ZYO Ártatlanság – Az Önvaló Énünk eredendő ártatlansága

A ZYO Ártatlanság c. online esemény tudatosítja a benned rejlő eredendő ártatlanságot, amely nincs kitéve igazságtalanságnak, bántásnak, áldozattá válásnak. Az örömhöz és a békéhez tartozik, a lényed illata, amit a félelmek, problémák, az általános emberi tudatállapot mélyen elnyomhat, elrejthet előled. Pedig ebben (is) rejlik belső szabadságod, örömöd, békéd, szóval elmén túli jól-léted. 

Gondolhatod magad hibásnak, rosszat okozónak, pedig legbelül, eredendően ártatlan vagy  Amíg ezt nem érzed meg magadban, addig könnyen magukkal ragadnak a hibázós, okozós gondolatok , az őket követő önmarcangolással együtt …. Aztán a végén már azért halmozol hibát hibára, mert már eleve elkönyvelted, hogy te a hibás típus vagy.

Ez az esemény is önfelszabadító, valódi Én, Önvaló – gyakorlati, önismereti esemény.

Az Önvalót fedezed fel, önmagadban

Most is, ahogy a többi ZYO alkalmával is – valódi lényedet, az Önvalót fedezed fel. Lehet, hogy még nem tudod, nem érted, mégis az vagy (itt ezt is megtapasztalhatod). Valahol mélyen amögött az személyiség mögött, aminek hiszed magad, ott van az a csoda, az a teljesség, ami valójában vagy. Ez egy interaktív előadás, meditációs és tréning (gyakorlati) elemekkel, amely tükröt tart neked, hogy megláthasd benne a valódi lényednek ezt az arcát, és azt is ahol tévesen azonosítod magadat valami mással. Az eseményen egyúttal ezek az eltérések oldódnak is, így mélyülsz a valódi lényedben, akkor is, ha már ismered azt. Ugyanekkor így oldódik az egós működésed is.

Tisztul az elméd a téves, örökölt mintáktól, tudatalatti programoktól, fölösleges szenvedéstől, problémáktól, szorongástól, félelemtől, zavaroktól, káosztól, stb., miközben érzékeled, tapasztalod önmagad a valódi lényedként.

Az egész ZYO HANGSÚLYOZOTTAN AZ ÖNVALÓRA “épül”, szóval engedj el minden elvárást, elképzelést…. 🙂

Videók

Korábbi ZYOk-ból egy-egy részlet videót itt találsz a Youtube-on: https://www.youtube.com/channel/UCu40d8exg2ZqpFM0F0sTVUg

ZYO Ártatlanság – Időpont

2020. júl. 23-án 18.00-tól kb. 20.00-ig

Az időtartamok az élettől függenek :), ezért a kb.

A ZYO MÁR MEGVALÓSULT, íGY UTÓLAGOS MEGTEKINTÉSI JOGOT KÉRHETSZ AZ ESEMÉNY VIDEJÓJÁHOZ.

Helyszín

Online, a Zoom rendszeren keresztül.

Az esemény a Zoom internetes rendszer használatával érhető el és utólag visszanézhető, sőt utólag is megvásárolható a hozzáférési jog.

Jelentkezésed után e-mail-ben küldöm el a Zoom eseményhez a linket, amivel be tudsz lépni a találkozóra és élőben látjuk, halljuk egymást.

Ha nem ismered a Zoom-ot, kérlek jelezd jelentkezéskor, s ekkor elküldöm neked a használatát segítő videót (pár perc, nagyon egyszerű).

Hozzájárulás

3.000 Ft/fő, fizetés utalással.

Kérlek jelezd (e-mailen), ha szeretnél résztvenni az eseményen, de a jelenlegi helyzetben ez számodra túl magas összeg. Írd meg mennyit tudsz úgy bevállalni, hogy az ne okozzon gondot, és – automatikusan – megkapod ezt a lehetőséget.
Nincs szükségem magyarázatra, megbízom benned, csak az összeget írd meg.

Ha pedig a jelenlegi helyzetedben is rendben vagy anyagilag, akkor kérlek segítsd a többieket azzal, hogy a teljes összeget fizeted. Köszönöm szépen!

ZYO Tagsággal rendelkezőknek (kattints a részletekért, ha érdekel) az esemény ingyenes! 

Jelentkezés 

katalin.fekete@naturmagazin.hu mail címen vagy lentebb a Hozzászólásoknál, kérlek segíts nekem azzal, hogy nem a Facebookon jelentkezel :).

Jelentkezésedre válaszolva elküldöm az utalási adatokat. Ha már utaltál korábban: vigyázat, új számlaszámom van!

Mi az a ZYO?

További előadásokat itt találsz.

Elérhetőségem

Fekete Kata, ZYO 

Nézd meg ezt is

ZYO A vágyak megvalósulása

ZYO A vágyak megvalósulása és az Önvaló – online, Szept. 8.

Górcső alá veszi azt, ami bennünk lejátszódik, amikor vágyunk valamire. Bennünk, Önvalóban. Íme egy kis vágy tudatosság :):

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!