Wallner G. Ildikó médium – Égi üzenetek közvetítője

Wallner G. Ildikó vagyok, médium. 2012-től Saint Germain-nel és Felemelkedett mesterekkel dolgozom. A kapcsolódások során a hangsúly a múlt terheinek elengedésén, a lélek felszabadításán és ez által a test gyógyításán van.

Mai világunkban egye inkább azt tapasztaljuk, hogy a régen bevált és jól működő sémáink, rendszereink szinte teljesen haszontalanná, elavulttá váltak. Újra és újra próbáljuk feloldani az életünkben szembejövő feladatainkat, de azok egyre inkább problémákká nővik ki magukat, míg nem testünkben is megjelenő érzéseket, betegségeket létrehozva. Az emésztésünkben keletkező változások, a magas vérnyomás, a pánik rohamok, a stressz, mind mind ezek következtében megnyilvánuló jelzések, amelyekkel testünk üzen számunkra. De vajon mit tehetnénk ezekkel, hiszen a probléma ott van, s most sem tudunk mit kezdeni vele?

Itt jön el a pillanat, amikor kicsit meg kell, állj!

Meg kell állnod, le kell lassítanod ahhoz, hogy meglásd a megoldást. Át kell helyezned a fókuszt! Nem csak a negatívról a pozitívra, hanem a kintről a bentre!
Hogy értsd, miről beszélek.
Idáig kívülről vettél minden információt, az életed a napjaid körforgásában. De ha megállsz, és befelé figyelsz, akkor mindez lelassul, átláthatóvá, feldolgozhatóvá és egyúttal megoldhatóvá válik.
Elkezded figyelni magad…. Figyeled, hogyan működsz, milyen mintázatok alapján hozod meg a döntéseidet. Kisgyermekkorunk óta, mint a szivacs szívjuk magunkba az információkat. S erre a szüleink voltak az első példa, akiket istenként tisztelve, velük azonosulva kezdtük meg földi síkon az életünket. De valójában kinek az életét is élem, ha ugyan azt a mintázatot követem, amit lemásoltam? Nézd meg, mit csinálsz úgy, mint a szüleid! S lásd a hasonlóságokat, a különbözőségeket! Ha látod már, akkor dönthetsz, mit is kezdesz velük.

A félelem a másik nagy csapda.

Amikor a gyomrod akkor is összeszorul, amikor nem kéne. Amikor ülsz egy helyben, amikor cselekedned kéne. Amikor változtatni, a komfortzónán túllépned kéne, de csak kattog, és szaval az elme. Hát van egy rossz hírem a számára.
Hatalmad van felette! Te döntesz, de neked kell cselekedned, neked kell szembe menned vele!
Egy híres író szavaival élve…
” Sok szörnyűséget éltem meg az életemben. Néhány közülük meg is történt.”
Nagy igazság van a sorok között, remélem, érzed.

Rajtad múlik, hogy az életedet hogyan éled!

Hányszor akartál már megfelelni az életedben? Hányszor vártál szeretetet, elfogadást cserében? Hányszor adtad fel önmagadat, a vágyaidat, hogy ne kelljen konfrontálódnod? Tudom nehéz! De azt is tudom, hogy megéri! Túllépni a korlátaidon, a hitrendszereden, s felfedezni saját magad!
Ez a legnagyobb ajándék, amit adhatsz önmagad számára!

Ebben tudok én segíteni neked, minden egyes összekapcsolódásban.

Tisztánlátó Médiumként vezetlek téged önmagad felé, hogy felfedezd a csodát, aki vagy. Hogy meglásd azokat a lehetőségeket, amik mindig is ott voltak benned, csak elfedték előled a hitrendszerei és félelmeid. Segítek felismerni, lebontani, elengedni azokat. S rajtad áll mit helyezel a helyükre. De ha magad mellett döntesz, és a szívedre hallgatsz, az irányt már kijelölted a megújulásod számára.
Válaszd az életet a félelem helyett! Válaszd magadat az elvárások helyett! És dönts te az elméd helyett! Hiszen innentől már te alakítod tudatosan, felelősséggel a sorsodat! A folyamat elindult, hiszen már látod, hogy van kiút a problémából!
Egyéni blokkoldásra, Médiumi közvetítésekre az elérhetőségeken tudsz bejelentkezni.
Várlak benneteket szeretettel, ezekre a csodás összekapcsolódásokra!

Wallner G. Ildikó – Szolgáltatásaim

Energetikai és mentális blokkoldás médiumi segítséggel, Meditáció

Tel: + 36 20 381 5513

Web: www.lelekero.webnode.hu

Nézd meg ezt is

Pogány Zsuzsanna Aviva oktató, Életmódtanácsadó

Pogány Zsuzsanna Aviva módszer oktató vagyok. Az Aviva mellett Életmód tanácsadással is segítem a hozzám fordulókat. Hormon problémák, stressz, meddőség, tudok segíteni...

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!