ZYO Az Eredendő JÓ-ság bennünk él, Önvaló online – nov. 10.

A ZYO Az Eredendő JÓ-ság bennünk él c. online esemény a JÓságot az Önvaló “szemszögéből” közelíti meg. A Jóság nem csak az angyaloké, nem angyali, nagyon is emberi… Nézzük meg erről az oldalról…. 

A jóság nem a rossz-ság ellentéte. Küzdünk a jóért és harcolunk a rossz ellen, abban a meggyőződésben, hogy tudjuk,  mi a jó és mi a rossz. Hitler is így hitte :). Most akkor kinek a Jó-ja a jó?

Csak az angyaloké? Lehet a Jó emberi? Vagy isteni? Hol van a JÓ-ság? Rossz nélkül létezhet jó? Vagy lehet-e egyszerűen csak minden jó?

Hát hogy is lehetne?

Tele vagyunk félelemmel, hogy nehogy rossznak tartsanak, nehogy rosszul tegyünk valamit, nehogy kiderüljön, hogy nem vagyunk elég jók. Mert azt hisszük, hogy tudjuk mi a jó és rossz…

Azt hisszük, hogy tudjuk, hogy mi bizony nem lehetünk elég jók…, nem megy elég jól nekünk valami, valamit rosszul teszünk… Mindez pedig jó szándékból történik. Jót akarunk, jól akarjuk, mindenkinek, magunknak is. Fura, akkor miért nem érezzük mindig jól magunkat?

Mégis, hol a jóság? Mi a jó? Honnan tudjuk biztosan, hogy az tényleg jó-e? Honnan tudjuk, hogy van rossz, vagy csak mi látjuk így?

A tapasztalatból? És a tapasztalatot mi alapján tudtuk jónak vagy rossznak megítélni? Ehhez eleve tudnunk kellett mi a jó és mi a rossz tapasztalat… Ugye? Ha nem a tapasztalatból tudtuk, akkor honnan? 🙂 🙂 🙂

Ilyesmi kérdések és még sok más mélyére nézünk 🙂 :).

Ez az esemény is önfelszabadító, valódi Én, Önvaló – gyakorlati, önismereti esemény.

Ha nem tudsz rajta résztvenni, akkor kérheted a videó megtekintési jogát utólag is.

Az Önvalót fedezed fel, önmagadban

Most is, ahogy a többi ZYO alkalmával is – valódi lényedet, az Önvalót fedezed fel. Lehet, hogy még nem tudod, nem érted, mégis az vagy (itt ezt is megtapasztalhatod). Valahol mélyen amögött az személyiség mögött, aminek hiszed magad, ott van az a csoda, az a teljesség, ami valójában vagy. Ez egy interaktív előadás, meditációs és tréning (gyakorlati) elemekkel, amely tükröt tart neked, hogy megláthasd benne a valódi lényednek ezt az arcát, és azt is ahol tévesen azonosítod magadat valami mással. Az eseményen egyúttal ezek az eltérések oldódnak is, így mélyülsz a valódi lényedben, akkor is, ha már ismered azt. Ugyanekkor így oldódik az egós működésed is.

Tisztul az elméd a téves, örökölt mintáktól, tudatalatti programoktól, fölösleges szenvedéstől, problémáktól, szorongástól, félelemtől, zavaroktól, káosztól, stb., miközben érzékeled, tapasztalod önmagad a valódi lényedként.

Az egész ZYO HANGSÚLYOZOTTAN AZ ÖNVALÓRA “épül”, szóval engedj el minden elvárást, elképzelést…. 🙂

Videók

Korábbi ZYOk-ból egy-egy részlet videót itt találsz a Youtube-on: https://www.youtube.com/channel/UCu40d8exg2ZqpFM0F0sTVUg

ZYO Az eredendő JÓ-ság – Időpont

2020. nov. 10. 18.00- kb. 20.00-ig és

nov. 14.-én 9.00-tól kb. 11.00-ig

Az időtartamok az élettől függenek :), ezért a kb.

Helyszín

Online, a Zoom rendszeren keresztül.

Az esemény a Zoom internetes rendszer használatával érhető el és utólag visszanézhető, sőt utólag is megvásárolható a hozzáférési jog.

Jelentkezésed után e-mail-ben küldöm el a Zoom eseményhez a linket, amivel be tudsz lépni a találkozóra és élőben látjuk, halljuk egymást.

Ha nem ismered a Zoom-ot, kérlek jelezd jelentkezéskor, s ekkor elküldöm neked a használatát segítő videót (pár perc, nagyon egyszerű).

Hozzájárulás

8.000 Ft/fő, fizetés utalással.

Kérlek jelezd (e-mailen), ha szeretnél résztvenni az eseményen, de a jelenlegi helyzetben ez számodra túl magas összeg. Írd meg mennyit tudsz úgy bevállalni, hogy az ne okozzon gondot, és – automatikusan – megkapod ezt a lehetőséget.
Nincs szükségem magyarázatra, megbízom benned, csak az összeget írd meg.

Ha pedig a jelenlegi helyzetedben is rendben vagy anyagilag, akkor kérlek segítsd a többieket azzal, hogy a teljes összeget fizeted. Köszönöm szépen!

ZYO Tagsággal rendelkezőknek (kattints a részletekért, ha érdekel) az esemény ingyenes! 

Jelentkezés 

katalin.fekete@naturmagazin.hu mail címen vagy lentebb a Hozzászólásoknál, kérlek segíts nekem azzal, hogy nem a Facebookon jelentkezel 🙂.

Jelentkezésedre válaszolva elküldöm az utalási adatokat. Ha már utaltál korábban: vigyázat, új számlaszámom van!

Mi az a ZYO?

További előadásokat itt találsz.

Elérhetőségem

Fekete Kata, ZYO 

Nézd meg ezt is

ZYO Áramló Életöröm . Önvaló

ZYO Áramló Életöröm – Önvaló találkozó élőben – Ápr. 22-23-24.

Ez az önmegismerés áramlás, kiterjedés, tágulás, öröm és önszeretet tapasztalás. Olyan gyakorlatokkal, melyek ezt lehetővé teszik.

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!