ZYO A kontroll – Az Önvaló Énünk kontroll nélkülisége: Okt. 22.

A ZYO A kontroll c. esemény egy önfelszabadító, önismereti esemény, ahol a téves önmegítéléseink okozta szenvedések, problémák, korlátok és az ezekhez való ragaszkodások ismerődnek fel és foszlanak szét.  Bizonyos nézőpontból ez valamiféle felszabadulás. Az Önvaló Énedből nézünk rá – ahogy mindig – erre a témára is. Az sem baj, ha még nem tudod mi is ez az Önvaló dolog, rá fogsz jönni :). Ez nem a szokásos fejtágító. Az Önvalóra “épül”, szóval feje tetejére áll a szokott világod, és felolódnak benned a téves, ámde igaznak hitt berögződések, melyek miatt úgy látod a világot, mintha te a világtól különálló személyiség-test lennél (Egó). 

ZYO A kontroll c. esemény témája

Észrevetted már, hogy minél jobban igyekszel kontrollálni, hogy mi hogyan történjen, annál kevésbé alakulnak úgy a dolgok?

Tudtad, hogy minél inkább kontrollálni próbálod a gondolkodásodat, az érzéseidet (pl. hogy pozitívak legyenek), annál nagyobb a nyomás rajtad és a félelem benned?

Tudtad, hogy minél inkább kontrollálni próbálod a szeretteidet (pl. mit, hogy csináljanak, hogy jó legyen) annál nagyobb lehet a feszültség, a harag (gyakran elrejtve, elfojtva) a kapcsolatban?

Tudtad, hogy a jó célú kontroll is befolyásolás energia?

Vajon mikor “jó” a kontroll és mikor eredője az Egós működés?

Hogyan létezhet az Önvaló kontroll nélkül? Hogy lehet “idáig eljutni”? Hogyan érdemes és hogyan nem?

Milyen a kontroll nélküliség? Hogy nem omlanak össze a dolgok kontroll nélkül? Hogy nem lesz nélküle zűrzavar?

Az Önvalót fedezed fel, önmagadban

Most is, ahogy a többi ZYO alkalmával is – valódi lényedet, az Önvalót fedezed fel. Lehet, hogy még nem tudod, nem érted, mégis az vagy (itt ezt is megtapasztalhatod). Valahol mélyen amögött az személyiség mögött, aminek hiszed magad, ott van az a csoda, az a teljesség, ami valójában vagy. Ez egy interaktív előadás, meditációs és tréning (gyakorlati) elemekkel, amely tükröt tart neked, hogy megláthasd benne a valódi lényednek ezt az arcát, és azt is ahol nem a valódi önmagadat éled. Az eseményen egyúttal ezek az eltérések oldódnak is, így mélyülsz a valódi lényedben, akkor is, ha már ismered azt. Ugyanekkor így oldódik az egós működésed is.

Tisztul a lelked a téves, örökölt mintáktól, tudatalatti programoktól, fölösleges szenvedéstől, problémáktól, szorongástól, félelemtől, zavaroktól, káosztól, stb., miközben érzékeled, tapasztalod önmagad a valódi lényedként.

Videók

Az egész ZYO HANGSÚLYOZOTTAN AZ ÖNVALÓRA “épül”, szóval ne egy szokványos fejtágítást várj :). A fentiek csupán tervezet, melyet az élet spontán átírhat a jelenlevők igényei, kérdései szerint.

Korábbi ZYOk-ból egy-egy részlet videót itt találsz a Youtube-on: https://www.youtube.com/channel/UCu40d8exg2ZqpFM0F0sTVUg

Erről az eseményről is videó készült, melynek megtekintési joga utólag is megvásárolható a lenti áron, a lenti mail címen jelentkezve. 🙂

Időpont

2019. október 22-én 18.30-kor, kb. 1,5 órás

Hozzájárulás

3.000 Ft/fő

(Videón, Skype-on is)

Helyszín

BIJO Energia Központ, XIII. Bp, Róbert K. krt. 96-100., Galéria 11-es terem.

Az eseményen Skype-on is részt tudsz venni vagy megvásárolhatod a videó felvétel megtekintési jogát. Mindkettőre a fenti ár érvényes.

Részvétel esetén a videót vissza tudod nézni.

Jelentkezés 

katalin.fekete@naturmagazin.hu mail címen vagy lentebb a Hozzászólásoknál, kérlek segíts nekem azzal, hogy nem a Facebookon jelentkezel :).

Ha videót szeretnél, kérlek azt is itt jelezd.

VÁLTOZÁSOK LEHETSÉGESEK, EZÉRT KÉRLEK ÍRÁSBAN JELEZD RÉSZVÉTELI SZÁNDÉKOD, hogy értesíthesselek erről.

Mi az a ZYO?

További előadásokat itt találsz.

Elérhetőségem

Fekete Kata, természetgyógyász, ThetaHealing tanár, ZYO 

Korábbi események videóit itt találod.

Nézd meg ezt is

ZYO Az Önvaló nem a semmi fogalma - Megtévesztő Egós semmi játszmák

ZYO Az Önvaló nem a semmi fogalma – Megtévesztő Egós semmi játszmák: Nov. 4.

Látnád az Önvalót, de csak a semmit látod? Tudod, hogy az vagy, mégis semmit sem érzel? Félsz a megsemmisüléstől?

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.