ZYO A világ és az Én egységben – Önvaló, online, jan. 16.

A ZYO A világ és az Én egységben c. 3 részes online esemény központja az Önvaló, a valódi Énünk. Ez az ún. Egység maga. Mert Te vagy a világ. A világ a tükör, amibe belenézel, hogy lásd önmagad. Te vagy, aki belenéz, s te vagy, amibe belenézel. Miközben ez VAN, aközben azt tapasztalod, mintha külön lennél a világtól. Elválasztva. Mintha más lennél. 

Ezért tökéletesen megértem azt is, amikor legyintesz minderre, és azt mondod, hogy ez marhaság. Mi van, ha mégsem?

Mi van, ha épp azért látod negatív fényben a világot, azért félsz, azért vágysz a jóra, azért nem érzed magad teljesnek egyedül is (!), mert úgy hiszed, hogy a világ külön van tőled? S, mint ilyen ki vagy neki szolgáltatva, nehezen tudod jó irányba terelni a világból rád ható dolgokat (amik negatívak). Mi van, ha a világ negatívnak látása abból fakad, hogy nem látod annak magadat, ami valójában vagy? Mi van, ha a világ látása szorosan összefügg az Én látásával? Ha szorosan összefügg azzal, hogy mit hiszel magadról, ahelyett, ami valójában vagy?

A világ JÓ, az Én Jó

A világ jó, a világ barátságos, szerető és szerethető, békés, örömteli, kész csoda a léte, téged szolgál, neked dalol, neked szép, téged szeret, számodra fejezi ki minden csodáját… A világ Te vagy…

A világ Egy veled, rád reagál, rád rezdül. A kérdés ezért az, hogy Te minek tartod magad? Mert erre rezdül a világ… Ezt látod, ha belenézel a világ tükrébe. Tudom ez elsőre nem így tűnik, megnézzük hát alaposan. Gyakorlatban.

Vajon hagyod-e, hogy a világ valósága megmutatkozzon? Hagyod-e, hogy ezt megtapasztald? Nyitott vagy-e a lehetőségekre? Vagy maradsz abban a hitben, hogy hagyod, miközben folytatod úgy gondolni, hogy a világ az külön van tőled és valamiféle negatív dolgok tárháza?

Ez csupán egy meghívó, oda ahol a világ jó, és az Én jó. S te élsz vagy élsz a meghívással.

Ez az esemény is önfelszabadító, valódi Én, Önvaló – gyakorlati, interaktív, önismereti esemény.

Ha nem tudsz rajta résztvenni, akkor kérheted a videó megtekintési jogát utólag is.

Az Önvalót fedezed fel, önmagadban

Most is, ahogy a többi ZYO alkalmával is – valódi lényedet, az Önvalót fedezed fel. Lehet, hogy még nem tudod, nem érted, mégis az vagy (itt ezt is megtapasztalhatod). Valahol mélyen amögött az személyiség mögött, aminek hiszed magad, ott van az a csoda, az a teljesség, ami valójában vagy. Ez egy interaktív előadás, meditációs és tréning (gyakorlati) elemekkel, amely tükröt tart neked, hogy megláthasd benne a valódi lényednek ezt az arcát, és azt is ahol tévesen azonosítod magadat valami mással. Az eseményen egyúttal ezek az eltérések oldódnak is, így mélyülsz a valódi lényedben, akkor is, ha már ismered azt. Ugyanekkor így oldódik az egós működésed is.

Tisztul az elméd a téves, örökölt mintáktól, tudatalatti programoktól, fölösleges szenvedéstől, problémáktól, szorongástól, félelemtől, zavaroktól, káosztól, stb., miközben érzékeled, tapasztalod önmagad a valódi lényedként.

Az egész ZYO HANGSÚLYOZOTTAN AZ ÖNVALÓRA “épül”, szóval engedj el minden elvárást, elképzelést…. 🙂

Videók

Korábbi ZYOk-ból egy-egy részlet videót itt találsz a Youtube-on: https://www.youtube.com/channel/UCu40d8exg2ZqpFM0F0sTVUg

ZYO A világ és az Én egységben – Időpont

2021. jan. 16-án 9.00-tól kb. 11.00-ig

2021. jan. 19-én 18.00-tól 20.00-ig

2021. jan. 23-án 9.00-tól kb. 11.00-ig

Az időtartamok az élettől függenek :), ezért a kb.

Helyszín

Online, a Zoom rendszeren keresztül.

Az esemény a Zoom internetes rendszer használatával érhető el és utólag visszanézhető, sőt utólag is megvásárolható a hozzáférési jog.

Jelentkezésed után e-mail-ben küldöm el a Zoom eseményhez a linket, amivel be tudsz lépni a találkozóra és élőben látjuk, halljuk egymást.

Ha nem ismered a Zoom-ot, kérlek jelezd jelentkezéskor, s ekkor elküldöm neked a használatát segítő videót (pár perc, nagyon egyszerű).

Hozzájárulás

15.000 Ft/fő, fizetés utalással.

A ZYO-n felvétel készül, ami az élő részvétellel együtt benne van az árban. Ill. a felvétel videó megtekintési jogát utólag is megvásárolhatod.

Kérlek jelezd (e-mailen), ha szeretnél résztvenni az eseményen, de a jelenlegi helyzetben ez számodra túl magas összeg. Írd meg mennyit tudsz úgy bevállalni, hogy az ne okozzon gondot, és – automatikusan – megkapod ezt a lehetőséget.
Nincs szükségem magyarázatra, megbízom benned, csak az összeget írd meg.

Ha pedig a jelenlegi helyzetedben is rendben vagy anyagilag, akkor kérlek segítsd a többieket azzal, hogy a teljes összeget fizeted. Köszönöm szépen!

ZYO Tagsággal rendelkezőknek (kattints a részletekért, ha érdekel) az esemény ingyenes! 

Jelentkezés 

katalin.fekete@naturmagazin.hu mail címen vagy lentebb a Hozzászólásoknál, kérlek segíts nekem azzal, hogy nem a Facebookon jelentkezel 🙂.

Jelentkezésedre válaszolva elküldöm az utalási adatokat. Ha már utaltál korábban: vigyázat, új számlaszámom van!

Mi az a ZYO?

További előadásokat itt találsz.

Elérhetőségem

Fekete Kata, ZYO 

Nézd meg ezt is

ZYO Testünk Önvaló tudatos meditációja

ZYO Testünk Önvaló tudatos meditációja – online, máj. 29.

A meditáció vezetett, mégis a saját, azonnali tapasztalásaidon alapszik, ezáltal magad "újítod" a testedet, a testedről alkotott fogalmaidat, véleményed, nézeteidet, teljes tudatossággal. Ez a meditáció elsősorban a tapasztalásra, a megérzésre, az érzékelésre épül, nem annyira a megértésre, nem elméletekre, nem vizualizációra. 

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!