert együtt ünnep a Lét hétköznap is. Bár beszélgetünk, mégis közben zajlik a belső oldódás, születik a megszokottnál mélyebb megértés, a dolgokra tágabb nézőpontból ránézés képessége, az új lehetőségek, az élettel való összehangolódottság, az áramlás.

A heti kb. 2x-i ZYO a Tudat-JelenLét olyan erőtere, ami újra és újra ráhangolja a Tudatodat a valódi Létedre, lényedre, mindaddig, amíg a Tudatosságod “kimozdul” a személyléttel való azonosulásra, azaz a negativitás, szenvedés különféle formáira. Olyan ez, mint az úszógumi, amire addig van szükség, amíg stabilan nem tudunk úszni.

Azt hogy mikor mi és hogyan történik, vagy hogy épp mi a témánk….. Az az adott pillanatban merül fel ugyanebből az Önvaló JelenLétből, szeretetből, örömből, akkor is mikor problémaként, bánatként, szenvedésként jelenik meg.

Ezért, ha szeretnéd tudni, hogy miről is van szó, legalább körülbelül, akkor kérlek nézegesd meg a Youtube-on a videókat, melyek korábbi ZYO-k részleteit (is) tartalmazzák.

Itt találod őket:

https://www.youtube.com/@KataFeketeZYO

Emellett – ha hív téged a ZYO – akkor érdemes legalább 1-1 alkalmat kipróbálni, mert nincs két egyforma ZYO, így a videók sem igazán tudják visszaadni, hogy mi is ez tulajdonképp. Ezért hívom egyszerűen ZYO-nak…. :).

A ZYO Belső Jóllét Tudatosság online klubhoz némi technikai infó

Bármikor csatlakozhatsz, nem feltétel, hogy ismerd a korábbi ZYO-kat, vagy hogy tudj bármit is…

Jöhetsz 1-1 alkalomra online, vagy részt vehetsz havi tagsággal is. Utóbbi esetben egyszerűen csak jobban megéri….

Havi tagság esetén vissza tudod nézni a ZYO-kat videóról, ill. lehetőséged van kapcsolódni egy zárt Facebook csoporton keresztül a többiekkel.

Elkötelezettség nincs, annyi alkalmon veszel részt, amennyin szeretnél, ill. havi tagság esetén is addig vagy velünk, amíg jól esik. 🙂 Csupán annyit kérek, hogyha már nem szeretnél résztvenni, akkor lépj ki a csoportból és tedd meg, hogy jelzel.

Időpont

Minden kedden és szombaton 19 órától, kb. 1,5 – 2 óra. Kivéve, amikor kivétel van :). A kivételeket pedig ebben az eseménynaptárban tudod ellenőrizni:

https://naturmagazin.hu/esemeny_naptar/kategoria/esemeny-naptar/

Vagy, ha havi tagságot választottál, akkor a kivételeket megtalálod a zárt Facebook csoportban.

Helyszín

Online, a Zoom rendszeren keresztül.

Az esemény a Zoom internetes rendszer használatával érhető el és utólag visszanézhető, sőt utólag is megvásárolható a hozzáférési jog.

Jelentkezésed után e-mail-ben küldöm el a Zoom eseményhez a linket, amivel be tudsz lépni a találkozóra és élőben látjuk, halljuk egymást.

Ha nem ismered a Zoom-ot, kérlek jelezd jelentkezéskor, s ekkor elküldöm neked a használatát segítő videót (pár perc, nagyon egyszerű).

Hozzájárulás

12 EUR /fő/alkalom, ami Ft-ban jelenleg 5.000 Ft/fő/alkalom

65 EUR/fő/havi tagság, ami jelenleg 25.000 Ft-ot jelent.

Az árak az EUR árfolyam szerint változik (csak, ha nagyobb árfolyam ingadozás van), mert így tudom biztosítani tevékenységem értékének állandóságát. Köszönöm a megértést.

A havi tagság minden hó 10-ig utalandó.

Jelentkezés 

katalin.fekete@naturmagazin.hu mail címen vagy lentebb a Hozzászólásoknál, kérlek segíts nekem azzal, hogy nem a Facebookon jelentkezel 🙂.

Jelentkezésedre válaszolva elküldöm az utalási adatokat, havi tagság esetén a csoporthoz a hozzáférést, egy alkalom esetén pedig a Zoom linket.

KÉRLEK JELENTKEZÉSKOR KÜLDD EL A SZÁMLÁZÁSI CíMEDET IS (függetlenül attól, hogy kérsz-e számlát vagy sem, én számlázok :)).

Elérhetőségem

Fekete Kata, ZYO 

Tel: +36 20 539 7717

Nézd meg ezt is

ZYO A belső életenergia felfedezése - Önvaló Tudatosság, mini elvonulás

ZYO A belső életenergia felfedezése – Önvaló Tudatosság, mini elvonulás dec. 1-3.

A belső életenergiát nemcsak érzékelni, figyelni, tudatosítani fogjuk, hanem ki is fejezzük, és megnézzük, hogy válik fizikaivá. 

2 hozzászólás

 1. Drága Kata!

  Hálásan köszönöm a tegnapi ingyenes Zyo lehetőséget! 🙂

  Csodálatos volt a közösség ereje, a meditáció, úgy tapasztaltam önmagam, ahogy még soha. Sajnos közben elment az áram és vele az internet. Vissza tudtam lépni és a bennem megjelenő bosszúság érzését és a gondolatokat is azonnal el tudtam engedni a térben, mintha mi sem történt volna. Aztán kis időre rá, újra elment és vissza sem jött (ez itt Nógrád megye 🙁 ) Picit bánt a dolog, de azt mondtad You Tube-on fent lesz és meg fogon ismételni.

  Megdöbbentő tapasztalás volt, hogy miután az ellenkező kicsi én elhallgatott, micsoda “élőség” (ahogy Te szoktad mondani) volt jelen. Nem tapasztaltam egy testet, sem egy külső világot, valahogy minden egynek érződött. Külön szeretetet sem éreztem, csak, hogy mintha minden sejtem táncolt volna a pillanatban 🙂 Csak egy valami létezett és élt és mivel magamat nem találtam, de mégis érződött egyfajta vanság, így nem lehetek más, mint AZ. Köszönöm Neked, hogy megmutattad 🙂

  Szeretettel ölellek!

  Évi

 2. Jelentkezem

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!