Videós ThetaHealing Érd el célod meditáció – teremthetsz vele

Ez a videós ThetaHealing Érd el célod meditáció egy előadás felvétele. Ez a meditáció egy teremtő meditáció, amely segít a konkrét célod elérésében. Ehhez legyen egy jó célod és csináld végig a videót.

 Ez a videós ThetaHealing Érd el célod meditáció

úgy épül fel, hogy a lehető legjobban elkerülhesd a célok tipikus akadályait. A valódi sikerhez azonban fontos mélyen ismerni a személyiséged vonásait, és a kapcsolódó teremtő erők működését. Természetesen, az ismerés mellett, a teremtő programozás utáni cselekedeteknek is összhangban kell lenniük a cél “már meg van”-ságával. Illetve jó, ha képben vagy azzal, milyen célokat képtelenség teremteni (pl. ami mások szabad akaratát érinti).

Theta agyhullámot használ a videó, a hatékonyabb teremtődés érdekében.

Ha részletesen érdekel, hogyan működnek az ilyen és hasonló irányított teremtések, akkor gyere el valamelyik ZYO eseményre, ahol erről a témáról van szó.

Ha már mélyülsz az Önvalóban

és megnyitottad ezt a videót, akkor csukd is be kérlek. :). Ez nem a te videód.

Ha ilyen esetben úgy érzed, hogy naaagyon szeretnél egy célt elérni, akkor ahelyett, hogy teremteni kezdenéd, inkább azt vedd górcső alá, ami mindenáron ezt akarja. Az ugyanis csakis egy személyes szokásból, mintából származhat. Önvalóként ugyan mid hiányozhatna, amit el kellene érned? Az Önvaló pedig nem cél, VAN.

Ha szeretnél biztosan jól teremteni és érteni az egészet, akkor konzultáció során tudunk foglalkozni az egyéni céljaiddal.

Fekete Kata természetgyógyász, ThetaHealing tanár, ZYO

Nézd meg ezt is

A szenvedés mély gyökere az elkülönültségbe, elválasztottságba vetett hit

A szenvedés mély gyökere az elkülönültség, az elválasztottság

Nem az elméből, hanem Innen látható a szenvedés mély gyökere... Mit hiszel magadról? Mennyire szenvedsz ettől? Látod-e az összefüggést?

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!