ZYO A helyes és a helytelen Egós illúziója és az Önvaló

A ZYO A helyes és a helytelen c. esemény egy önfelszabadító, önismereti esemény, ahol a téves önmegítéléseink okozta szenvedések, problémák, korlátok alól szabadítod fel saját magadat. Az Önvaló Énedből nézünk rá – ahogy mindig – erre a témára is. Az sem baj, ha még nem tudod mi is ez az Önvaló dolog, rá fogsz jönni :). Ez nem a szokásos fejtágító. Az Önvalóra “épül”, szóval feje tetejére áll a szokott világod, és felolódnak benned a téves, ámde igaznak hitt berögződések, melyek miatt úgy látod a világot, mintha te a világtól különálló személyiség-test lennél (Egó). 

Korábbi ZYOk-ból egy-egy részlet videót itt találsz a Youtube-on: https://www.youtube.com/channel/UCu40d8exg2ZqpFM0F0sTVUg

Ezt az eseményt is videóra rögzítettem neked. Ha szeretnéd, akkor így utólag is hozzáférsz. Lentebb találod a hozzáférés díját (megegyezik a részvétel díjával) és az elérhetőséget, ahol jelentkezni tudsz.

Most is, ahogy a többi ZYO alkalmával is – valódi lényedet, az Önvalót fedezed fel. Lehet, hogy még nem tudod, nem érted, mégis az vagy (itt ezt is megtapasztalhatod). Valahol mélyen amögött az személyiség mögött, aminek hiszed magad, ott van az a csoda, az a teljesség, ami valójában vagy. Ez egy interaktív előadás, meditációs és tréning (gyakorlati) elemekkel, amely tükröt tart neked, hogy megláthasd benne a valódi lényednek ezt az arcát, és azt is ahol nem a valódi önmagadat éled. Az eseményen egyúttal ezek az eltérések oldódnak is, így mélyülsz a valódi lényedben, akkor is, ha már ismered azt. Ugyanekkor így oldódik az egós működésed is.

Tisztul a lelked a téves, örökölt mintáktól, tudatalatti programoktól, miközben érzékeled, tapasztalod önmagad a valódi lényedként.

ZYO A helyes és a helytelen

  • Pici gyerekkortól kondicionálódunk a helyes és a helytelen fogalmára
  • A helyes és helytelen Egós illúziója “szemellenzőt” képez a szemünk előtt, s így nem vesszük észre mögötte a valódi Énünket 🙂
  • Zavarodottság – amikor úgy érzed nem tudsz eligazodni a dolgokon, érzelmek, gondolatok kuszaságán, stb.
  • Hogyan blokkolja ez a cselekedeteink tisztaságát?
  • Hogyan bénít le ez a kondícionáltság, amikor új irányt vesz az életünk, amikor új dolgokat készülünk tapasztalni?
  • Hogyan “költözik be” az Egó a helyes és helytelen-be?
  • Hogyan blokkolódunk le ezen kondicionáltság kapcsán, az Önvalóban való mélyülés során?
  • Az Önvaló Énünk független a helyestől is és a helytelentől is, mégsem “válik” helytelenné.

Az egész ZYO HANGSÚLYOZOTTAN AZ ÖNVALÓRA “épül”, szóval ne egy szokványos fejtágítást várj :). A fentiek csupán tervezet, melyet az élet spontán átírhat a jelenlevők igényei szerint.

Ez a téma remek felvezetője a ZYO Dönteni vagy nem dönteni témájának és egyúttal a kettő szorosan össze is függ. Ezért aug. 31-én ezzel folygtatódik a ZYO-k sora :).

Korábbi hasonló események részleteit most is megnézheted itt vagy a Youtube-on.

Időpont

Az esemény elmúlt, azonban felvételről utólag is meg tudod nézni. Ehhez kérd a videót.

Hozzájárulás, videós hozzáférési díj

3.000 Ft/fő

Helyszín

BIJO Energia Központ, XIII. Bp, Róbert K. krt. 96-100., Galéria 11-es terem.

Részvétel esetén a videót vissza tudod nézni.

Jelentkezés 

katalin.fekete@naturmagazin.hu mail címen vagy lentebb a Hozzászólásoknál, kérlek segíts nekem azzal, hogy nem a Facebookon jelentkezel :).

Ha videót szeretnél, kérlek azt is itt jelezd.

Mi az a ZYO?

További előadásokat itt találsz.

Elérhetőségem

Fekete Kata, természetgyógyász, ThetaHealing tanár, ZYO 

Korábbi események videóit itt találod.

Nézd meg ezt is

ZYO Az Önvaló - Kapcsolódás egységben

ZYO Az Önvaló – Kapcsolódás egységben – Feb. 18-20. élőben

Érzékelési, észlelési gyakorlatok fizikailag, élőben támogatják a nem tudatosult kapcsolódási területek, szintek, energiák harmonizálódását az egységben.

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!