ZYO Az áldozat tudatalatti programjai Önvaló szemmel, 4 részes

A ZYO Az áldozat tudatalatti programjai c. online esemény Önvaló Énedből tudatosítja és oldja az áldozat programokat, melyek az elméd tudatalatti emlékeiből táplálkozva szenvedést okoznak, múltba ragadást eredményeznek, ismétlődő negatív tapasztalást hoznak létre, ráadásul megnehezítik a megvilágosodást, a valódi Éned, szeretet léted megtapasztalását. 

Az áldozat programokkal gyakran épp az a baj, hogy nem veszed észre őket, mert annyira megszoktad az ebből kiinduló működést. Talán fel sem tűnik, hányszor hozol áldozatot (fölöslegesen), mennyi nehézséget, problémát veszel a nyakadba a benned élő áldozat program miatt. Vagy hányszor rendeled magad alá valaminek, valakinek, s hányszor érzed magad gyengének, tehetetlennek ugyanezért. Vajon tényleg meg kell-e határozniuk a körülményeknek téged? Az elfogadás vajon valóban azt kell-e jelentse, hogy te szenvedjél? Vajon hányszor takarja el az elfogadás a mélyben meghúzódó áldozat programot? Vajon tényleg türelmesnek, toleránsabbnak kell-e lenned, vagy inkább egy áldozat programot kéne felismerned? Vajon tényleg önzetlen vagy-e, vagy egy áldozat program dolgozik benned ezen a címen? Vajon tényleg X.Y. a rossz veled, vagy te vagy magaddal az, egy áldozat program hatására?

Úgy érzed függsz a körülményektől? Úgy érzed, hogy meghatározza a múltad, hogy milyen vagy, hogyan élsz? Vajon mennyire kell ennek így lennie? Miért?

Feláldozol valamit valamiért? Szükségesnek érzed, hogy áldozatot kell hozni?

Erről és még sok másról lesz szó az áldozatisággal kapcsolatosan.

Ez az esemény is önfelszabadító, valódi Én, Önvaló – gyakorlati, önismereti esemény, ami ezúttal kifejezetten old is.

Az Önvalót fedezed fel, önmagadban

Most is, ahogy a többi ZYO alkalmával is – valódi lényedet, az Önvalót fedezed fel. Lehet, hogy még nem tudod, nem érted, mégis az vagy (itt ezt is megtapasztalhatod). Valahol mélyen amögött az személyiség mögött, aminek hiszed magad, ott van az a csoda, az a teljesség, ami valójában vagy. Ez egy interaktív előadás, meditációs és tréning (gyakorlati) elemekkel, amely tükröt tart neked, hogy megláthasd benne a valódi lényednek ezt az arcát, és azt is ahol tévesen azonosítod magadat valami mással. Az eseményen egyúttal ezek az eltérések oldódnak is, így mélyülsz a valódi lényedben, akkor is, ha már ismered azt. Ugyanekkor így oldódik az egós működésed is.

Tisztul az elméd a téves, örökölt mintáktól, tudatalatti programoktól, fölösleges szenvedéstől, problémáktól, szorongástól, félelemtől, zavaroktól, káosztól, stb., miközben érzékeled, tapasztalod önmagad a valódi lényedként.

Az egész ZYO HANGSÚLYOZOTTAN AZ ÖNVALÓRA “épül”, szóval engedj el minden elvárást, elképzelést…. 🙂

Videók

Korábbi ZYOk-ból egy-egy részlet videót itt találsz a Youtube-on: https://www.youtube.com/channel/UCu40d8exg2ZqpFM0F0sTVUg

ZYO Az áldozat tudatalatti programjai – Időpont

2020. júl. 9-én 18.00-tól kb. 20.00-ig

2020. júl. 14-én 18.00-tól kb. 20.00-ig

2020. júl. 18-án 9.00-tól kb. 11.00-ig

2020. júl. 21-én 18.00-tól kb. 20.00-ig

Az időtartamok az élettől függenek :), ezért a kb.

A ZYO MÁR MEGVALÓSULT, íGY UTÓLAGOS MEGTEKINTÉSI JOGOT KÉRHETSZ AZ ESEMÉNY VIDEJÓJÁHOZ.

Helyszín

Online, a Zoom rendszeren keresztül.

Az esemény a Zoom internetes rendszer használatával érhető el és utólag visszanézhető, sőt utólag is megvásárolható a hozzáférési jog.

Jelentkezésed után e-mail-ben küldöm el a Zoom eseményhez a linket, amivel be tudsz lépni a találkozóra és élőben látjuk, halljuk egymást.

Ha nem ismered a Zoom-ot, kérlek jelezd jelentkezéskor, s ekkor elküldöm neked a használatát segítő videót (pár perc, nagyon egyszerű).

Hozzájárulás

20.000 Ft/fő, fizetés utalással.

Kérlek jelezd (e-mailen), ha szeretnél résztvenni az eseményen, de a jelenlegi helyzetben ez számodra túl magas összeg. Írd meg mennyit tudsz úgy bevállalni, hogy az ne okozzon gondot, és – automatikusan – megkapod ezt a lehetőséget.
Nincs szükségem magyarázatra, megbízom benned, csak az összeget írd meg.

Ha pedig a jelenlegi helyzetedben is rendben vagy anyagilag, akkor kérlek segítsd a többieket azzal, hogy a teljes összeget fizeted. Köszönöm szépen!

ZYO Tagsággal rendelkezőknek (kattints a részletekért, ha érdekel) az esemény ingyenes! 

Jelentkezés 

katalin.fekete@naturmagazin.hu mail címen vagy lentebb a Hozzászólásoknál, kérlek segíts nekem azzal, hogy nem a Facebookon jelentkezel :).

Jelentkezésedre válaszolva elküldöm az utalási adatokat. Ha már utaltál korábban: vigyázat, új számlaszámom van!

Mi az a ZYO?

További előadásokat itt találsz.

Elérhetőségem

Fekete Kata, ZYO 

Nézd meg ezt is

A szenvedés mély gyökere az elkülönültségbe, elválasztottságba vetett hit

A szenvedés mély gyökere az elkülönültség, az elválasztottság

Nem az elméből, hanem Innen látható a szenvedés mély gyökere... Mit hiszel magadról? Mennyire szenvedsz ettől? Látod-e az összefüggést?

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!