ZYO A belső egyensúly külső egyensúlyt teremt

A ZYO A belső egyensúly c. esemény egy érzelem felszabadító esemény, ahol az Önvaló Énedből nézünk rá az egyensúly érzésre és a hozzájuk kapcsolódó olyan gondolkodási mintáinkra, szokásainkra, tudatalatti hitrendszereinkre, amelyek eredményeként nem jön létre az egyensúly, vagy nem érezzük jól magunkat a bőrünkben. 

Az eseményről videó készült, aminek megtekintési joga megvásárolható a lenti áron.

Most is, ahogy a többi ZYO alkalmával is – valódi lényedet, az Önvalót fedezed fel. Lehet, hogy még nem tudod, nem érted, mégis az vagy (itt ezt is megtapasztalhatod). Valahol mélyen amögött az személyiség mögött, aminek hiszed magad, ott van az a csoda, az a teljesség, ami valójában vagy. Ez egy interaktív előadás, meditációs és tréning (gyakorlati) elemekkel, amely tükröt tart neked, hogy megláthasd benne a valódi lényednek ezt az arcát, és azt is ahol nem a valódi önmagadat éled. Az eseményen egyúttal ezek az eltérések oldódnak is, így mélyülsz a valódi lényedben, akkor is, ha már ismered azt. Ugyanekkor így oldódik az egós működésed is.

Tisztul a lelked a téves, örökölt mintáktól, tudatalatti programoktól, miközben érzékeled, tapasztalod önmagad a valódi lényedként.

ZYO A belső egyensúly

  • A belső és a külső egyensúly nem a test egyensúlya, azonban a test tükrözi az egyensúlyt vagy annak hiányát, betegségekkel vagy egészséggel.
  • Mi az a belső egyensúly? Honnan és hogyan van? Mi az a külső egyensúly? Hogyan hat a belső egyensúly a külső egyensúlyra (leegyszerűsítve, az életed történéseire)?
  • Kinek és miért nem sikerül a belső egyensúly?
  • Pólusok: pozitív-negatív, jin és jang
  • Hogyan és miért gátolja (egy lépcsőfokon túl) valódi egyensúlyt a pozitív-negatívval való foglalkozás (pl. az az egós törekvés, hogy “én mindig, minden helyzetben pozitív vagyok”)?
  • A valódi egyensúlynak csupán a felszíne a jin és jang, a valódi egyensúly nem pozitív és nem negatív, ugyanakkor ismeri azt és nem zárja ki azt. Miért és hogyan?
  • Miért tud a jin és jang úgyis egyensúlyban lenni, hogy közben te nem érzed jól magad a bőrödben?
  • Pólusváltás a pólusok nélküliségbe
  • Hogyan harmónizálódnak a felszínen a pólusok a Lélek pólusok nélküli mélységében? Azaz, hogyan VAN az az egyensúly, amit nem a pozitivitásra való törekvés eredményez?

És még mindaz, amit szeretnétek az egyensúllyal kapcsolatosan….

ZYO A belső egyensúly – időpont

2019. június 25-én 18.30-kor

Hozzájárulás

3.000 Ft/fő

Helyszín

BIJO Energia Központ, XIII. Bp, Róbert K. krt. 96-100., Galéria 11-es terem.

Az eseményen Skype-on is részt tudsz venni vagy megvásárolhatod a videó felvétel megtekintési jogát. Mindkettőre a fenti ár érvényes.

Részvétel esetén a videót vissza tudod nézni.

Jelentkezés 

katalin.fekete@naturmagazin.hu mail címen vagy lentebb a Hozzászólásoknál, kérlek segíts nekem azzal, hogy nem a Facebookon jelentkezel :).

VÁLTOZÁSOK LEHETSÉGESEK, EZÉRT KÉRLEK ÍRÁSBAN JELEZD RÉSZVÉTELI SZÁNDÉKOD, hogy értesíthesselek erről.

Mi az a ZYO?

További előadásokat itt találsz.

Elérhetőségem

Fekete Kata, természetgyógyász, ThetaHealing tanár, ZYO (ha nem jelenik meg a link itt, kérlek keress rám a magazin keresőjében)

Korábbi események videóit itt találod.

Nézd meg ezt is

ZYO Az Önvaló - Kapcsolódás egységben

ZYO Az Önvaló – Kapcsolódás egységben – Feb. 18-20. élőben

Érzékelési, észlelési gyakorlatok fizikailag, élőben támogatják a nem tudatosult kapcsolódási területek, szintek, energiák harmonizálódását az egységben.

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!