Webes Angyali üzenet vagy inkább ördögi átverés – belevágni vagy sem?

Az interneten keringő legfrissebb – amerikainak tűnő – Webes Angyali üzenet közvetítő ingyenes üzenettel szolgált számomra. Az üzenet további fontos részeit már ellenszolgáltatásért cserében kínálta. 

Különös tapasztalás volt, hogy a nevem, születési időpontom alapján valóban pontos és tökéletes, sőt igencsak hasznos és értelmes üzenetet kaptam. A megnevezett őrangyalom is tökéletesen illett a képbe. Mégis azonnal érzékeltem azt is, hogy valami nem stimmel, így hát utána néztem kicsit. Angela – a webes Angyali üzenet – közvetítője egy Hong Kongi cég, aki korábban Tupak néven egy férfi sámánként megnevezett üzenet közvetítőt használt, jó 6 évig. Sem Angela, sem Tupak nem valós emberek és a sértettek írásai is megtalálhatóak az interneten.

Hogy lehetséges, hogy mégis tökéletes üzenetet kaptam?

Ha ezt elmével, racionalitással, logikával szeretnénk megérteni, azt mondjuk sehogy, ez biztosan valami véletlen. Ha spirituális oldalról közelítjük meg, akkor tudjuk, hogy semmi sem véletlen. Hatások és ellenhatások összhangjában létrejönnek ebben a tér-időben a megfelelő események. Rengetegszer tapasztalatam már hasonlót, különféle formában és itt találsz is néhány cikket ezekről.

Most is jó pár, ki nem mondott kérdést, gondolatot, érzést válaszolt meg az üzenet. Megvilágította őket új nézőpontban ez a webes Angyali üzenet.

Minden kérdés, ami választ vár vonzza a választ. A válasz megérkezik és mindig a legjobb úton, ha felismerjük, hogy ez a válasz a kérdésünkre.

Ha nem határoljuk be, hogy honnan és hogyan tartjuk elképzelhetőnek a válaszok megérkezését, akkor az elme szempontjából a legfurább módokon tud megérkezni, ahogy esetemben is.

Még az sem számít, hogy egyébként a várt üzenet, válasz tiszta vagy nem tiszta forráson át érkezik-e, hogy van-e az üzenet közvetítőjének becsapó, ártó, nem igazat közvetítő szándéka vagy a tiszta szándék vezérli. Ha egy üzenet meg akar érkezni, akkor az megérkezik, mindegy milyen csatornán át. Ha nem homályosítja el elménket az ítélkezés (“á ez is valami átverés”), akkor megláthatjuk Őrangyalaink vagy más Mesterek üzeneteit olyan helyeken is, ahol nem keresnénk. Volt, amikor pl. reklám plakát jelmondata volt a nekem szóló üzenet és csak picit kellett átértelmezni, de az is automatikusan megtörtént, ahogy ránéztem a plakátra.

Webes Angyali üzenet vagy inkább ördögi átverés? - Belevágni vagy sem?

Hogyan védekezzünk az átverés ellen?

Ha a cikk olvasása közben érzed magadban a bizonytalanságot és tartasz az átveréstől, akkor valószínűleg olyan hitrendszerek vannak a tudatalattid szintjén, amelyek céltáblájává tesznek az átverések különféle formáinak. Ilyen esetben vonzod magadhoz, hogy ezek meg is történjenek, lsd. a neten található sértetteket. A tudatalatti tartalma szerencsére változtatható, sőt “üríthető” is. Akinek nincs becsapható vagyok, átverhető vagyok, manipulálható, befolyásolható vagyok és más hasonló hitrendszere, azok megússzák baj nélkül.

Mi történik ilyenkor?

Mielőtt még kár érne, valami történik, ami eltérít a cselekvéstől. Jöhet egy megérzés, egy sugallat, valaki, aki figyelmeztet, de akár egy olyan cikk is mint ez.

Így most jó helyen jársz, íme a weboldal, amit ha ingyen és játékként, mindezek ismeretében használsz, akkor bajod nem származhat belőle:

https://www.guardian-angel-messenger.com/

Lemondjunk a webes Angyali üzenet lehetőségéről vagy sem?

Nemcsak nem javaslom, hogy pénzt költs rá (egy ilyen cégnek nem adnék meg pénzügyi adatokat), de kifejezetten játékként használd az ingyenes üzenetet is. Csak nézd meg, hogy mi igaz belőle rád nézve, de semmiképp ne vedd készpénznek. Miért is kéne lemondani róla, ha tudod játéknak tekinteni? Talán a te Őrangyalod is tud veled kapcsolódni ilyenek által (is), ki tudja….

Amíg fennáll a lehetősége, hogy becsapható hitrendszereink vannak, addig alaposan nézzünk utána a pénzért ismeretlenül kínált lehetőségeknek, még akkor is, mikor 100% visszafizetési garanciát adnak (és ugyan ki hajtja be Hong Kongból?).

Fekete Kata természetgyógyász, ThetaHealing tanár

Nézd meg ezt is

Ébredő tudatosság - Vajon mire tanít a koronavírus?

Ébredő tudatosság – Vajon mire tanít a koronavírus?

Hogyan szolgál minket az adott helyzet? Vajon mi lehet az ajándéka? Ez a cikk most a pozitív oldalról szól, az ébredő tudatosság egyetemesedéséről.

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!