ZYO Az Önvaló Énünk – Spontán témák, ahogy szeretnétek

A ZYO Az Önvaló Énünk c. esemény egy érzelem felszabadító, önismereti esemény, ahol ezúttal spontán alakul ki, hogy mi legyen a témánk, aszerint, amit szeretnétek és aszerint, ami magától érkezik.  Az Önvaló Énedből nézünk rá a kérdéseidre, gyakran olyanokra is, amiket fel sem tettél, csak benned vannak. Ránézünk – ha így a jó – a kapcsolódó belső folyamatokra, gondolkodási mintáinkra, szokásainkra, tudatalatti hitrendszereinkre, amelyek eredményeként elválasztottnak érzed magadat a valódi Önmagadtól, ami miatt úgy érzed nem tudod megvalósítani magadat, stb. Az sem baj, ha még nem tudod mi is ez az Önvaló dolog. 

Az eseményről videó készült, melynek megtekintési joga utólag is megvásárolható. 

Most is, ahogy a többi ZYO alkalmával is – valódi lényedet, az Önvalót fedezed fel. Lehet, hogy még nem tudod, nem érted, mégis az vagy (itt ezt is megtapasztalhatod). Valahol mélyen amögött az személyiség mögött, aminek hiszed magad, ott van az a csoda, az a teljesség, ami valójában vagy. Ez egy interaktív előadás, meditációs és tréning (gyakorlati) elemekkel, amely tükröt tart neked, hogy megláthasd benne a valódi lényednek ezt az arcát, és azt is ahol nem a valódi önmagadat éled. Az eseményen egyúttal ezek az eltérések oldódnak is, így mélyülsz a valódi lényedben, akkor is, ha már ismered azt. Ugyanekkor így oldódik az egós működésed is.

Tisztul a lelked a téves, örökölt mintáktól, tudatalatti programoktól, miközben érzékeled, tapasztalod önmagad a valódi lényedként.

ZYO Az Önvaló Énünk

Lehet bármilyen önismereti, öngyógyító, Önvaló kérdésed, vagy csak az energiában szeretnél lenni. Bármi lehetséges. Meglátjuk együtt mi alakul spontán.

Korábbi hasonló események részleteit most is megnézheted itt vagy a Youtube-on.

ZYO –  Időpont

2019. július 30-án 18.30-kor

Hozzájárulás

3.000 Ft/fő

Helyszín

BIJO Energia Központ, XIII. Bp, Róbert K. krt. 96-100., Galéria 11-es terem.

Az eseményen Skype-on is részt tudsz venni vagy megvásárolhatod a videó felvétel megtekintési jogát. Mindkettőre a fenti ár érvényes.

Részvétel esetén a videót vissza tudod nézni.

Jelentkezés 

katalin.fekete@naturmagazin.hu mail címen vagy lentebb a Hozzászólásoknál, kérlek segíts nekem azzal, hogy nem a Facebookon jelentkezel :).

VÁLTOZÁSOK LEHETSÉGESEK, EZÉRT KÉRLEK ÍRÁSBAN JELEZD RÉSZVÉTELI SZÁNDÉKOD, hogy értesíthesselek erről.

Mi az a ZYO?

További előadásokat itt találsz.

Elérhetőségem

Fekete Kata, természetgyógyász, ThetaHealing tanár, ZYO (ha nem jelenik meg a link itt, kérlek keress rám a magazin keresőjében)

Korábbi események videóit itt találod.

Nézd meg ezt is

ZYO A Tökéletes Énünk - Hogy hozzam ki magamból a legjobbat?

ZYO A Tökéletes Énünk – Hogy hozzam ki magamból a legjobbat? Okt. 5.

Mi kell ahhoz, hogy ki tudjon fejeződni a legjobb, ami bennem van? Milyen rejtett belső kincseim vannak? Hogyan éljek maszkok nélkül?

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.