ZYO Áramló Életöröm – Önvaló találkozó élőben – Ápr. 22-23-24.

A ZYO Áramló Életöröm téma ezúttal fizikai helyszínen, élőben tapasztalható meg. 

A fizikai találkozunk lehetőséget ad olyan gyakorlatokra, amelyek érezhető, érzékelhető fizikai tapasztalást (nem csupán elméletit) jelentenek a témához kapcsolódóan. Együttlétünk lehetővé teszi, hogy az Önvaló-Tudatosság (a valódi Énünk) erőtere fizikailag is érezhető, észlelhető, érzékelhető legyen, azok számára is, akiknek online nem megy át, vagy úgy érzik, hogy egyedül nem sikerül.

Önvalóként, azaz a személy, az egó nélküli valódi önmagunkként, tudatosan létezve, az élet a könnyűség áramlása, tiszta öröm. Az önismeret ebben nem munka, nem fáradtság, hanem áramlás, kiterjedés, tágulás, öröm és önszeretet. Tudatosan, folyamatosan egységbe kerülünk, a személy nélküli önmagunk részeivel, érezve, érzékelve, hogy ez nem elmélet, nem filozófia, nem elképzelés, hanem  inkább megélt tapasztalás, s ennek köszönhetően “saját” tudás. Ez a Tudatosság igazságának folyamatos tudatosulása, azaz valódi önismeret. Ez maga öröm áramlás, maga az élettel teliség tapasztalása. Életenergia, amely a Szeretet-Tudatosság önmegismerése, öntapasztalása – a Te öntapasztalásod – maga.

Az is az öröm áramlása – s nem szükségszerűen a negatív érzeteké -, ahogy felfedezzük önmagunk addig ismeretlen részeit, azaz, mintha visszaáramlanának hozzánk, s ezáltal “egyesülnek” a részeink, hogy teljes, egészekként tapasztalhassuk önmagunkat. Ilyen módon egyfajta életerő, életenergia fokozódás jelenik meg bennünk, amitől élettelibbnek érzékeljünk magunkat. Azaz fokozódik az öröm. Ez az öröm a “sajátunk”, mert nem “kívülről” jön, hanem az önmagunk részeivel való újraegyesülés adja vissza, az eredeti örömöt. Azaz ez az öröm megmarad.

A ZYO Áramló Életöröm ezúttal 3 napos felfedező út

Természetesen részeink újra egyesülése, a teljesség, az Életöröm Áramlás megismerése nem egy 3 napos folyamat :). Viszont a 3 nap ízelítő, amire utána támaszkodni tudunk, mert már érezzük, tudjuk, hogy lehetséges így is… :).

Segít megtalálni, megérteni, megérezni, észlelni az öröm-áramlás minőségét. Azt, ahogy nem az emberi énünknek kell megszereznie a dolgokat, hanem azok áramlanak felénk. Ízelítőt ad abból, hogy ez milyen tapasztalás. Ízelítő abból, hogy ez ki tud terjedni a hétköznapi életünkre is.

Előfordulhat

Ez a felfedező út ugyanakkor oldódással jár együtt. Lesznek olyan érzések, érzetek, amik addig nem tudatosultak, most viszont teret kapnak. Olyan érzetek lehetnek, melyek eddig blokkolták bennünk az áramlást, s ezt azért tudták megtenni, mert valamilyen módon tartottunk tőlük (tudatalatt), azaz negatívként azonosította őket az elménk.

Ez azt jelenti, hogy lehetnek olyan pillanatok, amikor nem fogod magad jól érezni – átmenetileg -. Nem azért mert valami rossz történik, hanem mert feljött a felszínre valami, ami el volt addig nyomva, és ilyen módon oldódik. Mikor feloldódik, meglátod mögötte, mindazt, amit eltakart, s hogy ez bizony valami jóóóóó :).

ELŐFELTÉTEL

NINCS.

ELŐZETES TUDÁS NEM SZÜKSÉGES.

MINDEGY HOL TARTASZ A MEGVILÁGOSODÁSSAL, AZ ÖNVALÓVAL, MAGADDAL, VAGY HOGY EGYÁLTALÁN TUDSZ-E RÓLA BÁRMIT IS.

Kivéve, hogy ne állj tudatmódosító szerek hatása alatt. Ill. fontos, hogy tudd:

Nem történik sem pszichikai, lelki kezelés, sem fizikai gyógyítás, sem egyén fókuszú oldás. Ehhez nem áll rendelkezésre elegendő idő, sem lehetőség. Így ezeket ne bízd rá erre az eseményre.

