Velünk élő Szellemek – Mérgezik vagy segítik életünket?

Velünk élő Szellemek – Milyen jelek, egészségi problémák utalnak erre? Milyen lelki problémákat okoznak? Milyen életeseményeket vonzanak nekünk? Hogyan lehetséges?

43 éves koromig voltam ateista. Azt hittem sci-fi, hogy léteznek Szellemek, hát még hogy hatnak is ránk.

Azt hittem az valami kuruzslás pénzszerző céllal, mikor emberek Szellemekkel kommunikálnak. Kétségeim addig tartottak, míg emberi léptékkel magyarázhatatlan tüneteket kezdtem produkálni és míg egyszer hátba nem vágott egy Szellem, akinek tartoztam egy másik életemből. Ex-ateistaként sokáig nem értettem magam. Most vajon még épelméjű vagyok? Nemrég még azt sem hittem, hogy van Isten, most meg Szellemek vagdosnak hátba? És ha van is Szellem, akkor ő, a kis energia kupac, hogy képes hátba vágni? És ha képes rá, akkor most mi lesz velem? Folyton bántani fognak a Szellemek? Hogy meneküljek meg tőlük?

Azóta sok-sok Szellemmel “találkoztam” és sok embernek segítettem. Olyanoknak, akiknek pusztán a Szellemek elengedésétől javult az egészségi állapota és olyanoknak is, akiknek lelki problémái szűntek meg így.

Vajon foglalkozom-e Szellemek elengedésével üzletszerűen? Azért írom-e? Kérdezheted most. Nem, nem foglalkozom vele és nem is akartam. Ez a téma valahogy megtalált és azt vettem észre, hogy akaratlanul segítek embernek és Szellemnek megszabadulni a már nem akart kötelékektől. Én csak egészségi, lelki állapot, közérzet javításban akartam segíteni és kiderült, ez többről szól.

Velünk élő Szellemek jelei 

Sok-sok embernél tapasztaltam és magamnál is, hogy a Szellemek fizikai betegség, testi diszkomfort tüneteket okoznak és vannak lelki-érzelmi problémák is, amik hozzájuk kapcsolódóak lehetnek.

Testi tünetek, amik velünk élő Szellemek jelei IS lehetnek

 • Fejfájás, migrén magyarázat nélkül
 • Magas vérnyomás, ami nem magyarázható a korunkkal és más betegségeinkkel
 • Cukorbetegség, ami más betegség nélkül jelentkezik – Egyúttal összefügg a szeretet érzéssel kapcsolatos tudattalan problémáinkkal
 • Mással nem magyarázható fáradékonyság, energia hiánya
 • Hízás, ami semmivel nem magyarázható és hiába a sport, a diéta
 • Evés “kényszer”
 • Testi diszkomfortok testünk fura helyein, amik elvileg “nem tudnak betegek lenni” (pl. nekem a nyakam bal oldalán volt fura érzetem fizikailag, de van akinek a dereka fájdul meg (nem a kora miatt és nem az ülő munka miatt) és van, akiknek pulzáló vagy nyilalló érzetei vannak.

Miért érezzük a velünk élő Szellemeket a “testünkben”?

A testünket körülvevő energiamező információt hordozó mező. A testünk molekulái is innen kapják az információt, az elvet arra, hogyan működjenek. Ha ebbe az információs mezőbe belekeveredik a Szellem információja, akkor az átkódolja a testünknek szóló információinkat. Kb. mint ahogy a vírusok is átkódolják a testünk működését vagy ahogy a számítógépes program is átkódolódik egy számítógép vírus hatására. A testünk azon részén válik érzékelhető problémává, amelyiket molekuláris szinten átkódolta a Szellemtől jövő információ.

Mindemellett a fizikai tüneteket az is okozza, hogy a velünk élő Szellemek “táplálást” igényelnek. A mi energiánkból tudnak energiát meríteni, mert egyébként nem itt lenne a helyük és így az itt alkalmatlan a táplálásukra. Maga a “táplálnom kell” érzést az agyunk lefordítja fizikai síkra és így bekapcsolódik az éhség érzetünk és csak eszünk és eszünk és hízunk és hízunk. Hiába sportolunk, fogyókúrázunk, hiába “programozzunk” a tudatunkkal, hogy már X kilóval kisebb a súlyunk.

Ilyenkor hiába eszünk a Szellem helyett, mert őt nem a fizikai táplálék táplálja, hanem az energia.

