Változtatni szeretnél? Ősi mantra segítségképp

Őseink ezer éveken át hívták segítségül. Az ő Kollektív Tudatuk támogatja az erőteljes hatást. A zene és a saját hangod rezgése aktiválja a vonzás törvényét és egyszer csak megtörténik… De mi? És hogyan? Ha változtatni szeretnél, de könnyedén…

Om Gum Ganapatayei Namaha – ha változtatni szeretnél

Ha van egy célod. Ha új dologba fogtál. Ha van valami, aminek változnia kell, hogy elérd a célod. Ha van valami, ami akadályoz téged az utadon. Ezt a mantrát érdemes használni bármilyen vállalkozás beindításához is, új ügyek elkezdéséhez is.

Ganesha (másik neve: Ganapati) a Bölcsesség és Tudás Mestere. A sikerek útjában álló külső és belső akadályok elhárítójaként és az Egység isteneként tisztelik az indiai hagyományban. Egyben ő a védelmezője minden létezőnek, ő védi az a templomok, házak ajtajait is. A gyökér csakra “istenének” is tartják. Elefántfejűként ábrázolják és egérháton lovagolva is látható, mert ezzel szimbolizálja, hogy az egójának vége.

Évezredeken át emberek milliói kérték segítségét és a mantra mindmáig fent maradt és mindmáig használják arra, hogy sikeresen tudjanak változtatni.

A sikeres változás kulcsa a teljes megadás

A mantrával megadod magad a változásnak. Felajánlod minden ellenállásod a segítségül hívott erőnek, aki teremtőerővel segíti megvalósítani, amit szeretnél. Ha a mantrát használod “tedd le” az elméd. Csak gondold át mit is szeretnél és add át minden ellenállásod, amit az elme tud kreálni (pl. kétség, aggodalom, félelem a jövőtől, stb.). Ezzel engeded beáramlani azt, ami elvezet majd a célodhoz.

Az akadályok feloldódnak a tudatalattidból, ezért fontos ezeket elengedni. Amikor valami feloldódik, akkor az életesemény formájában jelenik meg. Történik veled valami olyan, ami arra a tudatalatti szintű rossz összekapcsolódásra fog téged emlékeztetni, amit el kell engedj. Ezt rossz élménynek fogod tartani, de ha figyeled mi történik veled azokban a napokban, mikor mantrázol, rá fogsz ébredni, hogy ez az, amit el kell engedj. Vagyis ahelyett, hogy beleragadnál az érkező negatív életesemény rossz “ízébe” és aggódni kezdenél, panaszkodnál miatta, csak tudd, hogy ez az, amit el kell engedni és engedd el had menjen. 

Ganesha - Ganapati: A változás Mestere
Ganesha – Ganapati

Meddig tart a mantrázás, ha változtatni szeretnél?

Minél hamarabb egyé válsz a céloddal, minél hamarabb elengeded a tudatalattiból feljövő rossz érzéseket, tévesen kötődő összefüggéseket, minél hamarabb vagy teljesen ellenállás mentes, annál hamarabb valósul meg a változás.

Én annak idején a Gayatri mantrát használtam, mert nagyon tetszett Deva Premal zenéje hozzá. Nem értettem pontosan, hogy mit idézek vele elő, tényleg csak a zene tetszett és hogy javít a kommunikáción. Ekkor még félig ateista voltam… Mindennap hallgattam és énekeltem…. Két hét múlva ajándékba kaptam a Theta Healing tanfolyamot, ami teljesen megváltoztatta az életem, addig azt sem tudtam, hogy ez a módszer létezik…

Hogy ez a mantra eredménye volt-e vagy sem, nem bizonyítható. Én annak tartom, mert a két dolog bámulatosan esik egybe, ahogy az is, hogy drága Tanárnőm, Dr. Francia Boglárka sem tervezte, hogy ajándékba adja a tanfolyamot, pláne nem nekem, akit akkor kezdett megismerni… Amikor felajánlotta nekem a tanfolyamot azt mondta úgy érzi, ez a Teremtő kérése feléje…

Hálám szavakkal nem kifejezhető, pénzzel nem meghatározható. Vajon mennyit ér, hogy az egész életem csodává változhatott? Akkoriban az utamat kerestem és megtaláltam azt, amire sosem gondoltam volna, amit elméből lehetetlen volt eltervezni, csak beáramlott a változás…

Nekem 2 hét mantrázás volt, van, aki azt gondolja 40 nap a biztos. Szerintem az a legjobb, ha nincs bennünk elvárás, csak élvezzük ahogy a saját énekünk hangja végig rezegteti a sejtjeinket és rákapcsol bennünket egy különösen jó érzésű rezgésvilágra.

Ez a mantra kifejezetten a már benned élő célod felé vezet, míg a Gayatri Mantra ahhoz vezet, hogy megtudd a célod.

Om Gum Ganapatayei Namaha

Az Om az univerzum mag hangja, sok jelentése van, itt inkább a Mindenség Teremtőjét, a Mindenség Egységét jelöli. Gum Ganapatayei azt jelenti, hogy Ganesha Istenség segítségét kéred. Namaha azt jelenti felajánlom/megadom magam a változásnak, az akadályok elmozdításának és vállalom, ami ezzel jár.

A Youtube-on megtalálod Deva Premal előadásában is, itt pedig úgy, ahogy én szeretem Omkara-tól:

Neked ajánlom magát a dalt is, ami arról szól, hogy emlékezz arra ki vagy valójában, hogy emlékezz arra, az élet álom és egy szempillantás alatt véget ér és változtass, hogy azt a szempillantást a legboldogabban élhesd meg. Emlékezz, hogy Te minden előtt vagy, a kérdések és válaszok előtt… Hát nem gyönyörű dal? Ha változtatni szeretnél hallgasd és énekeld, amennyit csak tudod,  nincs mellékhatása :), egyszerűen csak gyógyír.

A mantrát 3,20 mp körül találod meg.

Fekete Kata természetgyógyász, Theta Healing tanár

Nézd meg ezt is

Anyagi kérdéseink az Önvaló Tudatosságunk teréből

Anyagi kérdéseink az Önvaló Tudatosságunk teréből

Az anyagiak szegény-gazdag játszmája Önvalóként (a valódi Énünk) energia mezővé szelidül, amit tudatosan meghaladunk. Az anyagi kérdések ily módon többé nem okoznak szenvedést, bánatot, vagy aggodalmat, problémát. 

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!