Amire számíts:

 • meditáció
 • zene és zenés gyakorlatok (nincs szükség zenei tudásra, sem jó hangra, sem énektudásra)
 • mozgás és mozdulatlanság – áramlás gyakorlatok, akár csukott szemmel
 • kötöttség nélküli, könnyűség – életöröm tánc (ahol nem néz senki, senkit, csukva van a szemünk). Ehhez nincs szükség semmilyen tánctudásra. Ez egy öröm-áramlás belső folyamatot segít megtapasztalni neked.

Ami fontos, hogy ne legyen olyan betegséged, ami miatt nem szabad mozognod (enyhe, finom, könnyű mozgásra gondolj itt). Erőteljes, teljesítmény mozgás nem lesz. :).

 

A ZYO-ról videó nem készül. Az esemény egyedi, ebben a formában nem ismétlődő.

 

KÉRLEK HOZZ MAGADDAL:

 • szembekötőt
 • papírt, tollat (szombaton és vasárnap)
 • jógamatracot vagy párnát, ha tudsz a földre ülni – ha nincsenek testi akadályai, akkor ideális (energia szempontból), ha tudsz a földre ülni :), akár úgy is, hogyha hozol háttámlás, láb nélküli ülést (ha van)
 • kényelmes ruhát, amiben jól esik mozogni (ne nagy mozgásra gondolj :))
 • enni és innivalót (NINCS BÜFÉ, ILL. MACERÁS :))
 • a cipőt levesszük, ha fázik a lábad, hozz meleg zoknit (fontos, hogy puha legyen, ne cipő, papucs a mozgásos gyakorlatok miatt)
 • szombaton elképzelhető, hogy leszünk szabadtéren is, lehet, hogy mozgásban és lehet, hogy a földre is ülünk, kérlek készülj ehhez mérten.

KÉRLEK LÉGY ERRE TEKINTETTEL:

 • a csend alapvető fontosságú végig, nemcsak azért mert ez a Tudat-Szeretet-Lét, hanem mert ez teszi lehetővé, hogy észre lehessen venni olyasmit, amit a szokásos “zaj” nem tesz lehetővé, azaz a lehető legszükségesebbre szorítjuk a társalgást
 • a cipőket levesszük
 • a kabátok legyenek a ruhatárban

ZYO Az Önvaló Szeretet-Tudatosság csoport

Ez egy online csoport, ahol az Önvaló (a valódi Énünk) iránt érdeklődők interaktív eseményen találkoznak. Itt van megértés, tudás, észlelés, érzékelés, oldó, energia szintű támogatás, amennyire az online keretek ezt lehetővé teszik. Erről részleteket itt találsz.

Videók

Korábbi ZYOk-ból egy-egy részlet videót itt találsz a Youtube-on: https://www.youtube.com/channel/UCu40d8exg2ZqpFM0F0sTVUg

ZYO Áramló Életöröm

Esemény 3 napos.

Ápr. 22-én (péntek) 17.30-tól 19.30-ig

Ápr. 23-án  (szombat) 9-től 16.00-ig

Ápr. 24-én (vasárnap) 9-től 12.00-ig

Helyszín

http://www.kulturliget.hu/megkozelites

Erzsébetligeti Színház

SASSZÉ TEREM!!!!

(Corvin Művelődési Ház)

1165 Budapest Hunyadvár u. 43/c.

Hozzájárulás

25.000 Ft/fő

ZYO  csoport tagok számára 15.000 Ft/fő

Fizetés

Átutalással, az esemény kezdete előtt. E-mail címedre küldöm az utalási adatokat.

Jelentkezés – Előzetes jelentkezés szükséges

katalin.fekete@naturmagazin.hu mail címen vagy lentebb, itt a naturmagazin.hu -n, a Hozzászólásoknál, kérlek segíts nekem azzal, hogy nem a Facebookon jelentkezel 🙂.

Elérhetőségem

Fekete Kata, ZYO 

Nézd meg ezt is

ZYO Az Önvaló - Kapcsolódás egységben

ZYO Az Önvaló – Kapcsolódás egységben – Feb. 18-20. élőben

Érzékelési, észlelési gyakorlatok fizikailag, élőben támogatják a nem tudatosult kapcsolódási területek, szintek, energiák harmonizálódását az egységben.

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!