Lelki tünetek

 • Depressziós hangulat rohamok (okozó élettörténés nélkül): A rohamok akkor jönnek elő, mikor a velünk élő Szellemnek már “elege van” az itt létből és menne már, de nem tudja hogyan.
 • Olyan pánik érzés, ahol szinte érezhető, mintha lenne ott valaki, akit nem látunk
 • Skizofrénia: amikor valaki hol egyfajta személyiségét éli, hol egy másik fajta személyiségét
 • Szorongás érzés: Valójában nem mi szorongunk, hanem a velünk élő Szellem szorult helyzetét érzékeljük ebben a formában.
 • “Félek elaludni” érzés: Elalváskor agyunk átmegy a normál Béta agyhullám állapotából az Alfán, Thetán át a Deltába és a folyamat közben képesek vagyunk meglátni a Szellemünket Thétában, Alfában pedig érzékelni a jelenlétét. Ez félelmet tud kiváltani, hiszen kollektív emberi tudatunk tart a Szellemektől és tart attól, hogy meglássuk őket.
 • Érzés, mintha beszorultunk volna: Ez valójában nem a mi érzésünk, hanem a velünk élő Szellemé, aki valóban “be van szorulva”.
 • “Menekülnöm kell érzés” miközben nem érjük mi elől? Van, hogy a Szellem információit manipulatív energiaként, támadásként észleljük és ez menekülési vágyat vált ki és “védekeznem kell” érzést. Van, hogy nemcsak az embernek van menekülési vágya, hanem a Szellemnek is. Ilyenkor a két menekülési vágy hatványozódik és mi azt érezhetjük, hogy annyira erősen szeretnénk menekülni, hogy ez már szinte “fullasztó”.  De közben nem találjuk okát az érzésnek.

Miért érezzük saját érzésünknek, saját lelki problémánknak a Velünk élő Szellemek érzelmi energiáit?

A Szellemek, ha hozzánk csatlakoztak, ha bekerülnek a testünk körüli energia mezőbe, akkor részévé válnak és mivel a saját energia mezőnket sajátunkként észleljük, ezért a Szellemünk energiáját is sajátunknak hisszük.

Életesemények, amik visszatükrözik, hogy esetleg Szellem van velünk 

 • Fura szagokat érzünk, aminek nincs forrása: Pl. egyik tanítványom folyton cigaretta szagot érzett (nem dohányzik) mióta egyik ismerőse meghalt, akinek mindig jellegzetes cigaretta szaga volt. Mikor beszéltünk a Szellemekről ő maga jött rá, hogy ugyanazt a cigaretta szagot érzi, mint amit ismerősén érzett, mikor még élt.
 • Be vagyunk szorulva egy-egy helyzetbe és nem látjuk a kiutat, képtelennek érezzük magunkat kilépni ebből a helyzetből (lehet anyagi, párkapcsolati, munkahelyi, stb.)
 • Amikor olyan dolgokat teszünk, amiről úgy érezzük, mintha ezek nem mi lennénk. Amikor nem is értjük, hogy ezt meg miért csináltuk?
 • Folyton döntési szituációba kerülünk és folyton egyszerre egymásnak ellentmondó dolgokat akarunk és nem tudunk dönteni. Ilyenkor a Szellem más “akar”, mint mi (sok ok között ez is lehet).
 • Nagyon belevágnánk valami újba, de olyan eseményeket vonzunk magunkhoz, ami szerint ez lehetetlen. Ilyenkor a Szellem az, aki nem képes újba kezdeni, hiszen be van szorulva nálunk.

Velünk élő Szellemek – Mérgezik vagy segítik életünket?

Az átkódolódó információ, a Szellemek energiája nem feltétlenül van ránk rossz hatással és nem feltétlenül okoz kárt.

Láttam olyat, hogy valakinél művészi érzéket eredményezett egy művész Szellem. És láttam olyat is, aki fiatalon küzdött egyszerre sok betegséggel, mert nagyon szeretett, de már halott nagymamájával volt együtt energetikailag. Ő sem bajnak érezte, mikor megtudta, hogy mi ez, mert a nagymamája kódolta be neki a Szeretet energiáját. Mikor megtanítottuk a tudatalattiját (nem elég, ha a tudatunk azt hiszi, tudjuk mi a szeretet!) szeretni és el tudta engedni a nagymamáját, megszűntek a testi tünetei.

