Üzennek az Égi Segítők – Hogy lehetséges ez?

Paranormális vagy normális jelenség? Megtörtént esetek, amikor személyesen érintve voltam. Milyen módokon üzennek az Égi Segítők? 

Paranormális vagy normális jelenség?

Mindenkinek más a “normális”. Nekem azért van könnyű dolgom ebben a kérdésben, mert 2 évvel ezelőttig 100% materialista, ateista voltam, most meg 100% spirituális és hívő. Szóval értem, amikor valaki kételkedik, nem hisz abban sem, hogy léteznek Égi Segítők, nemhogy abban, hogy még segítenek is…

Ma már számomra teljesen normális, hogy üzennek, hogy vannak és hogy állandóan segíteni próbálnak, akkor is, mikor azt hisszük, hogy a helyzetünk reménytelen és nincs, aki segítsen. Miért változott meg a hitem?

Mert szinte minden nap, történik velem is és ismerőseimmel is, tanítványaimmal is valami “paranormális”, azaz, aminek nincs más magyarázata.

Van, hogy meg lehet magyarázni a jelenséget valamivel, de amikor tömegesen fordul elő és válasz, segítség jellege van és folyton ugyanolyan helyzetekben, azonos módon történik, sőt hasznomra, javamra válik, akkor nem tudom azt mondani, hogy ez véletlen, sem hogy magyarázható mással. Hisz akkor történik, mikor “ok van rá”. Persze ez nem tudományos és mondhatod azt rá, hogy beleképzeltem valamit. Egy biztos, valahányszor figyelek az üzenetekre és ésszel bár, de használom az információkat, akkor azok a javamra válnak, bármik is ezek.

Hogyan üzennek az Égi Segítők?

A legkönnyebben az elektromos készülékeinken keresztül. Engem számtalanszor kíméltek meg a pénzkidobástól így. Például volt, hogy hirdetést akartam feladni, de a lényeget kifelejtettem belőle, s ha feladom potyára fizettem volna ki a hirdetés árát… Erre mi történt? Nem működött a Facebook (ahol hirdetni akartam), aztán addig ügyködtem, hogy megjavult, de nem fogadta el a hirdetés képét, aztán azt is megoldottam, akkor lefagyott a gépem, akkor kölcsönkértem egy másik gépet, mire az internet szállt el…. Mikor már elég mérges voltam és tehetetlen, akkor bánatomban újraolvastam a hirdetést és megláttam a hibát benne… Újraírtam és láss csodát minden azonnal működött. Ez és hasonló esetek szinte általánosnak számítanak nálam és annyiszor fordulnak elő, hogy most már az első jeleknél tudom, hogy valami fontosat rontottam el.

Friss példa, hogy kedves tanítványom hívott, hogy elnézést kérjen, amiért a telefonja felhívott engem… Mondta, hogy nem érti mi történt, mert többen látták, hogy a telefonja pár méterre volt tőle és magától hívott engem, csak pont nem tudtam felvenni.  És, hogy miért történt ez? Theta Healing technikával oldotta meg egy hölgy problémáját és bár azt hitte készen vannak a hölgy folyamatosan sírt. Azzal, hogy felhívott a telefonja miatt, egyúttal segítséget is kapott tőlem az ügy megoldásához, hála az Égi Segítőknek, akik közbeszóltak az ügy megoldódása érdekében.

Egy másik tanítványom folyton olyan sms-ket kapott, amiknek nem volt feladója… Egészen addig, míg nem segítettünk egy konkrét “bajba került” Szellemen. Érdekes, mikor megoldottuk a Szellem problémáját, megszűntek az sms-ek… Ha valaki nekem ezt 2 évvel ezelőtt így elmondja azt hittem volna, hogy “elmentek nála otthonról” :), most meg tudom, hogyan nyer értelmet az egész.

Üzennek az Égi Segítők - Hogyan?

Az is előfordult, hogy az égő gyertya lángja által kaptunk igen-nem válaszokat (nem egyedül voltam). Egészen egyértelmű igen-nemeket kaptunk (nem voltam egyedül), amikor a telefonom töltője hallatott szokatlan hangokat. Az ingával történő válaszadás pedig már szinte evidens az előzőekhez képest, bár ennek meg vannak a szigorú szabályai, ha biztonságosan szeretnénk használni.

Angyalt pedig fotóztam is, itt találod erről egy korábbi cikkemet.

Amikor embereken keresztül üzennek az Égi Segítők

Ilyen is gyakran fordul elő velem.

Legutóbb az egyik előadásom után állított meg egy kedves – és addig ismeretlen – professzor, aki olyan volt, mintha egy angyal szállt volna le elém a személyében. Egy csomó legbelső kérdésemre válaszolt kérdezésem nélkül. Olyan kérdéseimre, amiket soha senkinek nem fogalmaztam még meg, még magamnak sem pontosan, csak futólag gondolkodtam ezeken a témákon és mivel nem jutottam megoldásra meg is feledkeztem róluk. A professzor Úr pedig válaszolt rájuk, annyira, hogy nem is volt összefüggés sem a megválaszolt témák között, mert az én sok belső, egymáshoz nem kapcsolódó kérdéseimre válaszolt. Csodálatos érzés volt felismerni, hogy ezek az én belső kérdéseimet válaszolják meg, kérdés nélkül…

A professzor Úr pedig maga sem tudta, értette, hogy miért érzi úgy, hogy ezeket el kell mondania nekem és miért ugrál a témák között és miért pont erről beszél, miközben nem is ismerjük egymást…

Mikor üzennek az Égi Segítők?

Életünk tele van üzenetekkel, csak amíg nem vagyunk rájuk nyitottak, nem hiszünk bennük, addig nem vesszük észre őket. Ha pl. 2 évvel ezelőtt állt volna elém a professzor Úr, akkor udvariasan elnézést kértem volna, hogy nekem most már mennem kell…

A gyertyát pedig észre sem vettem volna, még akkor sem, amikor megpróbáltam elfújni és közben beütöttem a lábam, hogy ne tehessem, majd pedig hiába próbáltam elfújni, sehogy sem bírtam… Erről korábban azt hittem volna, ügyetlen vagyok és leöntöttem volna vízzel a gyertyát…

Döntsd el magad szeretnél-e ilyen üzeneteket. Nekem gazdagítják az életem és megkímélnek sok dologtól, aminek nem örülnék és sokszor figyelmeztetnek is. Van, hogy utólag, de mindig kiderül, hogy jó volt, hogy üzentek.

Fekete Kata természetgyógyász, Theta Healing tanár

Nézd meg ezt is

A vágyak így tartanak mókuskerékben és így nem - Önvaló és beteljesülés

A vágyak így tartanak mókuskerékben és így nem – Önvaló és beteljesülés

Hogyan lehetséges, hogy már meg van, amire vágytál, pedig fizikailag még nem látszik. A vágyak irányítanak, ha a vágyak mentén cselekszel vagy nem cselekszel. Így sok nehézséggel, bajjal, szenvedéssel találkozol és kevés örömmel, beteljesedéssel. Folyton úton vagy a jó felé, ahelyett, hogy "megérkezve" lennél, Önvalóként. 

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!