ZYO JelenLét – Minden pillanat a Létemben bukkan fel és tűnik el – Facebookon

A ZYO  JelenLét c. esemény a nem pusztán fizikai jelenlét tapasztalása, inkább az Önvaló-Lét érzése. Ebben bukkan fel és tűnik el minden idő-pillanat. Ez az esemény kifejezetten a gyakorlatról szól. “Visszaszoktatjuk magunkat” az eredendőhöz, ahhoz, hogy igazán jelen tudjunk lenni, létünk teljességeként, létünk teljességével. 

Ez az esemény is önfelszabadító, valódi Én – önismereti esemény.

Az Önvalót fedezed fel, önmagadban

Most is, ahogy a többi ZYO alkalmával is – valódi lényedet, az Önvalót fedezed fel. Lehet, hogy még nem tudod, nem érted, mégis az vagy (itt ezt is megtapasztalhatod). Valahol mélyen amögött az személyiség mögött, aminek hiszed magad, ott van az a csoda, az a teljesség, ami valójában vagy. Ez egy interaktív előadás, meditációs és tréning (gyakorlati) elemekkel, amely tükröt tart neked, hogy megláthasd benne a valódi lényednek ezt az arcát, és azt is ahol tévesen azonosítod magadat valami mással. Az eseményen egyúttal ezek az eltérések oldódnak is, így mélyülsz a valódi lényedben, akkor is, ha már ismered azt. Ugyanekkor így oldódik az egós működésed is.

Tisztul a lelked a téves, örökölt mintáktól, tudatalatti programoktól, fölösleges szenvedéstől, problémáktól, szorongástól, félelemtől, zavaroktól, káosztól, stb., miközben érzékeled, tapasztalod önmagad a valódi lényedként.

Az egész ZYO HANGSÚLYOZOTTAN AZ ÖNVALÓRA “épül”, szóval engedj el minden elvárást…. 🙂

Videók

Korábbi ZYOk-ból egy-egy részlet videót itt találsz a Youtube-on: https://www.youtube.com/channel/UCu40d8exg2ZqpFM0F0sTVUg

Erről az eseményről is videó készül, melynek megtekintési joga UTÓLAG IS megvásárolható a lenti áron, a lenti mail címen jelentkezve. 🙂

ZYO JelenLét Időpont

2020. márc. 17-én, 18.30-tól, kb. 1,5-2 órás

Az esemény zárt Facebook oldalon keresztül utólag is elérhető. Így, ha nem érsz rá, utólag is tudsz csatlakozni és vissza tudod nézni a videót.

Helyszín

Egyenlőre csak Online.

Facebook zárt csoportban találod meg.

Neve: ZYO JelenLét c. esemény

Elérhetősége: ide kattintva jelentkezz tagnak: https://www.facebook.com/groups/223577318693803/

A csoportba való felvételed feltétele a fenti hozzájárulás előzetes utalása (kedd estig).

Hozzájárulás

3.000 Ft/fő

Fizetés utalással.

Jelentkezés 

katalin.fekete@naturmagazin.hu mail címen vagy lentebb a Hozzászólásoknál, kérlek segíts nekem azzal, hogy nem a Facebookon jelentkezel :).

Jelentkezésedre válaszolva elküldöm az utalási adatokat.

Mi az a ZYO?

További előadásokat itt találsz.

Elérhetőségem

Fekete Kata, ThetaHealing instruktor, ZYO 

Nézd meg ezt is

ZYO Áramló Életöröm . Önvaló

ZYO Áramló Életöröm – Önvaló találkozó élőben – Ápr. 22-23-24.

Ez az önmegismerés áramlás, kiterjedés, tágulás, öröm és önszeretet tapasztalás. Olyan gyakorlatokkal, melyek ezt lehetővé teszik.

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!