ZYO Ahogy mások látnak minket és az igazi Énünk

A ZYO  Ahogy mások látnak minket és az igazi Énünk c. esemény egy önfelszabadító, önismereti esemény, ahol a téves önmegítéléseink okozta szenvedések, problémák, korlátok és az ezekhez való ragaszkodások ismerődnek fel és foszlanak szét.  Bizonyos nézőpontból ez valamiféle felszabadulás. Az Önvaló Énedből (az igazi Éned) nézünk rá – ahogy mindig – erre a témára is. Az sem baj, ha még nem tudod mi is ez az Önvaló dolog, rá fogsz jönni :). Ez nem a szokásos fejtágító. Az Önvalóra “épül”, szóval feje tetejére áll a szokott világod, és felolódnak benned a téves, ámde igaznak hitt berögződések, melyek miatt úgy látod a világot, mintha te a világtól különálló személyiség-test lennél (Egó). 

ZYO Ahogy mások látnak minket és az igazi Énünk

Ugye bosszantó szembesülni azzal, hogy hiába igyekszünk jó benyomást tenni, mert a másik valahogy másként lát minket, mint hittük? Észrevetted már mekkora erőfeszítést jelent azon igyekezni, hogy a másik olyannak lásson minket, ahogy mi szeretnénk? Érezted már milyen nagy feladat ez? Hogy folyton igazítani kell rajta? Hogy folyton csalódást okoz, mert valahogy nem igazán sikerül? Ugye milyen rossz érzés, mikor a másik nincs jó véleménnyel rólunk, mert nem tudjuk meggyőzni, hogy “helyesen” lásson bennünket? Milyennek szeretnéd látni magad mások szemében? Úgy érzed rosszabbnak látnak mint kéne? Vagy inkább jobbnak és tartasz tőle, hogy ennek nem tudsz tartósan megfelelni? Észrevetted már, hogy mennyi energiád megy el a megfelelésre? Vajon az igazi Énedet látják az emberek? Vajon ők látnak jól téged, vagy te látod jól magadat?

Keveseknek tűnik fel ennek az egésznek a hamissága :). Van benne egy olyan feszültség, stressz, meghasonulás, amitől olyan érzésünk tud lenni, mintha kevesebbek, nem eléggé megfelelőek lennénk hosszú távon, vagy mintha folyton dolgoznunk kéne azon, hogy megfelelőnek lássanak minket. Van benne egy nagy adag kudarc, csalódás érzés. S valójában az egész hamis alapokon nyugszik. Mintha nem lehetne másként…  Ezért nézzük meg most ezt a kérdést a mélységénél is mélyebben :). Egészen az Önvaló (az igazi Éned) mélységében.

Hogyan erősíti az elkülönültség, elszigeteltség érzetet,  az, ahogyan mások látnak minket? Hogyan lesz ebből teljesség, Egység?

Ez csupán témaindító, s hogy pontosan miről lesz szó, az spontán bukkan fel :). Ha valamilyen kérdésre feltétlenül tudni szeretnéd a választ, akkor kérlek hozd magaddal a kérdést. 🙂

Az Önvalót fedezed fel, önmagadban

Most is, ahogy a többi ZYO alkalmával is – valódi lényedet, az Önvalót fedezed fel. Lehet, hogy még nem tudod, nem érted, mégis az vagy (itt ezt is megtapasztalhatod). Valahol mélyen amögött az személyiség mögött, aminek hiszed magad, ott van az a csoda, az a teljesség, ami valójában vagy. Ez egy interaktív előadás, meditációs és tréning (gyakorlati) elemekkel, amely tükröt tart neked, hogy megláthasd benne a valódi lényednek ezt az arcát, és azt is ahol nem a valódi önmagadat éled. Az eseményen egyúttal ezek az eltérések oldódnak is, így mélyülsz a valódi lényedben, akkor is, ha már ismered azt. Ugyanekkor így oldódik az egós működésed is.

Tisztul a lelked a téves, örökölt mintáktól, tudatalatti programoktól, fölösleges szenvedéstől, problémáktól, szorongástól, félelemtől, zavaroktól, káosztól, stb., miközben érzékeled, tapasztalod önmagad a valódi lényedként.

Az egész ZYO HANGSÚLYOZOTTAN AZ ÖNVALÓRA “épül”, szóval ne egy szokványos fejtágítást várj :).

Videók

Korábbi ZYOk-ból egy-egy részlet videót itt találsz a Youtube-on: https://www.youtube.com/channel/UCu40d8exg2ZqpFM0F0sTVUg

Erről az eseményről is videó készül, melynek megtekintési joga UTÓLAG IS megvásárolható a lenti áron, a lenti mail címen jelentkezve. 🙂

Időpont

2020. márc. 3-án, 18.30-tól, kb. 1,5-2 órás

Hozzájárulás

3.000 Ft/fő

(Videón, Skype-on is)

Helyszín

BIJO Energia Központ, XIII. Bp, Róbert K. krt. 96-100., Galéria 11-es terem.

Az eseményen Skype-on is részt tudsz venni vagy megvásárolhatod a videó felvétel megtekintési jogát. Mindkettőre a fenti ár érvényes.

Részvétel esetén a videót vissza tudod nézni és ennek nincs plusz költsége (jelenleg).

Jelentkezés 

katalin.fekete@naturmagazin.hu mail címen vagy lentebb a Hozzászólásoknál, kérlek segíts nekem azzal, hogy nem a Facebookon jelentkezel :).

Ha videót szeretnél, kérlek azt is itt jelezd.

VÁLTOZÁSOK LEHETSÉGESEK, EZÉRT KÉRLEK ÍRÁSBAN JELEZD RÉSZVÉTELI SZÁNDÉKOD, hogy értesíthesselek erről.

Mi az a ZYO?

További előadásokat itt találsz.

Elérhetőségem

Fekete Kata,  ThetaHealing, ZYO 

Nézd meg ezt is

ZYO Az Önvaló - Kapcsolódás egységben

ZYO Az Önvaló – Kapcsolódás egységben – Feb. 18-20. élőben

Érzékelési, észlelési gyakorlatok fizikailag, élőben támogatják a nem tudatosult kapcsolódási területek, szintek, energiák harmonizálódását az egységben.

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!