ZYO Az Önvaló – Kapcsolódás egységben – Feb. 18-20. élőben

A ZYO Az Önvaló – Kapcsolódás egységben téma ezúttal fizikai helyszínen kel életre. 

Az egységből természetes módon áramlik az egymással való kapcsolódás.

Szeretet, öröm, ártatlan bizalom, nyugalom, bíztatás, felemelőség, könnyedség, egyfajta ösztönös, szándék nélküli jóság járja át.

Nem néha,

nem néhány emberrel,

nemcsak “pozitív” helyzetekben, hanem

általánosan, jellemzően.

Mikor mindkét fél “innen él” és ez magától értetődő a számára, akkor a kapcsolat érezhetően varázs :).

Mikor az egyik fél “él innen”, a kapcsolódás akkor is “gyógyító”.

Akkor is, ha csak egy röpke kapcsolódás, és akkor is, ha hosszabb távú.

 

A kapcsolatokban rejlő személyességben, ennek ellenére, ezzel együtt is, lehetőség van felfedezni, felismerni Önmagunkat Önvalóként, leoldva ezzel az egymástól és önmagunktól való elkülönültség rabláncait 🙂.

Ez az élő esemény elsősorban gyakorlati, nem elméleti. Olyan elemeket tartalmaz, amiket online nem tudunk megélni, kipróbálni.

Ezeket közösen megélve tapasztalható, észlelhető, érzékelhető az egység (nemcsak megtanulható vagy tudható). Érzékelési, észlelési gyakorlatok támogatják a még nem tudatosult kapcsolódási területek, szintek, energiák harmonizálódását az egységben. Segítik Észlelni (nemcsak elméletileg érteni) az egységet bárkivel (nemcsak a szeretteinkkel). A gyakorlatok közösek, együtt vagy párosával valóak.

A ZYO-t zenés rezgés gyakorlat is támogatja.

Az esemény természetes korlátaiból fakadóan nem oldja meg az összes kapcsolódási, egység problémát :), mert ez a megélt, megtestesített megvilágosodás folyamata maga (ehhez javaslom a ZYO csoportot, lsd. lentebb). Azaz nem egyetlen pillanat, mint Önvaló önmagunk felismerése. Az esemény lehetővé teszi az egység és a vele járó fent leírt tapasztalatok érzékelését, függetlenül attól, hogy “hol tartunk” a megvilágosodással. Ez a tapasztalás segíti, energizálja, erőt ad az elkülönültség, az egó azonosultság lebomlásához. Bepillantás abba, hogy milyen érzékelni a kapcsolatokat egó nélkül, megvilágosodás “előtt” is.

A jelenlét meditációs gyakorlatok erő-energia teret hoznak létre, amit finom érzékeléssel érzékelhetsz. Ez a tér nélkülözhetetlen a megszokotthoz képest élesebb, tisztább észleléshez, a gyakorlatokhoz. Emiatt ezeket közösen van értelme végezni. Emellett a gyakorlatok többsége ismétléssel elveszíti a hatását :).

Emiatt videó várhatóan nem készül. Az esemény egyedi, ebben a formában nem ismétlődő.

KÉRLEK HOZZ MAGADDAL:

  • szembekötőt
  • papírt, tollat
  • jógamatracot vagy párnát, ha tudsz a földre ülni – ha nincsenek testi akadályai, akkor ideális (energia szempontból), ha tudsz a földre ülni :), akár úgy is, hogyha hozol háttámlás, láb nélküli ülést (ha van)
  • kényelmes ruhát, amiben jól esik mozogni (ne nagy mozgásra gondolj :))
  • enni és innivalót
  • a cipőt levesszük a terembe lépés előtt, ha fázik a lábad, hozz meleg zoknit (fontos, hogy puha legyen, ne cipő, papucs a mozgásos gyakorlatok miatt).

KÉRLEK LÉGY ERRE TEKINTETTEL:

  • a csend alapvető fontosságú végig, nemcsak azért mert ez a Tudat-Szeretet-Lét, hanem mert ez teszi lehetővé, hogy észre lehessen venni olyasmit, amit a szokásos “zaj” nem tesz lehetővé, azaz a lehető legszükségesebbre szorítjuk a társalgást
  • a cipőket levesszük
  • a kabátok legyenek a ruhatárban

ZYO Az Önvaló Szeretet-Tudatosság csoport

Ez egy online csoport, ahol az Önvaló (a valódi Énünk) iránt érdeklődők interaktív eseményen találkoznak. Itt van megértés, tudás, észlelés, érzékelés, oldó, energia szintű támogatás, amennyire az online keretek ezt lehetővé teszik. Erről részleteket itt találsz.

Videók

Korábbi ZYOk-ból egy-egy részlet videót itt találsz a Youtube-on: https://www.youtube.com/channel/UCu40d8exg2ZqpFM0F0sTVUg

ZYO Az Önvaló – Kapcsolódás egységben

Az esemény 3 napos.

Feb. 18-án (péntek) 17.30-tól 19.30-ig

Feb. 19-én (szombat) 9-től 12.30-ig

Feb. 20-án (vasárnap) 9-től 12.30-ig

Helyszín

http://www.cserepeshaz.hu/?content=dct&did=4

Hozzájárulás

22.000 Ft/fő

ZYO  csoport tagok számára 12.000 Ft/fő

Fizetés

Átutalással, az esemény kezdete előtt. E-mail címedre küldöm az utalási adatokat.

Jelentkezés 

katalin.fekete@naturmagazin.hu mail címen vagy lentebb a Hozzászólásoknál, kérlek segíts nekem azzal, hogy nem a Facebookon jelentkezel 🙂.

Elérhetőségem

Fekete Kata, ZYO 

Nézd meg ezt is

ZYO Áramló Életöröm . Önvaló

ZYO Áramló Életöröm – Önvaló találkozó élőben – Ápr. 22-23-24.

Ez az önmegismerés áramlás, kiterjedés, tágulás, öröm és önszeretet tapasztalás. Olyan gyakorlatokkal, melyek ezt lehetővé teszik.

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!