ZYO Ami éppen aktuális – Önvaló, online – máj. 4.

A ZYO Ami éppen aktuális “központja” az Önvaló, a valódi Énünk, azaz nem a személyiségünket fejlesztjük, noha “mellékhatásként” úgy tűnhet, mintha a személyiségünk “válna jobbá”. Hagyjuk, hogy az élet spontán kibontsa azt, amit épp igényel:

Ehhez segítség, amit érdemes észrevenned magadban – ezek azok, amiket feltétlenül érdemes letisztázni, egészen az egyértelműség szintjéig:
Vajon megy-e, hogy érezzem a világot magamban? Vagy ott “tartok”, hogy ezt megértettem és még nem tudok “mit kezdeni vele”? Vagy igazából nem értem, hogy is kéne érezni a világot magamban?
Vajon megijeszt-e a gondolat, hogy éreznem “kéne” a világot magamban, s akkor ezzel együtt érzem a negativitást is benne?
Vajon érzem-e minden pilanatban, hogy bármilyen dolog, esemény, történés, jelenség, tapasztalat van, abban mindben “benne van” a változás? Érzem-e a változást? Vagy érteni értem, de nem érzem? Vagy tulajdonképp nem teljesen értem és a megértésem ezen és ezen a ponton “akad el” (ez a te konkrét példád helye :)).
Vajon érzem-e, hogy bármi bajom van, vagy a világnak bármi baja van, az lehetetlen, hogy ne oldódjon meg?
Vajon értem-e, hogy mit jelent az Önvaló szempontjából a változás, pláne ahhoz képest, amit gondolok arról, hogy ez mit jelent?
Vajon van-e különbség, ellentmondás, ellentét abban, amiket mostanában hallottam ZYO-n és amit tapasztalok/értek/tudok?
Tudom-e tapasztalni az összefüggést a Tudat létem tudatosulása és az élet dolgainak alakulása között? Vagy ezt még nem értem, vagy nem értem teljesen? Ha elakad, akkor hol?
Ahogy figyeled mindezeket magadban, felfedezhetsz még olyan “területeket”, ahogy zavar, káosz, meg nem értés, ellentmondás, ellenérzés, más érzés, más tapasztalat van. Ezeket csak vedd észre és írd le magadnak. Így meg fogjuk tudni beszélni.
Mindezek megfigyelése során vagy feloldódást, pozitív felismerést, megértést, tapasztalhatsz, vagy a fel nem oldódás okozta frusztrációt. Ez az, ami nem megy egyedül, vagy túl nehezen, vagy túl sokára. Utóbbi esetben írd fel ezt is magadnak és beszéljük meg.

Ez az esemény is önfelszabadító, valódi Én, Önvaló – gyakorlati, interaktív, önismereti esemény, kérdésekkel.

Ha nem tudsz rajta résztvenni, akkor kérheted a videó megtekintési jogát utólag is.

Az Önvalót fedezed fel, önmagadban

Most is, ahogy a többi ZYO alkalmával is – valódi lényedet, az Önvalót fedezed fel. Lehet, hogy még nem tudod, nem érted, mégis az vagy (itt ezt is megtapasztalhatod). Valahol mélyen amögött az személyiség mögött, aminek hiszed magad, ott van az a csoda, az a teljesség, ami valójában vagy. Ez egy interaktív előadás, meditációs és tréning (gyakorlati) elemekkel, amely tükröt tart neked, hogy megláthasd benne a valódi lényednek ezt az arcát, és azt is ahol tévesen azonosítod magadat valami mással. Az eseményen egyúttal ezek az eltérések oldódnak is, így mélyülsz a valódi lényedben, akkor is, ha már ismered azt. Ugyanekkor így oldódik az egós működésed is.

Tisztul az elméd a téves, örökölt mintáktól, tudatalatti programoktól, fölösleges szenvedéstől, problémáktól, szorongástól, félelemtől, zavaroktól, káosztól, stb., miközben érzékeled, tapasztalod önmagad a valódi lényedként.

Az egész ZYO HANGSÚLYOZOTTAN AZ ÖNVALÓRA “épül”, szóval engedj el minden elvárást, elképzelést…. 🙂

Videók

Korábbi ZYOk-ból egy-egy részlet videót itt találsz a Youtube-on: https://www.youtube.com/channel/UCu40d8exg2ZqpFM0F0sTVUg

ZYO Ami éppen aktuális – Időpont

2021. máj. 4-én  18.00-20.00.-ig kb. 

Az időtartamok az élettől függenek :), ezért a kb.

Helyszín

Online, a Zoom rendszeren keresztül.

Az esemény a Zoom internetes rendszer használatával érhető el és utólag visszanézhető, sőt utólag is megvásárolható a hozzáférési jog.

Jelentkezésed után e-mail-ben küldöm el a Zoom eseményhez a linket, amivel be tudsz lépni a találkozóra és élőben látjuk, halljuk egymást.

Ha nem ismered a Zoom-ot, kérlek jelezd jelentkezéskor, s ekkor elküldöm neked a használatát segítő videót (pár perc, nagyon egyszerű).

Hozzájárulás

5.000 Ft/fő.

A ZYO-n felvétel készül, ami az élő részvétellel együtt benne van az árban. Ill. a felvétel videó megtekintési jogát utólag is megvásárolhatod.

Kérlek jelezd (e-mailen), ha szeretnél résztvenni az eseményen, de a jelenlegi helyzetben ez számodra túl magas összeg. Írd meg mennyit tudsz úgy bevállalni, hogy az ne okozzon gondot, és – automatikusan – megkapod ezt a lehetőséget.
Nincs szükségem magyarázatra, megbízom benned, csak az összeget írd meg.

Ha pedig a jelenlegi helyzetedben is rendben vagy anyagilag, akkor kérlek segítsd a többieket azzal, hogy a teljes összeget fizeted. Köszönöm szépen!

ZYO Tagsággal rendelkezőknek (kattints a részletekért, ha érdekel) az esemény ingyenes! 

Jelentkezés 

katalin.fekete@naturmagazin.hu mail címen vagy lentebb a Hozzászólásoknál, kérlek segíts nekem azzal, hogy nem a Facebookon jelentkezel 🙂.

Jelentkezésedre válaszolva elküldöm az utalási adatokat. Ha már utaltál korábban: vigyázat, új számlaszámom van!

Mi az a ZYO?

További előadásokat itt találsz.

Elérhetőségem

Fekete Kata, ZYO 

Nézd meg ezt is

ZYO Testünk Önvaló tudatos meditációja

ZYO Testünk Önvaló tudatos meditációja – online, máj. 29.

A meditáció vezetett, mégis a saját, azonnali tapasztalásaidon alapszik, ezáltal magad "újítod" a testedet, a testedről alkotott fogalmaidat, véleményed, nézeteidet, teljes tudatossággal. Ez a meditáció elsősorban a tapasztalásra, a megérzésre, az érzékelésre épül, nem annyira a megértésre, nem elméletekre, nem vizualizációra. 

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!