ZYO Az Önvaló nem a semmi fogalma – Megtévesztő Egós semmi játszmák: Nov. 4.

A ZYO Az Önvaló nem a semmi fogalma c. esemény egy önfelszabadító, önismereti esemény, ahol a téves önmegítéléseink okozta szenvedések, problémák, korlátok és az ezekhez való ragaszkodások ismerődnek fel és foszlanak szét.  Bizonyos nézőpontból ez valamiféle felszabadulás. Az Önvaló Énedből nézünk rá – ahogy mindig – erre a témára is. Az sem baj, ha még nem tudod mi is ez az Önvaló dolog, rá fogsz jönni :). Ez nem a szokásos fejtágító. Az Önvalóra “épül”, szóval feje tetejére áll a szokott világod, és felolódnak benned a téves, ámde igaznak hitt berögződések, melyek miatt úgy látod a világot, mintha te a világtól különálló személyiség-test lennél (Egó). 

ZYO Az Önvaló nem a semmi fogalma – Ezen a napon ízekre szedjük az Egós semmi játszmákat

Mikor minket is elér a felismerés, hogy nem lehetünk csak a testünk, sem az elménk, sem a személyiségünk, sem ezek együttese, hirtelen mély vágy ébred bennünk, hogy megismerjük a valódi önmagunkat. Mikor az élet értelmét keressük, az is annak a vágya, hogy felfedezzük kik vagyunk valójában. Mikor dolgozunk magunkon, önismereti utakat járunk, meg akarjuk változtatni személyiségünk nem tetsző részeit, akkor is tudja bennünk valami, hogy van itt valami több, bennünk. Feltáratlanul.

Mikor rájövünk, hogy amit magunkban keresünk, úgy hívják Önvaló (összefoglalóan), akkor végre beáll a keresésünk fókusza a valódi cél irányába (ekkor ez még cél :)). Mikor végre helyén a fókuszunk és nagyon, nagyon akarjuk látni az Önvalónkat, akkor mi történik? Semmit sem látunk 🙂 🙂 🙂

Van, aki annyira néz, hogy még a szeme is beteg lesz :).

Jön a csalódás, hogy nekem miért nem megy? Mi a baj velem? Mit kell még tennem az ügy érdekében? Mit kéne másképp csinálni? Nálam mikor fog ez a megvilágosodás dolog bekövetkezni?

Mikor kezdjük megérteni, hogy ennek a semminek valahogy köze van az Önvalóhoz, akkor meg lelkesedni kezdünk: – “Hű végre, látom a semmit.” Aztán jön a hideg zuhany, hogy oké ezt látom, de hát nem érzek semmit :).

Aztán jönnek az olyan meglátások, minthogy, ha az Önvaló ilyen semmi, akkor inkább nem kell. Vagy az, hogy én ezt a semmit nem tudom elviselni. Vagy az, hogy ez mitől vagyok Én? És persze az, hogy ez a semmi túl félelmetes. No és az is, hogy nem akarok megsemmisülni :).

Van még sokféle semmi a semmi Egós játszmájában :).

Ezek mind olyan gondolatok, érzések, amikkel gondosan távoltartod magad a valódi Önmagadtól, miközben ugyanekkor lelkesen igyekszel megtalálni magadat.

Az Önvalót fedezed fel, önmagadban

Most is, ahogy a többi ZYO alkalmával is – valódi lényedet, az Önvalót fedezed fel. Lehet, hogy még nem tudod, nem érted, mégis az vagy (itt ezt is megtapasztalhatod). Valahol mélyen amögött az személyiség mögött, aminek hiszed magad, ott van az a csoda, az a teljesség, ami valójában vagy. Ez egy interaktív előadás, meditációs és tréning (gyakorlati) elemekkel, amely tükröt tart neked, hogy megláthasd benne a valódi lényednek ezt az arcát, és azt is ahol nem a valódi önmagadat éled. Az eseményen egyúttal ezek az eltérések oldódnak is, így mélyülsz a valódi lényedben, akkor is, ha már ismered azt. Ugyanekkor így oldódik az egós működésed is.

Tisztul a lelked a téves, örökölt mintáktól, tudatalatti programoktól, fölösleges szenvedéstől, problémáktól, szorongástól, félelemtől, zavaroktól, káosztól, stb., miközben érzékeled, tapasztalod önmagad a valódi lényedként.

Az egész ZYO HANGSÚLYOZOTTAN AZ ÖNVALÓRA “épül”, szóval ne egy szokványos fejtágítást várj :). A fentiek csupán tervezet, melyet az élet spontán átírhat a jelenlevők igényei, kérdései szerint.

Videók

Korábbi ZYOk-ból egy-egy részlet videót itt találsz a Youtube-on: https://www.youtube.com/channel/UCu40d8exg2ZqpFM0F0sTVUg

Erről az eseményről is videó készült, melynek megtekintési joga UTÓLAG IS megvásárolható a lenti áron, a lenti mail címen jelentkezve. 🙂

Időpont

2019. november 4-én KIVÉTELESEN HÉTFŐN, 18.30-kor, kb. 1,5-2 órás

Hozzájárulás

3.000 Ft/fő

(Videón, Skype-on is)

Helyszín

BIJO Energia Központ, XIII. Bp, Róbert K. krt. 96-100., Galéria 11-es terem.

Az eseményen Skype-on is részt tudsz venni vagy megvásárolhatod a videó felvétel megtekintési jogát. Mindkettőre a fenti ár érvényes.

Részvétel esetén a videót vissza tudod nézni és ennek nincs plusz költsége (jelenleg).

Jelentkezés 

katalin.fekete@naturmagazin.hu mail címen vagy lentebb a Hozzászólásoknál, kérlek segíts nekem azzal, hogy nem a Facebookon jelentkezel :).

Ha videót szeretnél, kérlek azt is itt jelezd.

VÁLTOZÁSOK LEHETSÉGESEK, EZÉRT KÉRLEK ÍRÁSBAN JELEZD RÉSZVÉTELI SZÁNDÉKOD, hogy értesíthesselek erről.

Mi az a ZYO?

További előadásokat itt találsz.

Elérhetőségem

Fekete Kata, természetgyógyász, ThetaHealing tanár, ZYO 

Nézd meg ezt is

ZYO Empátia - Hogyan "empatikus" az Önvaló Énünk?

ZYO Empátia – Hogyan “empatikus” az Önvaló Énünk? – Okt. 29.

Miért blokkoljuk öntudatlanul az empátiát? Hogyan hat a gyógyítók életére? Hogyan hat az empátia hiánya és a blokkolt empátia?

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.