ZYO Az Önvaló teljessége fizikai életünkkel – Elvonulás aug. 23-28.

A  ZYO Az Önvaló Teljessége fizikai életünkkel a témája a mostani elvonulásunknak. 

A témát az a tapasztalat ihlette, ahogy látom, hogy sokunknál mennyire el van választódva a mindennapi életünk megélése az Önvaló megélésétől. Megéljük az Önvalót meditációban, vagy táncban, zenében, a flow-ban, aztán elmegyünk pl. dolgozni és mintha arra ez már nem vonatkozna, mintha akkor megint személlyé válnánk :). Ill. azt is látom, ahogy sokat tudunk az Önvalóról, de közben mégis “személyes” az életünk, mintha ez nem ugyanaz az EGY lenne. És ez csak két példa ahogyan az elkülönültség megjelenik.

Így ennek az elvonulásnak most van “célja” és ez egyúttal Egy a cél nélküli Önvalóval. 🙂 Ha jössz, akkor meglátod hogyan.

Az elvonulás e cél érdekében 6 napos (5 éjszaka) és így kerek egész, teljes, és a legapróbb részlete is ennek szolgálatában áll, ezért nem lehet és nem érdemes csak egy-egy részére jönni.

A teljesséből fogunk “elindulni”, elemekre bontjuk és végül újra összeáll teljességgé, csak így már felszabadul belőle az elkülönültség, nemcsak elméletben, hanem a megélés szintjén is. Azaz – amennyire csak lehetséges – fizikailag is tapasztalni fogjuk az Önvaló teljességét, azaz a fizikaiságot a Tudatosságban a Tudatosságként (Önvalóként). És független attól, hogy hol hiszed, hogy most tartasz, vagy hogy mit tudsz az Önvalóról most. Azaz nincs előfeltétel, sem előképzettség.

Az elvonuláson nagyrészt olyan formában tapasztaljuk Önvaló létünket, amiket az online keretek nem tesznek lehetővé és amik segítenek felismerni, hogy az Önvalót minden élethelyzetben élhetjük.

Az elvonuláson lesz:

 • olyan egyedi jóga, ami minden nap az adott napi témához kapcsolódik és azt támogatja elmén túli módon
 • észlelési – érzékelési gyakorlatok hangrezgés, mozgás, légzés, masszázs segítségével (mind könnyű és nem igényel tudást)
 • csukott szemű tánc (hogy ne befolyásoljon senkit a “másik”), ami az Önvaló érzékelhető tapasztalását szolgálja
 • vizi gyakorlatok, amik a víz áramlásán keresztül szolgálják az Önvaló tapasztalását
 • sámán tűzszertartás
 • olyan alkotás, amihez semmilyen tudásra nincs szükség. A lényege az Önvaló érzékelése, meglátod hogyan
 • együtt zenélés
 • a témánkat támogató Önvaló meditáció
 • kérdések-válaszok elsősorban az Önvaló megéléséhez kapcsolódóan

A programok reggeltől késő estig tartanak, azaz készülj úgy, hogy a teljes figyelmed itt lehessen. Ez a folyamatos “közösség” egyúttal az összekapcsolódottság, mint Egység fizikai megtapasztalását is lehetővé teszi, sőt magának az idő nélküliségnek a felismerését is.

Ez azt is jelenti, hogy egyfajta elköteleződés szükséges a részedről arra vonatkozóan, hogy megengedd a tapasztalást, miközben még nem mindig érted, hogy melyik részletnek mi köze az Önvalóhoz :).

Ez azt jelenti, hogy vállalod, hogy minden programon részt veszel, akkor is, ha furcsának tűnik számodra. Pl. lehet, hogy a jóga nem a kedvenced és szívesen kihagynád…. Ám ez nem sima jóga lesz :), egy mozaik az egészből.

A mozgás témákban Barna Dóri (mozgásmeditáció és szabadtánc vezető, női jóga oktató, szertartásvezető), a zenei témákban Juhász Enikő (A Mantra Love Space zenekar tagja), a masszázs témában Baróti Tündi (masszőr), az alkotásban Duró Anikó (vele szoktam alkotni) munkálkodnak velem a javunk szolgálatában.