Őseink erőt kaptak abból, hogy kifejezetten magukkal tartották egyes állatok Szellemét.

És még ma is vannak olyan szellemi módszerek, ahol Szellemeket hívnak segítségül a gyógyuláshoz (pl. SVT). Amikor Angyalokat hívunk segítségül, akkor az ennél már magasabb szint, magasabb síkról (5. létezési sík) jövő segítséget kérünk. Theta Healing tanfolyamon meg is tanulunk velük nemcsak kommunikálni, hanem elérni a segítségüket úgy, hogy ne legyen belőle bajunk és ne is kelljen cserébe semmit adnunk.

A Szellemekről szóló sorozatot folyamatosan írom, a saját tapasztalataim alapján, felhasználva azt is, amit másoknál magam észleltem. Ha neked is vannak ilyen tapasztalásaid, kérlek oszd meg velem és a többiekkel, akik mind nyerni tudnak azon, ha már legalább felismerik mivel van dolguk. A Szellemekkel kapcsolatban rengeteg tudnivaló van még. A következő részekben lesz szó arról, hogy mentsük meg a Szellemeket önmagunk ragaszkodásától és hogyan mentsük fel magunkat a kapcsolódó félelmek alól. Arról is szó lesz, hogy mitől válik rosszá a Szellemekkel való kapcsolat és mitől és hogyan lehet ártalmatlan, sőt hasznos.

FIGYELEM: A fenti jelek még sok minden másnak is jelei lehetnek. A Szellemekkel való “bánni tudás” nem helyettesítheti az orvosi segítséget és a cikk nem lehet ok arra, hogy akinek orvosra van szüksége, ne menjen el!

Fekete Kata természetgyógyász, Theta Healing tanár

Nézd meg ezt is

Anyagi kérdéseink az Önvaló Tudatosságunk teréből

Anyagi kérdéseink az Önvaló Tudatosságunk teréből

Az anyagiak szegény-gazdag játszmája Önvalóként (a valódi Énünk) energia mezővé szelidül, amit tudatosan meghaladunk. Az anyagi kérdések ily módon többé nem okoznak szenvedést, bánatot, vagy aggodalmat, problémát. 

3 hozzászólás

 1. Nagyon érdekes bejegyzés , felkeltette érdeklődésem ,ugyan is sehogy nem értem magam ,és a folyamatos testi tüneteimet amire nincs magyarázat, mert nem vagyok beteg . Édesanyám november 13 án eltávozott , az élők sorából , sokféle betegsége volt ,de az ok az agyvérzés. A kapcsolatunk nem volt felhőtlen , én megbocsátottam , de sok megbeszélni valónk lett volna még , amire én és talán Ő is magyarázatot találtunk volna .Az eltávozása nem viselt meg , talán egy ksisé úgy éreztem lélegzethez jutok , és egy kis szabadsághoz.A sors vagy végzet vagy nem is tudom minek nevezzem keresztül húzta az én “szabadságom ” 1 hónapra rá dec 23 án a férjem kapott agyvérzést , ugyan azt a kálváriát jártam végig . Ez alkalommal a Fenvaló kegyes volt hozzánk , a férjem életbe maradt , és nem maradt hátra bénulás Sajnos nekem elég sok bűntudatom lett a “nagy szabadsággal” kapcsolatosan. Lebetegedtem , egy megfázás influenza , az ágyba feküdve végig gondoltam édesanyám nehézségeit , betegségeit , utánunk való sóvárgásait , és hasonlatosan kezdtem köhögni , inkontinencia a köhögéstől (előzőleg semmi bajom nem volt e téren )Minden lehetséges alternatívát kipróbáltam , hogy kigyógyítsam magam eredménytelenül.Érzem elmúlni nem akaró köhögésem ebből fakad …..talán , de nem találom a megoldást .
  Üdvözlettel Dóra

  • Szia Dóra, Theta Healing segítségével meg lehet oldani a Szellem részét és azt is, amiért vonzod magadhoz ezeket az eseményeket. Mire tanítanak téged? A fizikai tüneteiden kívül mi változott meg az életedben a hatásukra? És persze a férjed részéről is fontos megválaszolni ezeket a kérdéseket (is) és megtalálni a lelki összefüggéseket, gyökér problémákat, amik idáig juttatták.

  • Én az angyali birodalom részvételével eltudom távolítani anélkül hogy jelen lennék

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!