Fekete Kata:

Barna Dóri:

Juhász Enikő:

 

Duró Anikó:

Baróti Tündi:

ZYO Az Önvaló Szeretet-Tudatosság csoport

Ez egy online csoport, ahol az Önvaló (a valódi Énünk) iránt érdeklődők interaktív eseményen találkoznak. Itt van megértés, tudás, észlelés, érzékelés, oldó, energia szintű támogatás, amennyire az online keretek ezt lehetővé teszik. Erről részleteket itt találsz.

Videók

Korábbi ZYOk-ból egy-egy részlet videót itt találsz a Youtube-on: https://www.youtube.com/channel/UCu40d8exg2ZqpFM0F0sTVUg

ZYO Az Önvaló Teljessége fizikai életünkkel – Időpont

2022. aug. 23-28.

Aug. 23-án 17.30-tól van közös vacsora és utána 19 órától az első közös program, azaz a legkésőbbi érkezés 18 óra.

Aug. 28-án ebéddel zárunk, kb. 13.30-kor.

Helyszín

Tölgyvilág Szabadidő Központ

Taksony, Sziget Sétány 7-9.

http://teszt.tolgyvilag.hu/

Szállás

Választható, hogy 4 vagy 6 személyes faházban szeretnél-e lakni.

Étkezés

Reggeli, ebéd, vacsora, húsmentes, de nem állati fehérje mentes étrend. Speciális étkezési igény esetén jelezz kérlek.

Ár

 • A ZYO ára:

Jún. 15-ig történő jelentkezés esetén: 43.000 Ft,

utána 50.000 Ft

(az alkotáshoz szükséges kellékekkel együtt és a közösségi terek használatával együtt)

ZYO havi tagsággal rendelkezők számára 43.000 Ft függetlenül a jelentkezés időpontjától.

 • A szállás és az étkezés ára:

4 fős faházban 31.250 Ft,

6 fős faházban 27.750 Ft.

Fizetési határidők

A szállás számára 10.000 Ft előleg fizetése szükséges jún. 16-ig. Ill. az ennél későbbi jelentkezéseknél a jelentkezéskor.

Az előleget aug. 1-ig tudod visszakapni (ezt követően már nem), ha valami miatt vissza kellene esetleg mondanod a részvételt. Ez azért fontos, mert ez magánkézben levő szállás, azaz ha nekünk fenntartja a helyet, akkor másnak nem tudja kiadni :).

Az elvonulás előlegen felüli részét legkésőbb aug. 18-ig utalással várjuk.

Az utalások 2 helyre történnek, mert a szállás+étkezés díját közvetlenül a szállásadónak utald kérlek. Az utalásokhoz szükséges információkat e-mailen fogom küldeni, ha jelentkeztél.

Jelentkezés – Előzetes jelentkezés feltétlenül szükséges

(a férőhelyek miatt)

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ AUG. 10.-IG VAGY KORÁBBAN, HA ELÉRTÜK A MAX. FÉRŐHELY SZÁMOT.

katalin.fekete@naturmagazin.hu mail címen vagy lentebb, itt a naturmagazin.hu -n, a Hozzászólásoknál,

Az elvonulással kapcsolatos kommunikáció közöttünk e-mailen fog zajlani, ezért is fontos, hogy lássam a mail címedet.

Kérlek segíts nekem azzal, hogy nem a Facebookon vagy a Youtube-on jelentkezel :), itt fennáll a lehetősége, hogy nem veszem észre a jelentkezésed.

Elérhetőségem

Fekete Kata, ZYO 

Nézd meg ezt is

ZYO Az Önvaló - Szeretet-Tudatosság online sorozat

ZYO Az Önvaló – online sorozat (Satsang)

Összekapcsolja az egyéni léted a szív-tudat-szeretet mélységgeddel és társakkal, akkiket ugyanaz a vágy hajt, lenni igaz önmagukként tudatosan

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!